TrueVanDal Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 no panowie jak cos to dojcie znac jak bedziecie szykowac rozgrywke twekowcow w srode gonie do poznanskiego empiku po SC wiec bedzie o jednego wiecej do rozgrywki online, oczywiscie najpierw dwa trzy dni na singla trzeba poswiecic pozdrawiam 1411453[/snapback] No mam nadzieję że nie kitujesz z tym graniem po necie :D. Bo jakoś nie widzę chętnych to tej zabawy.....za to ja pogram po necie z przyjemnością :). Zawsze się można umówić jak coś a nie szukać jakichś lolków z innych krajów, i dogadać się można bo w znanym języku :P. Do czwartku....i lepiej żeby mieli grę w tym EMPIKU co do niego się wybieram (czego życzę i tobie) bo czekać już się nie chce! Pozdro. 2 days reamining. (bądź co bądź to mój tekst ;) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ceus Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Mam PL Orginał i właśnie instaluję Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 juz jest? jakies tajne przecieki??? DAJ INFO i jak xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Mam PL Orginał i właśnie instaluję Pozdrawiam 1412313[/snapback] :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Jak to możliwe???? Zamówiłeś u Cenegi i już masz (jak tak to zaje****ie szybko wysłali :) ). Nara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ceus Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Wystarczy się udać do cenegi i ładnie poprośić Aaaaaaale ładnie i podziękować... PS Niech żyją orginały śmierć piratą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Wystarczy się udać do cenegi i ładnie poprośić Aaaaaaale ładnie i podziękować... PS Niech żyją orginały śmierć piratą 1412353[/snapback] Ta...pewnie wtyki masz "cfaniaku" :P....jak niby mam tam do nich pójść jak to ....hmmm...troszku daleko :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ceus Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 To nie moja wina "cfaniaku" że na zadupiu mieszkasz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 (edytowane) To nie moja wina "cfaniaku" że na zadupiu mieszkasz.... 1412439[/snapback] No no, wcale nie na takim zadupiu jak ci się wydaje ;)....ale do Warszawy mam za daleko. Lepiej napisz czy po necie będziesz grał bo coś mało nas co będą po necie szpilić.... Tak na marginesie to wszyscy mieszkamy na zadupiu....zadupiu Europy of course :). Pozdrawiam. Edytowane 26 Kwietnia 2005 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Ceus daj lepiej jakieś screeny z polskiej wersji,bo gadać to każdy może że już ma SC 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 (edytowane) Ceus daj lepiej jakieś screeny z polskiej wersji,bo gadać to każdy może że już ma SC 3. 1412465[/snapback] A przewidujesz znaleźć coś nadzwyczajnego :) ? Toż to wersja ANG i polska nakładka...gra jest taka sama tylko głosy i znaczki inne ;). Chyba że chcesz mieć potwierdzenie że kolega już ma a my musimy czekać. Jak tak to spoko. Edytowane 26 Kwietnia 2005 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Oczywiście że chodzi mi o potwierdzenie faktycznego posiadania sc 3.Jak to mówią:krowa która dużo ryczy,mało splinter cella daje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ceus Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Na dowód wysyłam dwa obrazki i pozdrawiam, pragnę dodać że gra ma potworne wymagania.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 wieksze niz demo :/?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 mam pytanko. Jaka jest potrzebna w miare rozsadna karta graf. do IMO najwspanialszej gry wszechczasow :lol: bo obecnie mam Athlona XP 3200+ 2x512 MB Kingston HyperX 400 i radka 9550 i demo szlo mi na 800x600 ok 20 fps. Zastanawiam sie powaznie na kupnem karty graficznej tylko ze wzgledu na ta gieke...niestety nie mam za duzego zaciecia do grania ale splinter cell'a zawsze katowalem...wiec nie chodzi mi o nie wiadomo jakiego "potwora" graficznego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 X800XL na agp, a z bardziej przystępnych cenowo to 6600GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ceus Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Powiem krótko bo póżno.. jestem po pierwszej misji "latarnia"..gra jest znacznie poprawiona w stosunku do dema, więcej jest szczegółów w texturach i jest ładniejsza symulacja mokrej tkaniny zmoczonej od deszczu, co do wymagań czy większe od dema nie sądze , coś jak było ja gram na Athlon64 3200 1GB ram Asus V6800GT ustawienia na maxa 1024-768 SMR 3.0 8xAF i 2xAA bez HDR bo wolę AA. i kilka razy spadło do 30 FSB ale zazwyczaj jest między 45-75 muszę dodać że przeciwnicy są bardzo sprytni i reagują na każdą zbitą żarówkę. Co do walidacji Cenegi naprawdę klasa postarali się wielkie brawa naprawdę wielkie dla Mirka Baki zaswietną grę głosu znakomicie się facet nadaje, Mirek bomba, Polecam serdecznie, ach i naprawdę jestem zadowolony że piraci nie zgnoili tego produktu \cenega Braaaaaaaaawo JJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 mozecie nagrac jakis filmik z gry (gdzie m.in) glosu udziela wlasnie Baka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 (edytowane) Właśnie dzwonił do mnie znajomy kumpel kurier z GLSu, że ma dla mnie przesyłke B) Około 10 SPCT powinien trafić w moje łapki :blurp: Edytowane 27 Kwietnia 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Respect Ceus.Już myślałem że jesteś kolejnym ściemniaczem a tu taka niespodzianka.Jeszcze raz BIG RESPECT for You. Ja 28 kwietnia idę do Media Markt po SC 3.Do zobaczenia w sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 (edytowane) Ceus powiedz czy gra ma mozliwosc wlaczenia shader model 2.0 czy tylko jest 1.1. i 3.0, bo gdzies tak wyczytalem, w demie tak bylo fajnie zeby w fullu moza bylo wlaczyc 2.0, czytalem test x850xtpe gry na Hardcopie i wyszlo ze na takiej grafie w ta gre plynnie mozna pograc w 1280x1024 z 0xAA i 16xAnizo, testowali tez GF6800ultra z SM3.0 i jak wlaczy sie wszystkie detale (sm3.0) tzn paralex bump, soft shadows i HDR to zeby plynnie pograc trzeba ustawic 1024 z 8xanizo, AA nie da sie wlaczyc gdy jest HDR on. Gra ma bardzo duze wymagania. Wlaczenie AAx2 w 1280x1024 z anizox16 na karcie pokroju X850xtpe powoduje ze w niektorych momentach gry fps spada do poziomu 20fps co dla mnie jest juz frama i przeszkadza mi grac. Kurde felek X520 pewnie by to dopiero pociagnal albo 6800ultra SLI :) Edytowane 27 Kwietnia 2005 przez Jordi23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Ciagnie moj R9500Pro w max detalach i 1024x768 z AA (jeszcze potestuje z jakim max zeby nie tracic plynnosci). Grafika wypas, a sprzet za grosze. Nie jest tak wymagajaca gra skoro w max det. moge grac w jedna z najladniejszych gier swiata 2005 roku na sprzecie, ktory byl HIGH ENDem w 2002. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 w max detalach i 1024x768 z AA (jeszcze potestuje z jakim max zeby nie tracic plynnosci). 1413466[/snapback] ale okreslenie AA wiesz jest wzgledne : x2 x4 x6 - a to ogromna roznica ;) w demo probowalem grac w 1600x1200 i jak pamietam mialem problemy, jednak bylo to dawno teraz nie pamietam jak to bylo dokladnie ale wiem ze jechali tu ze mnie ze marudze ze nie moge pograc w 1600x1200 na moim sprzecie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Przepraszam chodzilo mi o AF W ATi sa to skoki rzedu 1-3fps miedzy poszczegolnym filtrowaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 (edytowane) MAM, trzymam w łapkach, jestem porażony prędkością z jaką do mnie doratł (około 20h ) :blink: BRAWO! do tego ładna reklamóweczka z logo SCCT, chyba już wiem gdzie będę kupował gierki <_< jak tylko wrócę z pracy odpalam, tym samym znikam z tego świata na czas bliżej nie określony B) Edytowane 27 Kwietnia 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Kucyk pozycz kawalek płyty........głównej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 kucyk a bylaby moze pozniej taka mozliwosc pozyczenia na np 2 dni? :) blisko do Ciebie mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 kucyk a bylaby moze pozniej taka mozliwosc pozyczenia na np 2 dni? :) blisko do Ciebie mam :) 1413743[/snapback] buahahhaha nieźli jesteście, to się nazywa rządza grania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Taa,ale tez rzadza pieniadza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadmundo Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Jak tak czytam wasze posty to mi ciśnienie skacze i żyłka wychodzi :D Wy już gracie a ja musze czekać na listonosza, niech to szlag :mur: :mur: :mur: :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 A ja musze czekac na jutro az do empiku przywioza chodz pewnie i tak troszq jeszcze poczekam bo zawsze sie spozniaja :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...