IRZYN Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Mam pytanie jaka jest max wydajność prądową ma gniazdo klawiaturowe?? Chodzi mi o to że w klawiaturze jest dostępne 5V tylko jak bardzo można je obciążyć?? Potrzebne mi to jest do moda klawiatury Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 podawal ktos jush, poshookaj tamto bylo apropos myshki a przecie to i to na psie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRZYN Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Wiem ale ja mam klawiture na (właśnie jak sie to nazywa) stary typ (te duże okrągłe) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alek777 Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 proponuje zmierzyć to miernikiem prądu wyposażonym w amperomierz 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 o jle pamietam to mozna bylo obciazyc do 1A ale nie jestem pewien. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 o jle pamietam to mozna bylo obciazyc do 1A ale nie jestem pewien. to raczej sporo, nie wiem,c zy to wytrzyma :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 500 mA - MAX !! wej pod uwage ze keybord pobiera ok 100 mA aha na ps/2 jest 2x po 500 mA tzn. myszka 500 i keybord 500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Jak za bardzo obciążysz to zwisy lecą ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...