5M@I_3[ Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Witam, siadam sobie dzisiaj do komputera, wszystko sie ladnie laduje, wlacza si ekran "Zapraszamy" i wszystko staje... mozna ruszac myszka, nie mozna wydac zadnego polecenia przez klawiature ! probowalem naprawic to przez konsole, ale mam dysk na SATA i nie tędy droga :/ moze ktos mi cos pomoze ?????? Mam na dysku wazne dokumenty, maile i zdjecia !!! Nie chce formatowac dysku... :( jest jakis inny sposob ? Z gory dzieki za odpowiedzi ! Pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Tryb awaryjny zobacz czy działa jak działą skopiuj dane na inny dysk i format :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 ok wszystko sobie od znajomego przegralem za wyjatkiem maili ! czy ktos wie, gdzie zachowuja sie maile z programu Outlook Express ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 u mnie jest wszystko tutaj ( maile i reszta staffu z outlook express) C:Documents and SettingsqUstawienia lokalneDane aplikacjiIdentities{08F3DCE0-D37A-11D8-A61E-BD3241D1EF45}MicrosoftOutlook Express Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 no a u mnie tego nie ma :/ ktos wie ? pliska, napiszcie wszyscy, gdzie sa wasze maile ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 to co podalem to sciecha orientacyjna, q to uzytkownik u ciebie bedzie troszke inna poszukaj w tym katalogu document and setings Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 to co podalem to sciecha orientacyjna, q to uzytkownik u ciebie bedzie troszke inna poszukaj w tym katalogu document and setingsno ta nie gadaj :D nie mysl ze ja taki nie kapliwy jestem :) wlasnie chodzi o to ze szukalem na wszystkie sposoby i ni cholery ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 OeBackup - sprobuj tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Folders.dbx znajdz ten plik na kompie, tam gdzie on jest tam sa i wszystkie inne maile w formacie dbx usuniete i nie tylko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5M@I_3[ Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 ok dzieki, znalazlem i przekopiowalem do obecnego uzytkownika... teraz mam wszystko identycznie jak przed reinstalka ! Dzieki wielkie ! Pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...