TrueVanDal Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Oto link HTTP do single player dema SPLINER CELL 3 1291509[/snapback] THX THX THX THX THX.................... :) :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 rowniez dziekuje!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Grałem chwile i bez wątpienia zarąbista gra :) Choć nie za dobrze chodzi na gf4 4200 :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Gra cudo jak dla mnie, coś doskonałego. Ideał. Grafa - najlepsza jaką widziałem. Chodzi 1024x768, na maxa, bez diltrowania i antylaslingu, chodzi plynnie na 9700. Dzwiek - cos wspaniałego, chciałbym to usłyszec na Audigy + porządny zestawik 7.1, jednak i na Live i 5.1 jest super! Zachowanie postaci jest przefajne... najlepszy bajer to narzekający gostek niedaleko latarni <open gate, closed gate, fix gate...> aż sie usmiałem. Grywalność jest ogomna. Od pełnej chyba sie nie oderwe. Za chwilke pójde znów przejsc demko... Sam powrócił w wielkim stylu!!! To chyba będzie moj kolejny orginał :D Nie mysle o multi, bo sie chyba posiusiam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Niemoge sie doczekac :D !!! Czekam na Full bo Demko bym sciągał 2 dni :mur: Graficzka z tego co widze miodzio :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 THX THX THX THX THX.................... :) :) :) :) 1291543[/snapback] Ja również przyłączam się do podziękowań :D PS. Ciekawe czy mi to pójdzie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadmundo Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Powinno ci pójść, chociaż twój procek nie spełnia minimalnych wymagań :D Minimal Configuration: Processor: Intel or AMD 1.4 Ghz Operating System: Windows 2000/XP Memory: 256 Meg Available Disk Space: 1.0 GB Graphics Card: DX 9.0 compatible card with Shader Model 1.1 GeForce 3 or higher, ATI Radeon 8500 or higher, 64 MB DirectX Version 9.0c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 W demku jest nóż i shotgun ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 W demku jest nóż i shotgun ? 1292271[/snapback] Noz ta a shotguna niet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Noz ta a shotguna niet 1292348[/snapback] To w to nie zagram :P Do odbytu... gra traci klimat.... w pierwszej części unikało się zabijania.... teraz zabijanie będzie wskazane.... ble... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 szkur**, link padl :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Popatrz na to tak - przeciwnikow i tak waliles przez leb a tu ciachniesz gardziel - skutek ten sam ale wiekszy efekt :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 To w to nie zagram :P Do odbytu... gra traci klimat.... w pierwszej części unikało się zabijania.... teraz zabijanie będzie wskazane.... ble... 1292359[/snapback] To demo ma taka grafe i klimat,ze grajac w nie zapomnisz o tym jakie masz uzbrojenie i gdzie sie znajdujesz.Demko ma u mnie ocene maxymalna (10/10) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Popatrz na to tak - przeciwnikow i tak waliles przez leb a tu ciachniesz gardziel - skutek ten sam ale wiekszy efekt :razz: 1292454[/snapback] Ogłuszałeś a nie zabijałeś, jest to duża różnica. Nie żebym był przeciwnikiem zabijania w grach (:P) tylko do splintera takowe nie pasuje... bleee ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 To w to nie zagram Do odbytu... gra traci klimat.... w pierwszej części unikało się zabijania.... teraz zabijanie będzie wskazane.... ble... Dlatego ze jest noz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Jak komuś nie pasuje nóż, to jest jeszcze jedno wyjście: rzucić w kolesia głowę kamieniem lub butelką, całkiem skuteczne. Najlepsza grafika, jaką widziałem do tej pory, klimat także niczego sobie, będzie hit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Link już działa!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) no grafika na screenach powala, do tego klimat splintera juz czuje co to bedzie... narazie ciagne demko torrentem idzie srednio (jak na lacze ktorego uzywam) 300kB/s, w domku przetestuje. No zapowiada sie chicior ulala koles z tego forum rage 3D wlaczyl HDR na X800xt z tego co pamietam to HDR maja tylko nvidia ale widocznie tak nie jest, i chodzi mu gierka wysmienicie caly czas w okolicach 60FPS, gral w 1280x1024 2xAnizo wszystkie detale na max. Wiec jak w fulu bedzie SM2.0 to juz wogole nie ma o czym gadac bo roznica miedzy 3.0 a 2.0a zadna, widac po screenach ale mi np ten HDR jakos za bardzo rozjasnia miejsca oswietlone, odbicia ladniej wygladaja ale punkty swiecace za mocne Edytowane 23 Lutego 2005 przez Jordi23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadmundo Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) To w to nie zagram :P Do odbytu... gra traci klimat.... w pierwszej części unikało się zabijania.... teraz zabijanie będzie wskazane.... ble... 1292359[/snapback] A kto tu mówi o zabijaniu ? Wcale nie trzeba zabijać. Nóż dodano (z czego się bardzo cieszę) ale na zasadzie nowej broni a nie niezbędnego gadżetu do zabijania. W demku jest mnóstwo możliwości na potraktowanie przeciwnika. Nie miałem za bardzo czasu przeanalizować demko w 100%, ale z tego co zauważyłem można tak: - będąc za przeciwnikiem, nie łapiąc go od tyłu, pokroić go nożem :D - będąc za przeciwnikiem, łapiąc go od tyłu, zadać mu silny obezwładniający cios w głowę ręką - będąc za przeciwnikiem, łapiąc go od tyłu, przydusić go aż straci przytomność - będąc przyklejonym do ściany, zadać silny z buta, przeciwnikowi który jest za drzwiami lub za narożnikiem Spotkałem się jeszcze z ciekawym ciosem, zadanym trzonkiem noża (nie ostrzem) w brzuch ! Tak więc wcale nie trzeba zabijać, możliwości jest mnóstwo i każdy znajdzie coś dla siebie. Za to właśnie (m. innymi) uwielbiam te gry, że każdy może grać po swojemu, mój kumpel zawsze strzela do przeciwników, ja nigdy i staram się być bezszelestnym i niewykrywalnym. A wogóle mam nadzieję że w pełnej wersji będzie samouczek, bo coś mi się widzi że w demku jest wiele motywów których jeszcze nierozkminiłem. Genialna gra ! ale mi np ten HDR jakos za bardzo rozjasnia miejsca oswietlone, odbicia ladniej wygladaja ale punkty swiecace za mocne 1292889[/snapback] Na tym właśnie polega HDR, tam gdzie jest jasno, on robi że jest jest jeszcze jaśniej i bolą oczy :D Edytowane 23 Lutego 2005 przez nadmundo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domell Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Jordi23-te 60fps jest BEZ HDR oraz paru innych funkcji dostępnych w SM3.0 a tyle to ten Radekx800xt osiąga w SM1.1...Przeczytaj dokładnie dalej-modyfikacja pliku .INI nic nie daje.Zreszta-widac to na screenach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Jordi23-te 60fps jest BEZ HDR oraz paru innych funkcji dostępnych w SM3.0 a tyle to ten Radekx800xt osiąga w SM1.1...Przeczytaj dokładnie dalej-modyfikacja pliku .INI nic nie daje.Zreszta-widac to na screenach. 1293038[/snapback] no mozliwe ale jak w fullu bedzie juz sm2.0 to niech nawet spadnie te 10fps to i tak bedzie zapieprzac, a to wielkie HDR jakos mi sie nie podoba jakies takie jasnosci nierealne, a sm3.0 to juz inna historia i byly o tym dyskusje, jak bedzie sm2.0 to bedzie podobnie wygladac jak sm30 zreszta jak w far cry's pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Prawde powiedziawszy to tez jakos tak bardziej mi sie podoba bez HDR ale przydaloby sie miec obsluge shader modela 3.0 bo ten aqrat mi sie podoba w tej grze,choc jeszcze nie widzialem 2.0 i zapewne roznica bedzie znikoma ale poczekamy do full version - to tylko (aż) miesiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) ciekawe jak , nowy splinter cell wypadnie na tle najwiekszego konkurenta MGS 3... mam nadzieję, że to nie bedzie tylko odgrzewany kotlet. idealem była dla mnie jedynka. Pandora już mi się tak średnio podobała. mam nadzieję ze w 3 cześci fabuła bedzie lepsza. po zagraniu w demo trudno cokolwiek powiedziec o grywalności. grafika bardzo mi się podoba. mam nadzieję ze gra przynajmniej dorówna MGS3.. Edytowane 23 Lutego 2005 przez rockers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Rockers tu sie z Toba nie zgodze.Klimatycznie ta czesc rozwala poprzedniczki na wylot.Klimatem to demo przewyzsza 95% gier w jakie gralem a wierz mi - bylo tego sporo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Rockers tu sie z Toba nie zgodze.Klimatycznie ta czesc rozwala poprzedniczki na wylot.Klimatem to demo przewyzsza 95% gier w jakie gralem a wierz mi - bylo tego sporo 1293210[/snapback] śmiem w to watpic skoro wysnuwasz takie wnioski po 10min gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) Jeszcze ciągnę.....oby link działał :). A co do PT to zgadzam się że to nic innego jak taki "mission pack" i nic więcej, gdyby nie Multi to to by była totalna porażka (kilka nowych róchów i nowe plenery nie wystarczą by zrobic dobry sequel). Ba nawet wydaje mi się że grafa nie teges w PT (IMO gorsza niż w jedynce...wystarczy popatrzeć na termogogle a i noktowizor ju nie ten sam...że ne wspomnę o kiepawych "Lego shadows", nawet cienie na "projected shadows" w SC1 wyglądały lepiej ale to tylko moja opinia). Tak czy inaczej PT ponoć był robiony przez innych kolesi niż jedynka więc to trochę inna bajka, nie jest grą złą ale też nie powala. Na szczęście SC3 robią juz chłopaki od SC1 więc git :). Ale martwi mnie jedno...wszyscy piszą że SC3 ma zarąbistą grafę....ludzie grafa to nie wszystko!!! Jak będzie za mało innowacyjna w porównaniu do SC1 i PT to też może to nie starczyć. Miejmy nadzieję że kolesie zaatakują ostro w tej części :). Pozdro 4 All. EDIT: Jak ktoś nie chce ściągać z linka podanego wcześniej już nie musi konspirować :). Demko już dostępne oficjelnie np. na www.3dgamers.com. Misja ponoć ta sama (Lighthouse) ale rozmiar nieco mniejszy - 558 MB...nie wiem jak jest w tym z 590 MB bo jeszcze ciągnę (78% :P) ale być może po prostu wycieli DirectX 9.0c żeby zaoszczędzić miejsce. Swoją drogą to może jutro pod wieczór skończę ciągnąć ale mam obawy co do działalności tego linka a po drugie....podczas ściągania na ułamek sekundy wyłączył mi się dysk :mur: i nie iwm czy po dokończeniu ściągania instalka będzie działać okej :(. Oby tak.... Edytowane 23 Lutego 2005 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Hmm, dziwne - odpala mi się nie w fullscreenie tylko w oknie o wielkości ekranu. Ktoś tak miał? Niezależnie od rozdzielczości jak i zmian w plikach .ini Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 No nie. Ściągnąłem nareszcie to demo-instaluje-uruchamiam-i wywala mi błąd windowsowy (to okienko "Wystąpił problem z aplikacją splintercell3.exe i zostanie ona zamknięta....") :mur: Czego to może być wina? :-| Nie wiem, może trzeba zainstalować w deafaultowym diretory albo coś, albo potrzebuje dużo wolnego miejsca na dysku do uruchomienia? :wink: HELP!!! :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 No nie. Ściągnąłem nareszcie to demo-instaluje-uruchamiam-i wywala mi błąd windowsowy (to okienko "Wystąpił problem z aplikacją splintercell3.exe i zostanie ona zamknięta....") :mur: Czego to może być wina? :-| Nie wiem, może trzeba zainstalować w deafaultowym diretory albo coś, albo potrzebuje dużo wolnego miejsca na dysku do uruchomienia? :wink: HELP!!! :sad: 1293980[/snapback] Nie wiem...mam nadzieję że to nie zależy od FX-ów bo ja też będę upupiony :mur: . Ale zwróć uwagę że NIE spełniasz minimalnych wymagań...proc min 1.4 GHz...sory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Hmm, dziwne - odpala mi się nie w fullscreenie tylko w oknie o wielkości ekranu. Ktoś tak miał? Niezależnie od rozdzielczości jak i zmian w plikach .ini 1293975[/snapback] Ktoś chyba wcześniej pisał że chodzi o refreshrate monitora....podobno tylko w 60Hz pójdzie w fullscreen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...