ar2r Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 to nie są moje wnioski tylko czytałem cały temat wszystkie 10 stron i na jednej z nich koles pisze ze na X800XT spada mu nieraz do 18 fps takze wiesz.... 1350124[/snapback] Ten gosciu wogole nap....ala losowe komunikaty jak potluczony, w innym watku twierdzi, ze unreala 3 mu ta karta uciagnie, wiec chaos teory to on software'owo obrabia. :} :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 zagalopowalem sie bo widze ze rozjemczy klimat zapanowal, wesolych ludziska, wesolych ....:} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 wy tu sradu sradu a ja już gram. wieczorem podziele się wrażeniami. narazie jest nieźle. Niesamowita grafa, dziwne że z xboxa można jeszcze coś takiego wyciagnać i wszystko zapiernicza max płynnie. Ciekawe jak z fabulą, bo to zawsze byla najslabszym ogniwem serii... wieczorem napisze coś wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 CZEKAMY :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 wy tu sradu sradu a ja już gram. wieczorem podziele się wrażeniami. narazie jest nieźle. Niesamowita grafa, dziwne że z xboxa można jeszcze coś takiego wyciagnać i wszystko zapiernicza max płynnie. Ciekawe jak z fabulą, bo to zawsze byla najslabszym ogniwem serii... wieczorem napisze coś wiecej. 1352470[/snapback] Chyba noskiem :) a nie czasem na konsolce ?:) Jesli na PC to juz zacieram raczulki,chociaz narazie nie widze zadnych danych technicznych na temat tego iz gra jest pojawila :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Falcon| Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 hydro2: przeciez gosc napisal, ze na x-klocu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 hydro2: przeciez gosc napisal, ze na x-klocu ;) 1352662[/snapback] No widzisz,juz 2 raz tego nie zauwazylem.Widac,ze moje oczy nie chca tego widziec bo sa oslepione samym tytulem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swy Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 No widzisz,juz 2 raz tego nie zauwazylem.Widac,ze moje oczy nie chca tego widziec bo sa oslepione samym tytulemhehe :lol: a wlasnie - nie orientuje sie ktos z was przypadkiem z jakiego netowego sklepu mozna zamowic SC:CT wersje ENG, zeby do polski przyslali? (nie chce wersji pl - imho to profanacja gry :/) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 a wlasnie - nie orientuje sie ktos z was przypadkiem z jakiego netowego sklepu mozna zamowic SC:CT wersje ENG, zeby do polski przyslali? (nie chce wersji pl - imho to profanacja gry :/) http://www.gameplay.co.uk/ sprawdzone - zamawialem tam Silent HunteraIII Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 (edytowane) Wierzcie innym na innych forach :) Wszędzie ludzie głupoty piszą :( Jednym Doom płynie działa na Celeronie 500, inni grają już na Heroes 5 ;) Później okazuje się, że to 15latki piszący różne dziwactwa, aby było śmieszniej, lub aby robić wodę z muzgu ludziom. Na złośc też... Imo gdyby SC już był, to byłby już na pewnych stronach. Narzekacie na Polskę - przecież premiera HL2 była jednocześnie u nas "u nich". Z takich "głupot" zasłyszanych na necie, to sam nie uwierzyłbym w coś takiego: w dobrze działający Win XPzSP1 na Duronie 700 z 128mbsdr. Przed chwilą skończyłem instalować włąśnie to, o czym pisze ;) W98 ni cholery nie chciał działać. W koło Bluskriny po instalacji grafy i wbudowanej muzy. Wcześniej dałem via4w1. Zapodałem Xp i pięknie działa. Nic jeszcze nie uruchamiałem (boje się hehe), ale i tak na takim "cudzie" nie pograją - grafa to jakiś gf4mx400 lol :) Pozdro ! Edytowane 27 Marca 2005 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 (...) Narzekacie na Polskę - przecież premiera HL2 była jednocześnie u nas "u nich". (...) Narzekanie to polska rzecz ;). Faktycznie jest coraz lepiej ale jeszcze nie tak świetnie jak na zachodzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość poli_x Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Ten gosciu wogole nap....ala losowe komunikaty jak potluczony, w innym watku twierdzi, ze unreala 3 mu ta karta uciagnie, wiec chaos teory to on software'owo obrabia. :} :lol: :lol: :lol: 1352362[/snapback] dawałem przykład w porownaniu kart :] moze jeszcze mało wiesz ja nie bede cie niestety uczył co do porownania tam z ta plaża ile na plazy mam fps,to tyle samo....a druga sprawa chyba najwiecej grafy zjada pomieszczenie z beczkami jak widziales 25 kratek bo w innych mi na tych ustawieniach (miedyz jaskiniami itd) leci do 40fps kolejna sprawa nie mam zamiaru nic nikomu udowadaniac :) to moja sprawa,wasz smiech na temat tego jaki mam procesor i tego ze co to nie moj komp (np co do Unreala 3 ) lub płynnosci w SC: CHT mnie nie interesuje bo to swiadczy o zazdrosci i o tym jakie z was dzieci.ja uwazam temat za zamkniety jest to forum wiec kazdy ma prawo sie wypiadac nawet ci co im na celeronie 500 chodzi płynnie doom3,bo wiem ze sa takie przypadki (jezeli ktos nie ma pojecia o kompach i składa w zaleznosci od ceny niech nie mysli ze beda mu gry płynnie chodziły (bo moja siostra) ktora nie ma pojecia o kompach złozyla sobie celerona 2.4 z Radeona 9600 i wyobrazcie sobie ze w NFS u 2 gra na 800x600 na LOW i jeszcze jest 15 fps....co ja przy 1.6 gram 1024 rozne sa przypadki nie znaczy to jednak ze trzeba sie nasmiewac z takich osob ze komus cos lepiej chodzi a osoba ktora sie smieje jest jej poprsotu glupio z tego powodu a tak wogole wesolych swiat :) a w sumie mokrego dyngusa bo tylko to zostalo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swy Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Wierzcie innym na innych forach :) Wszędzie ludzie głupoty piszą :(hmm...ale przeciez nikt ci nie kaze w to wierzyc mate :roll: Imo gdyby SC już był, to byłby już na pewnych stronach.podobno starforce3 (lub jakis jego klono-mutant)... pzdr i wiecej optymizmu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 panowie widze ze wam juz z tego czekania neryw puszczaja prosze o nie wypisywaniu w tym topicu jakis bulshitów ( bez urazy do nikogo ) bo nie taki był cel jego załozenia. ja ta czekam z wielka niecierpliowscia na splinter;a bo moze a raczej napewno w koncu jakas gra mnie przykuje do monitora na dłużej :) ps. keep waiting be ql :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość poli_x Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 panowie widze ze wam juz z tego czekania neryw puszczaja prosze o nie wypisywaniu w tym topicu jakis bulshitów ( bez urazy do nikogo ) bo nie taki był cel jego załozenia. ja ta czekam z wielka niecierpliowscia na splinter;a bo moze a raczej napewno w koncu jakas gra mnie przykuje do monitora na dłużej :) ps. keep waiting be ql :) 1354219[/snapback] dokladnie,wreszcie gra...w ktora bedzie mozna pograc wiecej niz 3h dziennie nie mowiac o America`s Army :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 (edytowane) a wlasnie - nie orientuje sie ktos z was przypadkiem z jakiego netowego sklepu mozna zamowic SC:CT wersje ENG, zeby do polski przyslali? (nie chce wersji pl - imho to profanacja gry :/) pzdr 1352705[/snapback] Przecież wyjdzie u nas w wersji angielskiej + płytka z patchem pl. Tak jak PoP:WW Edytowane 28 Marca 2005 przez Shake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 W Polsce gra ukaże się 27 kwietnia w CAŁKOWICIE spolszczonej wersji,łącznie z napisami i dialogami.W rolę Sama Fishera wcieli się Mirosław Baka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 W Polsce gra ukaże się 27 kwietnia w CAŁKOWICIE spolszczonej wersji,łącznie z napisami i dialogami.W rolę Sama Fishera wcieli się Mirosław Baka. 1354269[/snapback] a feeeeeee...za jakie grzechy spolszczaja te gre?? ehhh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 A ja tam wolę spolszczoną wersję gry.90zł to niedużo za tak wspaniałą grę,zwłaszcza za rewelacyjny multiplayer.Zanim złamią zabezpieczenie gry(jakaś dziwna hybryda STARFORC-a) będę już grał w Polską wersję.No i na pirackiej wersji będzie można pomażyć tylko o MULTI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 W Polsce gra ukaże się 27 kwietnia w CAŁKOWICIE spolszczonej wersji,łącznie z napisami i dialogami.W rolę Sama Fishera wcieli się Mirosław Baka. 1354269[/snapback] Możesz nam powiedzieć czemu wprowadzasz ludzi w błąd ? Wchodzimy na www.cenega.pl i co mamy: "Mirosław Baka jako Sam Fisher w grze Splinter Cell: Chaos Theory Mamy przyjemność poinformować, że w polskiej wersji gry Splinter Cell: Chaos Theory w roli Sama Fishera wystąpi Mirosław Baka. Aktor znany przede wszystkim z doskonałych ról w filmach akcji (m.in. Reich, Demony Wojny wg Goi) niewątpliwie doskonale pasuje do bezkompromisowej postaci agenta NSA. Przypominamy jednocześnie, że najnowsza produkcja Ubisoftu zostanie w pełni zlokalizowana (napisy oraz dialogi), a wychodząc na przeciw oczekiwaniom graczy, Chaos Theory wydane zostanie w dwóch wersjach językowych do wyboru - w pudełku z grą znajdować się będzie oryginalna, angielska wersja oraz dodatkowa nakładka, polonizująca grę. Jej cenę ustalono na 99,90 PLN" Jak masz problemy z czytaniem, to w ogóle się za fora nie zabieraj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 a feeeeeee...za jakie grzechy spolszczaja te gre?? ehhh... 1354378[/snapback] moze nie bedzie tak żle pamietacie Max Payne w wersji PL - nie mozna jej było niczego zarzucic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Mi tam jakos lepiej sie gra w wersje orginalna,ale jesli to bedzie kinowka to tez nie bede narzekal.Ciekawe,jakby wygladala gra z lektorem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Faktycznie strasznie wprowadziłem ludzi w błąd.Popełniłem tak OGROMNĄ pomyłkę że aż glowa boli.To nic że w ULTIMIE gra jest za 90 zł.Czytać umiem lepiej niż ty.Problemy to masz ty,ale z głową,małolacie jeden. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Faktycznie strasznie wprowadziłem ludzi w błąd.Popełniłem tak OGROMNĄ pomyłkę że aż glowa boli.To nic że w ULTIMIE gra jest za 90 zł.Czytać umiem lepiej niż ty.Problemy to masz ty,ale z głową,małolacie jeden. 1354957[/snapback] No jakie to typowe. Zwarca mu się uwagę, że bzdurki pisze, to wyskakuje z 'małolatami' i ile to gdzie nie kosztuje. Wszystko lepiej tak potrafisz, a nie potrafiłeś sprawdzić u źródła jak faktycznie będzie wyglądać lokalizacja tej gry. Napisz jeszcze coś mądrego, ale tym razem na temat i zgodnie z prawdą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 (edytowane) Witam, jeszcze gry niema :sad: a jest już pierwszy patch :blink: dostępny tu: http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=791&id=3953 a co zmienia zobaczcie sami :) Bug Fixes * Fixed network disconnections which occurred on certain hardware configurations * Joining a LAN game would sometime not work properly on certain hardware * Improved game recovery after a disconnection. * Keys would be mixed-up in the chat box when quitting to lobby * Rare random crashes during loading in Coop missions * Incorrect player name shown in the pause menu and/or chat history (COOP, LAN and online) * Crash related with mouse wheel in interaction menu * Crash when right-clicking a player already in your friend list * Invalid map name in the session description field * Bug preventing profiles with spaces to reload after a new map * Bug that loaded default profile after playing Coop * Fixed locking in the connection process if a user activated the Online Play CD-Key and disconnected right after * Minor fixes in menus General Improvements * The Joysticks.ini configuration file has been moved from the game system directory to the Profile folder to allow Limited User Access users (eg. users that do not have administrative rights on the computer) to play the game. * Added instructions regarding CD key entry for online gaming pomyliłem się już jest Edytowane 29 Marca 2005 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 "Ubisoft announced that Tom Clancy’s Splinter Cell Chaos Theory is shipping for retail this week and will be available at North American retailers everywhere by March 31st in slightly different iterations for the Xbox, PS2, GC and PC, as well as the N-Gage platform, published by Gameloft. A patch is now available - don't forget to grab the official demo which includes one single-player mission, a tutorial and a multiplayer map." Przeklejam z www.gamershell.com Czyli będzie w tym tygodniu. Powodzenia, że nie złamią gry przed 27 kwietnia LOL. Tak tak, zazdroszczę ci jak cholera tego 1.6 LOL2. Ja nie moge.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 (edytowane) Ja tam poczekam na wersję POL :P...jak będzie dodatkowa płytka to gites bo to ja zadecyduję czy grać w naszym języku czy w originalu (najpierw w originalu...to na bank). Trochę pogrzebałem w plikach Demka SC:CT i naprawiłem to co skopało UBI. Chodzi mi o niedziałającą prawą gałkę analogowa w moim padzie (Manta imitacja DualShocka 2 rozpoznawanego przez system jako Double Vibration Controller 2. Całość rozchodzi się o źle przypisane funkcje gałek analogowych a pliku Joysticks.ini w katalogu System gry. Jest tam jeszcze plik JoysticksDefault.ini ale jego nie ruszałem a mimo to prawa gałka analogowa działa. Warto zaznaczyć że w pliku JoysticksDefault.ini NIE BYŁO wpisu dotyczącego mojego pada ale w Joysticks.ini już tak(na samym dole...chyba gra ma wpisane najpopularniejsze pady a reszcie przypisuje przyciski samoczynnie podczas pierwszego odpalenia...jak widać nie zawsze poprawnie). Przeanalizujmy więc mój plik Joysticks.ini: Wersja przed modyfikacją(tylko część dotycząca mojego pada, do tego interesuje mnie tylko część dotycząca Axis czyli osi gałek analogowych więc resztę pominę...dla zaoszczędzenia miejsca ;) ): ProductName=Double Vibration Controller 2 VendorID=3090 ProductID=5 AxisStrafe=Axis_X AxisForwardBackward=Axis_Y AxisTurnHead=Axis_Rotation_X AxisLookUpDown=Axis_Rotation_Y A teraz po modyfikacji: ProductName=Double Vibration Controller 2 VendorID=3090 ProductID=5 AxisStrafe=Axis_X AxisForwardBackward=Axis_Y AxisTurnHead=Axis_Rotation_Z AxisLookUpDown=Axis_Z Jak widać na moim przykładzie osie X i Y zostały przypisane do dwóch wykluczających się nawzajem cztnności co powodowało że prawy analog nie działał. Po modyfikacji jak wyżej wszystko jest oki. Zapewne zastanawia was czemu dla obu niższych pozycji dane jest tylko "Z" choć prawa gałka ma też dwie osie. Prawde powiedziawszy nie mam zielonego pojęcia dlaczego :). Do takich wniosków doszedłem dzieki analizie opisów wcześniejszych padów a mianowicie SHOCK 2 i DUALSHOCK2 PSX N64..wyglądało to tak: [Joystick15] ProductName=DualShock2 PSX N64 VendorID=26214 ProductID=1639 AxisStrafe=Axis_X AxisForwardBackward=Axis_Y AxisTurnHead=Axis_Z AxisLookUpDown=Axis_Rotation_Z ...oraz... [Joystick16] ProductName=SHOCK2 Joystick VendorID=10098 ProductID=17 AxisStrafe=Axis_X AxisForwardBackward=Axis_Y AxisTurnHead=Axis_Z AxisLookUpDown=Axis_Rotation_Z Hmm..zaraz zaraz powiecie. Tutaj jest nieco inaczej. Tutaj jest AxisTurnHead=Axis_Z a nie AxisTurnHead=Axis_Rotation_Z ( i odwrotnie). Faktycznie jest inaczej ponieważ przy takich ustawieniach prawa gałka działa ale obracamy kamerą "pchając" bądź "przyciągając" gałką a nie wychylając ją na prawo bądź lewo. Zamiana wartości naprawiła to. Mam nadzieję że pomogłem komuś w jego problemach z padem bo wiem że wiele osób lubi grać na padach...ja zresztą taż. Pozdro 4 ALL! Edytowane 29 Marca 2005 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 DZIEKI!!!!! FAKTYCZNIE Działa!!!!!! :**** :D A juz myslalem ze bedzie lipa i ze nie poprawią w Full'u :D hehehe.. dzieki ziomek;) No to jeszcze raz demoku ukoncze (chyba ze 20raz:D). A ktos wie czy ten poziom w demku, to jest pierwsza misja w grze? czy jakas w srodku? Dzieki TrueVanDal .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 (edytowane) DZIEKI!!!!! FAKTYCZNIE Działa!!!!!! :**** :D A juz myslalem ze bedzie lipa i ze nie poprawią w Full'u :D hehehe.. dzieki ziomek;) No to jeszcze raz demoku ukoncze (chyba ze 20raz:D). A ktos wie czy ten poziom w demku, to jest pierwsza misja w grze? czy jakas w srodku? Dzieki TrueVanDal .. 1357027[/snapback] No problem ;). Trzeba sobie pomagać....Zupełnie jak mówił Sam Fisher w SC1: "We are all family here" ;). Co do drugiej sprawy to chyba jest to pierwsza misja. Z tego co wyczytałem w recce "PSX Extreme" było napisane w taki sposób ,że odebrałem to tak jakby to była pierwsza misja (ale mogę się mylić). Tak czy inaczej ważne żeby było ich(misji) duuużo...albo przynajmniej żeby grało się dłużej niż w poprzednie części. Nara. Edytowane 29 Marca 2005 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 no ja gram teraz od początku, najpierw łykam SC1 którego kupilem na allegro za 19zł:D 3CD wersja angielska:) (przed ostatnią misje męcze), dwójke skoncze po jedynce-dostalem z kartą graf. :) (czyli niedlugo zaczne grac), a trojke jak wyjdzie w polsce:):) mam kupe grania przed sobą, a gra wymiata!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...