Gość sLiM JiM Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Używaj opcji Edytuj! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Używaj opcji Edytuj! :wink: 1294001[/snapback] Sorka..faktycznie trochę głupio wyszło ;) :). Nara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 A wiec tak...odpalilem gre na 1024x768 max detale + HDR, oprócz AA i spadło mi najmniej do 25 ;D Wiec nie jest tak żle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Ktoś chyba wcześniej pisał że chodzi o refreshrate monitora....podobno tylko w 60Hz pójdzie w fullscreen. 1293995[/snapback] Faktycznie - dzięki za info. Hm, samo demo jakieś dziwne - nie wiem czy tylko u mnie, ale kamera po jakimś czasie np zjeżdzała jakby w środek sama, gdy zostawiałem nieruchomo mysz ruchy kamery wyglądały tak jakby się rozglądał :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 wczoraj pogralem, grafika powala, kurde te gry coraz lepiej wygladaja, naprawde nie wyobrazam sobie jak beda wygladac powiedzmy za 10 lat z takim postepem - szok. Co do gry jak to splinter cell, super giera naprawde nie trzeba tu nic opisywac. Ale wiecie co mnie jeszcze udezylo oprawa dzwiekowa, dawno nie slyszalem tak rewelacyjnie dzialajacego EAX'a te poglosy w jaskiniach sa rewelacyjne. A co do wymagan, to powiem ze sie troche zesmucilem, kurde tyle kasy wydalem niedawno na wymarzony sprzecik a juz pokazala sie pozycja ktora troszke zamieszala :( Ustawilem rozdzielczosc 1600x1200 z 4x Aliasingiem i 8xAnizo, w opcjach gry wszystko na max z shaderem 1.1 (innego nie moge wlaczyc) i podczas gry pare razy widzialem 24-26FPS na frapsie, oczywiscie nie przeszkodzilo mi to w grze bo to byly doslownie sekundy (a do tego 26FPS jest jeszcze plynne wiec nie czuc tak tego) ale jezeli juz takie cos sie pojawia to zly znak, ja rozumiem ze jest to wersja beta, tyle ze jak dojdzie do tego SM 2.0 to... nic zobaczymy, ale to nie koniec, jest takie miejsce w latarni gdzie jak idzie sie schodami do gory na ktoryms z polpieterek jest apteczka, jak stanalem twarza do niej i wylaczylem noktowizjer zobaczylem na FPRAPSIE 18 FPS !!!!!! Generalnie w calej grze w 80% mialem okolice 35-40FPS Ja rozumiem ze gralem w skrajnych ustawieniach 1600x1200 z 4AA i 8xAnizo ale cholera jasna wydalem tyle kasy (kosztem wielu wyrzeczen i chalasow w domu ;) ) to mam prawo wymagac zeby grac na przyzwoitym frame rate wlasnie w takich ustawieniach, mam nadzieje ze wydajnosc sie poprawi w finalnej wersji. Generalnie szykuje sie MEGA HICIOR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Bez jaj !!! 1600x1200 i jeszcze AA iAF a ten narzeka, ze ma malo fps. Sa ludzie i klamki (z obrazą). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Bez jaj !!! 1600x1200 i jeszcze AA iAF a ten narzeka, ze ma malo fps. Sa ludzie i klamki (z obrazą). 1294747[/snapback] Ludzie i klamki????? ale mi pojechales poprostu umarlem, chodzi mi o to ze wydalem kupe kasy wlasnie zeby podniesc sobie rozdzielczosc do 1600x1200 w 1024 to sobie moglem grac na mojej poprzedniej karcie, radku 9700. A tak pozatym to Ty masz jakis kompleks Kaeres czy jak??? Twoje ti4200 juz nie daje rady i sie zloscisz, troche kultury chlopie, dziecko juz masz - dawaj przyklad. P.S. A ja ci zlozylem zyczenia z powodu urodzin dzieciatka :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Gdybym miał x800XT też bym wymagał by gry chodziły płynnie na 1600x1200 z anizo i fsaa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 A ja nigdy nie myślałem, że karta za ponad 2k PLN da mi możliwość wiecznego grania w najnowsze gry z max detalami. Marketingowcy z ATI czy NV może i tak podpowiadali we wszechobecnych reklamach, jednak ja im się nie dałem nabrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 wlasnie pogralem chwilke...1024x768 wszytsko na maxa (z HDRem ale bez AA, lub z AA ale bez HDRu) i mam min. 17-18fpsow ...srednio 20-35 fpsow...tylko ze to taka gra ze akurat mi osobiscie 25fpsow nie przeszkadza...bo np. w fpp juz mi taki framerate razi i tak btw.: z tego co pamietam z farcry'a...ALBO HDR albo AA prawda?? nie ma mozliwosci ustawienia tego roznoczesnie...ciekawe dlaczego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Ludzie i klamki????? ale mi pojechales poprostu umarlem, chodzi mi o to ze wydalem kupe kasy wlasnie zeby podniesc sobie rozdzielczosc do 1600x1200 w 1024 to sobie moglem grac na mojej poprzedniej karcie, radku 9700. A tak pozatym to Ty masz jakis kompleks Kaeres czy jak??? Twoje ti4200 juz nie daje rady i sie zloscisz, troche kultury chlopie, dziecko juz masz - dawaj przyklad. P.S. A ja ci zlozylem zyczenia z powodu urodzin dzieciatka :-| 1294764[/snapback] Ej, no wez. W takich ustawieniach w najnowsze gry i jeszcze narzekasz na plynnosc. Jakby patrzec na postep informatyczny i na rozdzielczosc w jakiej gramy to moznaby sie zalamac. Kiedys sie gralo w 320x200 pozniej x240. Gdy weszla SVGA (640x480) to byl isnty szok. Pozniej niemal odrazu weszla 800x600. W doslownie miesiac pozniej 1024x768. I tak jedziemy na tej rozdz. (w 80%) od 10 lat niemal. Jakby to szlo proporcjonalnie powinnismy grac w rozdz. 40000x20000 Masz 1600x1200 i AAx4. Nie ma mozliwosci zeby widziec jakies ząbki w takich ustawieniach, ba nawet w 1280x1024 i AAx4 nie widac ząbkow. Wiec chodzilo mi o to, ze przesadziles rowno. A za ta "klamke" to przepraszam. Dopiero teraz zobaczylem komu tak napisalem. I dziekuje za zyczenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadmundo Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Ja rozumiem ze gralem w skrajnych ustawieniach 1600x1200 z 4AA i 8xAnizo ale cholera jasna wydalem tyle kasy (kosztem wielu wyrzeczen i chalasow w domu ;) ) to mam prawo wymagac zeby grac na przyzwoitym frame rate wlasnie w takich ustawieniach, mam nadzieje ze wydajnosc sie poprawi w finalnej wersji. 1294731[/snapback] Popieram w 100% ! Wydając tyle kasy na najlepszą kartę graficzną na rynku, mamy prawo wymagać płynnej gry w najwyższych rozdzielczościach. Ale niestety rzeczywistość jest brutalna a gry są totalnie niedopracowane pod względem płynności, wystarczy wspomnieć NFSU2 (jest nawet o tym ciekawy wątek) czy Medal Of Honor który na żadnym komputerze nie pójdzie na max detalach. Zawsze byłem i będę 100% PCtowcem, ale coraz częściej nachodzi mnie myśl o przerzuceniu się na konsole, gdzie zawsze jest stały i wysoki fps, co stanowi ogromną zaletę tych maszynek. Ja też się zawiodłem, bo jak włącze HDR to płynność spada. Prawda o HDR jest taka, że dopiero następna generacja kart graficznych, pozwoli na bezstresowe granie w tym trybie, bez żadnych zauważalnych spadków fps'ów. Szkoda tylko że nie wspomniano o tym wcześniej, bo bym sobie kupił Radeona 9600 i jakoś przetrwał te kilkanaście miesięcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Dokladnie ja tez mam problem z wyd w tej grze :( w lokacji w ktorej sam startuje z akcja (all detale na max 1024*768 ps3.0 i jego wszystkie bajery ON) mam zatrwarzajace 17 fps :( - dopiero przy ps1.1 mam ich okolo 30 - mozecie to jakos dokladniej opisac (mowie do posiadaczy gf 6800nU) jak to u was wyglada w tym momencie (jestem b. ciekaw jak sprawa sie prezentuje :]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Masz 1600x1200 i AAx4. Nie ma mozliwosci zeby widziec jakies ząbki w takich ustawieniach, ba nawet w 1280x1024 i AAx4 nie widac ząbkow. Wiec chodzilo mi o to, ze przesadziles rowno. A za ta "klamke" to przepraszam. Dopiero teraz zobaczylem komu tak napisalem. I dziekuje za zyczenia :) 1294896[/snapback] no przyjmuje przeprosiny hehe, tak sie wlasnie zdziwilem moze moj nowy avatar cie zmylil ;) zgadam sie z Toba ze w 1280 z 4x AA nie widac juz zabkow, powtarzam ze martwi mnie to ze wydajac tyle kasy na grafe ktora jest obecnie najszybsza z ATI i porownywalna z najszybsza z NV juz dzisiaj pojawiaja sie tytuly ktore daja jej popalic, jasne ze jak zmniejsze rozdzielczosc do 1280 bedzie wszystko git tylko ze ja kupilem ta grafe z mysla o nastepnym przynajmniej 1.5 roku i tak sie zastanawiam co to bedzie. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Z tym "na pozniej" masz racje. Kiedys sie kupilo virge 4MB + voodoo2 12MB i byl sprzet nie do zajechania przez zadna gre. Wrecz czulo sie, ze NIE MA MOZLIWOSCI aby na akceleratorze gra sie ciela. Przez 2-3 lata uzywalem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 A ja dzis majac wiecej czasu w koncu stestowalem (przechpdzac cale demko) i powiem tyle, ze w tym roku gra 2005 (egzekwo) bedzie GTA:SA i SC:CT jest zajebi**a !!!!!!!!!!!!!!!!! grajac w 1024x768 z aa x4 i anizo x8 we frapsie mam 29-36fps, w 1280x1024 (tez aa x4 i anizo x8 ) 18-25fps. w 1024 mi spokojnie styknie, tylko wlasnie zobaczymy jak to bedzie wygladac z sm 2.0, nie moge sie doczekac juz. Kaeres truł truł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 (edytowane) śmiem w to watpic skoro wysnuwasz takie wnioski po 10min gry 1293226[/snapback] Chyba nawet w to nie grales skoro mowisz - po 10 min gry.To demko znajac wszystko na pamiec grajac na easy mozna ukonczyc najszybciej w 20 min a jak grasz 1 raz to jak zmiescisz sie w 40 min to jestes dobry, wiec nie gadaj mi takich rzeczy.Najpierw zagraj a potem oceniaj,poza tym - jak wyraznie widac - ja narazie wypowiadam sie tylko o demku,a nie tak jak niektorzy mowia: nie zagram w fulla bo demko sux czy cos takiego.Zreszta przeszedlem je 2 razy i znam juz praktycznie kazdy detal i ocenilem je dopiero po dwukrotnym ukonczeniu gry.Jesli tak bedzie wygladac pelna wersja to dziesiatka jak w morde strzelil,pozdro A ja dzis majac wiecej czasu w koncu stestowalem (przechpdzac cale demko) i powiem tyle, ze w tym roku gra 2005 (egzekwo) bedzie GTA:SA i SC:CT jest zajebi**a !!!!!!!!!!!!!!!!! grajac w 1024x768 z aa x4 i anizo x8 we frapsie mam 29-36fps, w 1280x1024 (tez aa x4 i anizo x8 ) 18-25fps. w 1024 mi spokojnie styknie, tylko wlasnie zobaczymy jak to bedzie wygladac z sm 2.0, nie moge sie doczekac juz. Kaeres truł truł Jesli przeszkadzaja komus ząbki to niech wlaczy sobie cienie na medium bo praktycznie nie widac zadnej roznicy a framerate wzrasta o 50%. Edytowane 24 Lutego 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 (edytowane) ...To demko znajac wszystko na pamiec grajac na easy mozna ukonczyc najszybciej w 20 min... Ja demko skonczylem na hardzie na 100% w 15:50, wiec pomyliles sie o pare minutek :wink: A co do samej gry - baaardzo mi sie podoba, przeszedlem ta jedna misje juz okolo 10 razy(no moze troszke ponad),a jesli chodzi o grafike to mimo ze gram w prawie najnizszych ustawieniach to wydaje mi sie ze jest ladniej niz w SC:PT i w zupelnosci taka mi wystarcza. Edytowane 24 Lutego 2005 przez DrSour Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F@L Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 (edytowane) ściągnałem sobie demko i chcę zainstalowac i wyświetla mi się taki komunikat -->> LINK :(:(:( O co w nim chodzi ?? Edytowane 24 Lutego 2005 przez R@F@L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 no przyjmuje przeprosiny hehe, tak sie wlasnie zdziwilem moze moj nowy avatar cie zmylil ;) zgadam sie z Toba ze w 1280 z 4x AA nie widac juz zabkow, powtarzam ze martwi mnie to ze wydajac tyle kasy na grafe ktora jest obecnie najszybsza z ATI i porownywalna z najszybsza z NV juz dzisiaj pojawiaja sie tytuly ktore daja jej popalic, jasne ze jak zmniejsze rozdzielczosc do 1280 bedzie wszystko git tylko ze ja kupilem ta grafe z mysla o nastepnym przynajmniej 1.5 roku i tak sie zastanawiam co to bedzie. pozdrawiam 1294922[/snapback] Jordi, dobra rada- kup sobie porzadne lcd max 19" ;] Wtedy nie masz fizycznej mozliwosci wyjscia ponad 1280x1024 i wtedy wszystko, lacznie z nowym SC, zapiernicza w trybach eye- candy. Ok, zarty na bok (choc sam jestem w takiej wlasnie sytuacji). Zaczekajmy na full'a, na nowsze cat. - jestem pewien, ze wtedy bedzie Ci wszystko smigac i w 1600*1200. W koncu te karty to "male" potworki ;] Co do tytulowej gry- potega! I moze tyle starczy- to bedzie moj kolejny zakupiony oryginal. Wkurzajaca jest tylko swiadmosc, ze niektorzy krzykarze (np. pan "10/10 w mojej krotkiej recce") wynoszacy w tym temacie gre prawie pod niebiosa i tak ja ukradna (czyt. sciagna z netu). Taka nasz piekna szara rzeczywistosc :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 (edytowane) Jordi, dobra rada- kup sobie porzadne lcd max 19" ;] Wtedy nie masz fizycznej mozliwosci wyjscia ponad 1280x1024 i wtedy wszystko, lacznie z nowym SC, zapiernicza w trybach eye- candy. 1295304[/snapback] hehe ciekawe rozwiazanie, i nawet poprawiajace zdrowie moich oczu ;), ale narazie moge o tym pomazyc, wykosztowalem sie ostatnio tak strasznie na modernizacje sprzetu ze jeszcze tylko czekam za nowymi pamieciami tccd i na jakis rok, dwa bede musial odpuscic bo zostane z rozwodem w rece ;), P.S. chociaz kto wie wszystko by zalezalo za ile puscil bym swojego Soniaka TrinitronFD 21" CRT pozdro Edytowane 24 Lutego 2005 przez Jordi23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 (edytowane) Ale debil ze mnie.......wczoraj nie dokończyłem ściągać demka...zostało całe 100MB i co....link już nie działa i działać nie będzie :mad: :sad: ....co się wnerwiłem :(....mam prośbę, ponieważ nie chcę znowu od nowa zaczynać z 3dgamersa to czy może ktoś zna inny adres http skąd mogę to zassać (MUSI mieć rozmiar 590MB a nie jak w 3dgamersie 558-wtedy bym zmienił ścieżkę i dociągnoł resztę z tamtą...juz tak robiłem pare razy i działało). Ja nie mogę nigdzie takiego znaleźć znaleźć a speed mojego neta nie jest za duży ....HELP PLEASE!!!!! EDIT: Ufff...to już nieaktualne...udało mi się znaleźć linka i dokończyć....na szczęście działa bez pudła :). Ale tak jak sądziłem gra mi się mocno przyżyna :(. Dużo daje wyłączenie Specular Highmaping (czy jakoś tak ;) ) Ale bez nie go to już nie to samo. Niezależnie od ustawienia jakości cieni wydajność praktycznie się nie zmienia. Gram w 640x480 i wszystko na On...oczywiście bez AA i AF. BTW: może to kogoś zainteresuje ale u mnie działa fullscreen w 100Hz..dziwne ale mi tam pasuje :). PS. żeczywiście całkiem długie...41Min za pierwszym razem :P...ale jak to jest jedna misja a misji znowu będzie ok 9(tak podałem bo nie wiem ile będzie!) to i tak mało:(. Pozdro. Edytowane 24 Lutego 2005 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Nie rozumie jednego...Poco dawać AA w rozdzielczosci 1600x1200 ? czy to nie lekka przesada ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 (edytowane) Ech wy to macie problemy, nie działa płynnie w 1600x1200 :lol: . Ja gram w to niestety w 800x600 żeby było płynnie i niestety są ząbki i nie wygląda tak dobrze, jak w 1024, a gdzie tam 1600. W weekend spróbuję odblokować L2 cache, bo już nie widzę innej możliwości na poprawienie fps. Coś za coś, chcecie widzieć ładną grafikę, musicie się liczyć z obniżaniem rozdzielczości. MOH:PA ta sama rozdzielczość plus p.s.2.0 zamiast 1.1 w S.C. działa wyraźnie lepiej. Naprawdę, jeśli narzekacie na płynność w MOH:PA, to SC:CT chodzi jeszcze gorzej, więc się nie dziwcie. Edytowane 24 Lutego 2005 przez Waldek82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 @ OLAF SKARPA- pamietaj, ze Jordi gra na 21" monitorze- na takim kineskopie i w 1600*1200 widac czasem "zabki" wiec AA nie jest tu zadna przesada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 zagrałem , przeszedłem i mam bardzo miłe uczucia.... grafika powala ;] sądziłem że na moim sprzęcie nie pogram komfortowo a jednak miło sie rozczarowałem i czekam na fulla bo gierka jest niesamowita !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 zagrałem , przeszedłem i mam bardzo miłe uczucia.... grafika powala ;] sądziłem że na moim sprzęcie nie pogram komfortowo a jednak miło sie rozczarowałem i czekam na fulla bo gierka jest niesamowita !!! 1296216[/snapback] Gucio nie przesadzasz ?? Ja na takim configu moze skakac co kolwiek ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 przeszedlem demko...superrrrr...przyznam sie bez bicia ze W ZADNEGO splintera jescze nie gralem...i teraz zaluje..gierka niesamowita...PANDORE TOMORROW dostalem razem z GF6800 wiec napewno niedlugo go przejde po tej dzisiejszej sesji grafika cudna..chodzi hmmm no ok ale mogloby byc lepiej...w 1024x768 wszystko na max (HDR, soft shadows, AFx16 itd.) chodzi ok 20-35 klatek jak juz pisalem...nie jestem zwolennikiem 25fpsow ale w tej grze akurat mi to nie przeszkadza...i tak trzeba chodzic powolutku, po cichutki, tak wiec grafika nie tnie nawet.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 No to teraz tylko relacja jakiegos posiadacza ti4200 ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 @ OLAF SKARPA- pamietaj, ze Jordi gra na 21" monitorze- na takim kineskopie i w 1600*1200 widac czasem "zabki" wiec AA nie jest tu zadna przesada. 1296083[/snapback] dokladnie jak powiedzial draak, generalnie wystarczy wlaczenie AAx2 w 1600x1200 juz jest super, ale jak jest wystaraczajaco mocy to czemu nie wlaczyc 4x ;), w splinterze musialem wlaczyc 2x zeby nie spadalo ponizej 30fps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...