DrSour Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 (edytowane) 10min hard 100% 4:09min easy 64% nadmundo -> tego straznika na gorze latarni uspij gazem z kamery. UPDATE 3:27min easy 77% 4:44min hard 100% Jeżeli ktoś pobije mój rekord to będę pod wielkim wrażeniem :twisted2: Edytowane 27 Lutego 2005 przez DrSour Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Właśnie jestem świeżo po PT i teraz przymieżam się do demka CT. PIerwsze co rzuca się w uszy to jest fajna gitarowa przygrywka, drugie co rzuca się w oczy to to, że graz chodzi wolniej od poprzedniczki (9800SE 256bit i 1.6GHz AMD + 256MB RAM). Grafika to "cud, miód i orzeszki", muzyczka w grze bardzo fajna (zależy co kto lubi), EAX = nie pogadasz. Tyle jak na pierwsze wrażenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 powiem tylko tyle... jeśli chcemy fajnie pograć w sc i inne nowe gry które mają wyjść, musimy zacząć odkładać na nowe grafy :]]] :[ eeeh, smutne ale imho już prawdziwe, a najlepsze jest to że ja nawet nie mam z czego zacząć odkładać ;d;d;d hehehe :[[[ 1298491[/snapback] ja jako posiadzcz mówie ze mi za szybko nie chodzi:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 (edytowane) a tak serio to jak to jest mozliwe,przecierz nawet jakby nie bylo zadnych przeciwnokow to sama droga zajela by ci ok 10 min Jest to mozliwe tak jak to widac na moim filmiku: filmik 4:51min (bez glosu) zajmuje prawie 10 MB Edytowane 27 Lutego 2005 przez DrSour Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 to w koncu jak to jest jest jakas roznica miedzy tymi demami oficjalnym i tym co byl beta ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 to w koncu jak to jest jest jakas roznica miedzy tymi demami oficjalnym i tym co byl beta ?? W oficjalnym demie poprawili kilka błędów.Reszta jest identyczna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niko123 Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Jak dla mnie to proste tylko nvidia posiada ps 3.0 a ati tylko 2.0, firma robiaca gre dogodała sie z nviadią aby była opcja 3.0 aniebyło 2.0 aby karty nviadi znalazły wiekrzość ilość nabywców Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Grafika w tej grze nie jest najważniejsza. Wydaje mi się, że oficjalne demo ma planszę "latarnia" i pierwszą planszę z gry, a to drugie ma tylko "latarnię" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Jak dla mnie to proste tylko nvidia posiada ps 3.0 a ati tylko 2.0, firma robiaca gre dogodała sie z nviadią aby była opcja 3.0 aniebyło 2.0 aby karty nviadi znalazły wiekrzość ilość nabywców 1303109[/snapback] Słyszałem że w "pełnej" będzie można włączyć 2.0 więc nie panikuj ;). Ale ręki sobie nie dam obciąć :). Nara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 To P.S. 3.0 w tej grze wygląda tak jakoś sztucznie świecąco (patrząc na screeny porównawcze), jeśli P.S 2.0 będzie tak samo wyglądać, to i tak wolę to P.S. 1.1, zresztą w P.S. 1.1 moja karta radzi sobie na styk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Ja to własnie ciągne, mam dopiero 200MB (ciągne wersje która ma 602mb) Zastanawia mnie to, jak bardzo bedzie mi sie to hakać. Nie zdziwie sie jak P.S 2.0 bedzie tym najbardziej optymalnym dla tej gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisher_nh Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 A mnie sie wiesza strasznie komputer, nie idzie zagrać :/ Albo dojde do pewnego momentu i wywala sie do windowsa :( help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 zniż taktowania grafy i procka albo wymien zasilacz jak masz ten co ja:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Ja też lubie Fischera tylko moja grafa powoli "zdycha" , więć muszę ją wymienić na coś z czym sam fischer bedzie chcial pracowac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Z nowym ps gra wygląda obłędnie, niestety, kiepsko chodzi. Sprawdzałem na razie na niekręconym procu - Baton 2500+, może na 2.2gh będzie lepiej..... Po wyłączeniu PS3.0 działą płynniutko. Obawiam się, że seria 6600 będzie za słaba na ps3.0 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Obłednie to ona wygląda na PS 1.1, to co sie oglada na 3.0 nie da sie okreslic, mnie cholernie ciekawi jak gra bedzie wygladac na P.S 2.0. Bo ATI tu jeszcze nie pokazało co potrafi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisher_nh Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 zniż taktowania grafy i procka albo wymien zasilacz jak masz ten co ja:P 1304147[/snapback] nic nie dało obniżenie taktowań :ani na procku , ani na karcie a zasilacz chieftec 1136 chociaż nie jest rewelacyjny , nie powinien sprawiać problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 No i pograłem troszkę :) wypas :D na sprzęcie z podpisu maxymalne detale + AAx4 + AFx8 oczywisćie ps1.1 tylko - bez zadnych przycięć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamFisher Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 (edytowane) hard 4:19 100% mysle ze dalo by sie zejsc ponizej 4 min :wink: Edytowane 8 Marca 2005 przez SamFisher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Dawno sie tym nie interesowałem ale to nie bylo tak ze ps3.0 wyglądalo tak samo jak ps2.0 ale grafikom ułatwialo pisanie gierek czy jakos tak :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 (edytowane) Dawno sie tym nie interesowałem ale to nie bylo tak ze ps3.0 wyglądalo tak samo jak ps2.0 ale grafikom ułatwialo pisanie gierek czy jakos tak :?: 1317800[/snapback] jasne że toto samo tylko jest ułatwienie że nie trzeba robić skoku dzieś tam tylko wsyztko na miejscu :) dlatego nei wiem dlaczego tak wszyscy przeżywają te PS'y :P i takie gierka bedzie super i bede grał niestety tylko na ps 1.1 :( kto mi sponsornie karte jakąś z górnj półki ?? a zreszta od kiedy gra sie w gierki dla grafiki a nie grywalności i klimatu chyba dzieś sie miedzy epokami zgubiłem ;/ Edytowane 8 Marca 2005 przez MaKaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 true true :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jajo Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 dajcie likna skad moge zassac demko bo wszedzie gdzie wlaze server zajety! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Pluskwa, Waldek - na screenach rzeczywiście nie wygląda to najlepiej, ale w rzeczywistości jest super !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Podajcie jakiegos porzadnego linka do demka bo nawet na gamershellu sa kiepskie i zrywaja polaczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 juz mowilem ze najlepszym sposobem jest wejście na www.3dgamers.com i ściągnięcie sobie torrenta.... tam problemów nie bedzie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 (edytowane) Ja nie mam szczescia do torrentow. Ode mnie ssaja po 50KB a mi idzie zawsze po 5KB. Dajcie najzwyklejszego, najszybszego i najstabilniejszego linka jaki znacie. Edytowane 12 Marca 2005 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Ja nie mam szczescia do terroentow. Ode mnie ssaja po 50KB a mi idzie zawsze po 5KB. Dajcie najzwyklejszego, najszybszego i najstabilniejszego linka jaki znacie. 1323526[/snapback] Bo pewnie masz zle skonfigurowany.Mi np srednio idzie upload 35 a download 180 (z 3D Gamers) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 stad leci piknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 http://www.filemirrors.com/search.src?type...exe&action=Find u mnie pomimo pingow na oneta >1000 leci ponad 200kB :D glupia siec :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...