MaKaR Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 (edytowane) no właśnie dlatego programisci bo winni sie za robote ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> a nie w ciula lecą jakby dobrze zoptymalizowali ten silnik to bym spokojnie grał na swoim sprzecie nie mówie tu o aa czy af bo nie musze grac z tym nie gram żeby popatrzec tylko żeby pograc i starszie mnie w***** takie podejscie bo mnie nie stac żeby kupić sobie gf68000 czy x800 a nawet jak by mnie było stać to bym nie kupił, predzej bym miał i konsolke i kompa :P no i okniec tego offtopa prosze bardzo ładnie aby powórcic do tematu przewodniego :) Edytowane 7 Kwietnia 2005 przez MaKaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Szkoda że nareszcie........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Szkoda że nareszcie........ 1373809[/snapback] ...troszke to dziwne bo jeszcze premiery nie bylo :/ Chociaz czy dziwne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 nie wazne ze kazda gra to klon poprzedniej , mnie to juz zaczyna nudzic, juz nie ma gier ktore by cie przykuly do monitora , teraz to 10 min i koniec :( heh ale sie rozpisalem 1373029[/snapback] A mi wydaje się, że wyrastamy z tego. Wszystko już widzielismy. Pomysły się kończą. Wszystko zaczyna iść na grafę i dobrze, ale pod warunkiem, że pozostanie grywalność. Coraz rzadziej gram bo gry zaczynają mnie nudzić. Ale SC:CT zachwycił mnie ładną grafiką oraz dużą grywalnością! A następny to TR7. Chciałbym aby gra przeniosła się w klimat części 1 do katakumb. :rolleyes: A puki co to wolę pograć w Vendetta na emulatorkach! :-P Te gierki wciągają w przeciwieństwie do takiego Dooma3. :wink: Koniec offtopa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 wczoraj ukonczylem jeszcze raz (drugi) SC 1 :) liczylem ilu pozbawilem zycia:) 14 musialo isc do grobu niestety ;) ogluszonych nie licze;) tymbardziej ze gralem na hard. Gierka wciaga.. ja sie zastanawiam czy bede mial taką radoche z SC3.. OBYY!!! CZEKAM i juz spac nie moge:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 dzisiaj skonczyłem całego chaos Therory. Gra niezła. ładna grafika, muzyka mi się podobala, chociaż w 2 ostatnich częsciach była lepsza. fabula klimatyczna. Rybak ma bardzo duzo nowych ruchów i patentów. jednak szkoda, że tego wszystkiego nie wykożystuje. Gra moglą by być lepsza, jednak denerwują mnie niektóre motywy. czemu ochroniaze widzą mnie w ciemnośći a np. w pół mroku mnie nie widać. oczywiście nie jest tak zawsze ale kilka razy tak mialem. głupkowato rozwiażano to że przeciwnicy w ciemności chodzą bez żadnego noktowizora, a gości z latarką było w grze dosłownie 3 :mur: to po jakiego grzyba łażą po ciemku jak nic nie widzą.? wszyscy przeciwnicy mają takie same mordy. to są sami bracia? gra jest bardzo łatwa, na hard doslownie ją przebiegłem, 11 misji w 8 godzin. ostatnie lewele są w japoni. czemu japonczycy gadają tylko po angielsku i nie mają skośnych oczu :D tak samo jest z koreą Gra jest bardzo liniowa, idzie się jak po sznurku, przeważnie rozgrywka polega na ogłuszeniu przeciwnika i dostania się do kolejnego komputera. mimo wielu wad jest fajna. jednak 2 raz w nią juz nie zagram szkoda czasu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 dzisiaj skonczyłem całego chaos Therory. 1377141[/snapback] ciekawe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 moze gral na konsoli.. ja dalej czekam na wersje PC (wydanie u nas). Jestem zagorzalym fanem, wiec jak zagram dopiero ocenie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Nie moze,a napewno wiec nie mamy sie czego obawiac,ze w/w bledy sa na pececie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 przeszedłem gre w wersji na ps2.\ mam równiez wersje na xboxa ale się wiesza w pewnym momencie. o ile wiem wersja na pc nie bedzie się róznić (po za grafiką )z wersjami na konsole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 No i wyszło szydło z worka :(. Będzie się grać krócej niż w poprzednie części!!! PARANOJA. I teraz powinienem powiedzeć: "A nie mówiłem" ;). 11 misji po 1 levelu. No ale ja się i tak nastawiłem na Multi ;). Nara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EaC Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 (edytowane) gra mimo wszystko wymagania ma : Pentium 4 2.2 GHz, 512 MB RAM, karta grafiki 128MB (GeForce 4 lub lepsza), 4 GB HDD. http://gry-online.pl/S016.asp?ID=3030 Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez EaC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 elo , dajcie jakieś screny bo mi sie nie chce szukać , ale nie wiem czy to zakupie bo nawet w pandora thommorow nie grałem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 KEV---www.gogle.com a jak nie chce ci sie szukac to masz przykladowe screeny :) http://www.spaziogames.it/content2/archivi...to=12&zona=xbox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra...34,-1&src=start Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Temat oczyszczony... Wszelakti czaty, craki, piraty - bedzie pozenanie na jakis czas... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 sorki za glupie pytanie ale czy wersja na Xbox jest po polsku?? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 nie jest po polsku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2005 Gra w CDA dostała 9+/10 i chyba znak jakości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 (edytowane) Cześć! Piszę bo mam małego problema :(. Kupiłem sobie kartę dźwiękową SB Live! 24Bit....wgrałem stery z płytki razem z oprogramowaniem i nie wszystko jest oki :(. Gdy odpalę Demko SC:CT to czasami niektóre dźwięki się dublują! Np. prawie zawsze gdy zakładam/zdejmuję gogle to zamiast jednego dźwięku słyszę dwa, jeden po drugim. Czasem coś takiego się robi też z innymi dźwiękami. To samo mam w PoP:WW ale tylko podczas wykonywania jednego ruchu a na dodatek pamiętam że coś takiego miałem tam jeszcze na AC'97. Nie wiem o co chodzi :(. Sprawdzałem też Hitmana Contracts i tam nie słyszałem nic niepokojącego ale za to w Demku Project Snowblind słychać jakieś nieprzyjemne trzaśniecia (gram na słuchawkach ale na głośnikach mam to samo). I jeszcze pytanie, czy wy w opcjach dźwieku w SC:CT macie "zaznaczoną" pozycję EAX? U mnie ten obrazek jest szary(tak jakby był wyłączony ale różnica w dźwieku w grze jest więc chyba działa). Tak samo szary jest obrazek Dolby Digital. Myślałem że jest szary bo nie mam EAXa (jak jeszcze grałem na AC'97) ale teraz to nie wiem. Przeinstalowałem demko i nic nie pomogło....Jesli ktoś ma jekieś pomysły to niech pisze. BTW: Ustawienia urządzenia są na 48kHz i 16Bit (wiem że mogę więcej ale różnicy ja przynajmniej nie słyszę). Patrzyłem też stronkę Creativa w poszukiwaniu sterów ale oni mają tylko aktualizacje(swoją drogą to głupie :) ) i do mojej karyty aktualizacji nie mją. A no i w Windowsie wszysko gra oki. Nara. Edytowane 14 Kwietnia 2005 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 A czy jakas gra na konsoli jest po PL ?? Chyba u ruskich na rynie.True Vandal.Sa gdzies sterowniki do live'a i audigy nie od creativa i one powinny rozwiazac Twoj problem w tej grze.Albo wylacz dzwiek 3d :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 (edytowane) A czy jakas gra na konsoli jest po PL ?? Chyba u ruskich na rynie.True Vandal.Sa gdzies sterowniki do live'a i audigy nie od creativa i one powinny rozwiazac Twoj problem w tej grze.Albo wylacz dzwiek 3d :) 1388433[/snapback] Details, Details.....Jak mam wyłączyć dźwięk 3d? I czy stery nie od Creativa w ogóle się sprawdzają?? Wiem że są np. stery KXproject ale onie się do gier nie nadają bo podobno nie obsługuja EAXa...wiesz ja nigdy nie miałem takiej karty więc jestem zielony :). I jak niby te stery zmienic jak już coś? Najpierw wywalic stare i wgrać nowe? I czy te nieCreativowskie będą działać z oprogramowaniem Creativa?....Ahhh...jest tyle pytań na tóre nie znam odpowiedzi... Edytowane 14 Kwietnia 2005 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 To prawda.Nie maja Eaxa ale sa lepszej jakosci i do gier sa nader wskazane.Zainstaluj je normalnie nie odinstalowywuj starych.Jak Ci sie nie spodoba to po zainsytalujesz ponownie creativovskie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 To prawda.Nie maja Eaxa ale sa lepszej jakosci i do gier sa nader wskazane.Zainstaluj je normalnie nie odinstalowywuj starych.Jak Ci sie nie spodoba to po zainsytalujesz ponownie creativovskie 1388505[/snapback] Te KXy to jedyne nieoficjalne stery? Nie wiem czy jest sens zmienieć...EAX jest całkiem fajny :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 A tego to ja nie wiem jak sie nazywaja bo sam mam soundstorma tylko wiem,ze takowe istnieja i ze daja taki efekt,jak napisalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 (edytowane) I tak dziękuję za fatygę ;). Nara. BTW: C&C Generals , Zero Hour, GTA VC chodzą dobrze....może to wina demka... Edytowane 14 Kwietnia 2005 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 A czy jakas gra na konsoli jest po PL ?? Chyba u ruskich na rynie. 1388433[/snapback] Z tego co mi sie w mozgu przewala, to przypominam sobie gre, ktora zostala wydana na konsole (PS1 lub PS2). Byla to "Ksiega Dzungli" - gra polegala na lazeniu po macie i... chyba sie tam tanczylo - nie pamietam, bo nigdy w to nie gralem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 A czy jakas gra na konsoli jest po PL ?? Chyba u ruskich na rynie.True Vandal.Sa gdzies sterowniki do live'a i audigy nie od creativa i one powinny rozwiazac Twoj problem w tej grze.Albo wylacz dzwiek 3d :) 1388433[/snapback] Jak najbardziej :) CDProjekt wziął się za lokalizację niektorych gier na PS2. Przykład? Władca Pierścieni: Trzecia Era. Kto wie, może za parę lat na konsoli da się pograć w Final Fantasy 1x PL :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Stery KX nadają się tylko do windy i słuchania muzy! Niestety. Chciałem je kiedyś skonfigurować i jak zobaczyłem ich opcje tak od razu je odinstalowałem i pozostałem przy normalnych. ;) Co do SC:CT to pograłem troche. Extra gierka. Jestem już na piątym levelu i mi się nie znudziła! ;) Żeby nie było, że pirat ze mnie to gram oczywiście na mobilu hehehe. ;) PS. Nie bijcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Ludki wyczytalem z recenzji SP w CDA ze tryb vs. mode bedzie oparty na enginie PandoryTomorrow. Prawda to?? Grał ktos juz na necie, jakie wrazeina? Warto kupic ja aby sobbie pograc z ludkami :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...