TrueVanDal Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 No już mam. Teraz dopiero wróciłem do domu i nawet jeszcze nie rozpakowałem :). Co do ceny to BIG LOL. Co jest grane. Ja kupiłem w EMPIKU i za 99.90 (Łódź) a wy tu piszecie że kupujecie po 79 zeta. Ta sama filia a ceny różne...co łośki. Niby tylko 20 zeta ale nie będę udawał że mnie to nie zirytowało. Ale cush...teraz pora grać :cool: . Nara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 ja tez kupilem empiku, tez w Łodzi i 79 zł :D galeria łódzka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 No już mam. Teraz dopiero wróciłem do domu i nawet jeszcze nie rozpakowałem :). Co do ceny to BIG LOL. Co jest grane. Ja kupiłem w EMPIKU i za 99.90 (Łódź) a wy tu piszecie że kupujecie po 79 zeta. Ta sama filia a ceny różne...co łośki. Niby tylko 20 zeta ale nie będę udawał że mnie to nie zirytowało. Ale cush...teraz pora grać :cool: . Nara 1417615[/snapback] Bez urazy, ale co to za frajda grac w pokaz slajdow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 macie obiecany filmik, przedstawi on wam mniej więcej jak wygląda polonizacja; 1417361[/snapback] :blurp: :blurp: :blurp: :blurp: :blurp: :blurp: :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 (edytowane) Bez urazy, ale co to za frajda grac w pokaz slajdow ? Nie każdy ath ma tak słaby sprzęt jak ty,żeby mieć pokaz slajdów. Edytowane 29 Kwietnia 2005 przez RALF11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 :blurp: :blurp: :blurp: :blurp: :blurp: :blurp: :blurp: 1417659[/snapback] ...o co chodzi? Tak fajny, czy tak kiepski? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 ...o co chodzi? Tak fajny, czy tak kiepski? :wink: 1417691[/snapback] Fajny - kopniak z kolana w głowę rulez ^^ ps. nie grałem w tego SC więc powiedzcie mi czy nadal jest taki liniowy? Czy jest pare możliwości wykonania zadania? np tak jak w Hitmanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zbieram już kaske :ploom: musze ją miec! napaliłem sie po obejzeniu filmiku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Nie każdy ath ma tak słaby sprzęt jak ty,żeby mieć pokaz slajdów. 1417686[/snapback] Hehe, spoko rALF11 ty sie pewnie swojego wstydzisz wpisac w sygnature :] Pisalem bez urazy, po co wydawac ciezka kase na gre, skoro taka rozgrywka to troche improwizacja... ja bym wolal dolozyc do pieca niz kupowac igry, ktore nie beda chodzic dostatecznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 (edytowane) swego czasu testowalem wlasnie 6800 16/6 i ultre obie z takim samym taktowanie i jakis powalajacych roznic nie zauwazylem, no ale moze faktycznie te dodatkowe 128mega wprowadza zamieszanie ...wszystko zalezy od gierki... 1416485[/snapback] dobra juz wiem:))) i demo mi dziala do konca i sie nic nie tnie...mialem WYŁACZONE "sprzetowe wspomaganie cieni" (czy jak to tam sie zwie - w advanced ostatnia pozycja) WŁACZYŁEM i wyniki juz ok i demo dzial prawidlowo:))) AVERAGE FPS-------- MIN FPS---------MAX FPS 47,633892 --------28,942455-------119,202143 Edytowane 29 Kwietnia 2005 przez lukk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Moj wynik w time demo nie jest taki zły.Posiadam AthlonaXP 2500@3200 i GeForce 6800NU@445/925 12p,5v,stery 71.89 46.685942 29.113448 105.822296 Lukk na dużo lepszym sprzęcie ma niewiele więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 macie obiecany filmik, przedstawi on wam mniej więcej jak wygląda polonizacja; 1417361[/snapback] buechecheche polonizacja super coś w stylu max payne, bravo filmik jest super :-P ja chce więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ceus Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Oto moje wyniki przy ustawieniach 1024x768 wszycho na maxa bez hdr 2xaa 8xaf SM3.0 Athlon 64 3200 /Asus 6800GT/2x512 Geile 433 cl2 AVERAGE FPS MIN FPS MAX FPS TimeStamp 54.582577 32.813611 145.784342 04/29/05 20:39:04 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Ustalmy jedną konfigurację na której będziemy testować grę. Inaczej nie ma to sensu. Proponuję dla SM 3.0 następujący konfig: 1024x768 wszystko na maxa,łącznie z HDR i SoftShadows.AFx8,vsync OFF Natomiast dla SM1.1 1024x768 wszystko na maxa.AAx4,AFx8,vsync OFF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Bez urazy, ale co to za frajda grac w pokaz slajdow ? 1417653[/snapback] A po co mi wypasiony komp bez gierek :D :lol: . Faktycznie słabo to chodzi ale co mam poradzić? Odłożę na sprzęt który i tak się zestarzeje za 6 miesięcy....ja mogę grać tak i szlag mnie nie bierze (jeszcze). Jak tobie to przeszkadza to twój problem a nie mój ;). Zagrałem. Rzeczywiście chyba pełna wersja chodzi minimalnie lepiej od demka ale to chyba złudzenia :). Na razie gram w wersję ANG. Jak raz przejdę doinstaluję patcha (lubię gry w oryginale :D ). Ale na Multi jestem zawiedziny :(....niestety nie dlatego że jest słaby....tylko dlatego że liczba widzinych przeze mnie serwerów(zarówno w Coop jak i w Versus) jest strasznie mała :(. To najprawdopodobniej wina mojego dostawcy netu który tak dowalił całe ustawiena że nic się nie prześlizgnie :( :( :(. Jestem w sieci osiedlowej i mam wewnętrzne IP a do tego główny serwer stoi za firewallem :mur:...ochrona przed atakami i virusami ma niezłą ale za to grać po necie nie idze :(.....Chyba się do nich przejdę z kałachem....Nara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Moj wynik w time demo nie jest taki zły.Posiadam AthlonaXP 2500@3200 i GeForce 6800NU@445/925 12p,5v,stery 71.89 46.685942 29.113448 105.822296 Lukk na dużo lepszym sprzęcie ma niewiele więcej 1417773[/snapback] Procek w tej grze praktycznie NIC NIE DAJE..serio..przesiadlem sie z takiego bartona jak ty i zadnej zmiany praktycznie NATOMIAST co do grafy..to mimo ze Ty masz 12p, 5v to rdzen masz na 445..a ja 412 ale 16p,6v...wiec IMHO mozna przyjec ze grafy mamy tak samo wykrecone (z tymze ja mam rdzen nizej ale za to potoki, a ty rdzen wyzej ale zablokowane potoki) co do nastepnego posta to masz racje..dobrze gadasz z tymi ustawieniami :D TAK MACIE TESTOWAC!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 PS. W 1280x1024xAAx2/AFx4 AVERAGE: 67.410716, MIN: 44.286893, MAX: 170.815381. ... na pojedynczej 6800U na takich samych jak moje ustawieniach odpalić timedemo? 53.012117------32.197855------158.309193 czyli dosc spora roznica, widocznie splinter lubi wysokie taktowanie gpu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 TrueVandal nie ma takiego slabego sprzetu,znam ludzi ze slabszym a graja w dooma w 1024 na high i nie narzekaja np R8500 i athlon 1800 na shuttlu z 256 ram :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadmundo Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Motyla noga mać ! W dalszym ciągu czekam na przesyłkę z grą, liczę że jutro mi wreszcie przyjdzie a ja spultam się ze szczęscia :D TrueVandal nie ma takiego slabego sprzetu,znam ludzi ze slabszym a graja w dooma w 1024 na high i nie narzekaja np R8500 i athlon 1800 na shuttlu z 256 ram :P 1418093[/snapback] Dokładnie ! Ja też znam gościa co jedzie na R8500@9100 i gra w dużo nowych gierek. Jeszcze ani razu nie narzekał, ustawia sobie odpowiednie detale i cieszy się grą. Znam też gościa na innym forum, dla którego 5 - 10 fps to wystarczająco do grania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 nadmundo: my chyba we dwoch kupilismy z alegro.. ja lepszej okazji chyba bym nie mial... ale gosicu wyslal maila ze cos sie opoznilo o cos i ze nie mamy przed premiera O_O.. czyli moze jutro kurier poczty polskiej doreczy.. ale szlak.. dzisiaj poczta strajkowala :(((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EaC Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 powrzucajcie jeszcze kilka filmikow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 powrzucajcie jeszcze kilka filmikow :P 1418305[/snapback] zaraz coś stworze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EaC Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Bog zaplac dobry czlowieku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 albo jakies przybajerzone skriny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Heh :). Nie musicie mnie pocieszać. Ja mam świadomość że mam słabego sprzęta :). Ale grami się cieszę jak tylko mogę. Chciałęm (naprawdę) zmienić kompa na A64 3000+ ale ze względu na małą ilość kasy pewnie byłby to ten pod socketa 754 (a więc jakoś mało to przyszłościowe bo płytki takie nie mają PCI-E...z kolei te co mają nawsze złącze to kosztują olbrzymie-jak dla mnie ;) -pienieądze + doszłaby konieczność zmiany karty). Wynik jest taki że czekam, może nawet rok, jak już sytuacja się ustabilizuje i nowości będą w odpowiedniej cenie (a raczej technologie). Teraz jak nie kupujesz High Endowego sprzeta to nie opyla się wymieniać na coś czego nie idzie potem rozbudować. Tak uważmam. Trochę "boli" mnie ten FX, nawet nie chodzi o Shadery ale co mozna zdziałać dzisiaj na karcie z architekturą 4x1? Niewiele (taki r8500 ma chyba 4x2...ale głowy sobie uciąć nie dam). Ale za to jak już zmienię kompa to zawsze moge do tych tytułów wrócic i cieszyć się nimi zupełniejak nowymi ;). Mam pyanie kto chciałby zagrać w multi i może postawić serwrer bez przeszkód? Nie wiem tylko czy ja będę ten serwer widział ale zobaczyć można. Co ciekawe nie tylko widzę mało serwerów ale te co są...są w innej wersji(chyba starszej)....co ci ludzie nie wiedzą co to patch jest :).Pozdro 4 all man und women. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Ty Benq (TrVan),gdzie Ty mieszkasz ?:) bys tu zapodal kawalkiem gry,moze gdzies kolo ZG PL :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 (edytowane) Ustalmy jedną konfigurację na której będziemy testować grę. Inaczej nie ma to sensu. 1417834[/snapback] Proponuje u siebie,zapodaj ktos gre to Wam porobie takie testy,ze szok :) :razz: Aqrat mam przecietny sprzet z minimalnie wyzszej polki wiec wsam raz :P Edytowane 30 Kwietnia 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Witam na forum kucyk prosimy o filmik :D:D:D :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeCHnIk Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 (edytowane) Ludzie a co powiecie o trybie multi ? Interesuje mnie jak chodzi na słabszych łączach typu Neo 128. Jak ma ktoś CSS to niech porówna pingi w grach. Nie ukrywam że kupuje tą gre głównie dla trybu multi :) A i jak wygląda grafa w multi ? Podobno jest na enginie Pandory :cry: Edytowane 30 Kwietnia 2005 przez TeCHnIk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 filmik już jest, jeszcze przestrzeń potrzebna, czekam na R.I.P.-a B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...