Skocz do zawartości
MaKaR

Splinter Cell: Chaos Theory

Rekomendowane odpowiedzi

[OT]

Czemu sie tak denerwujesz ?? Musze chwile sie wstrzymac z zakupem poki nie zdobede czytnika DVD,jakby nie ten szczegol to juz by dawno gra byla na polce a nie bede wciagal teraz czytnika bo to jest nieoplacalne ,ani tez ciagle pozyczal.Wole poczekac i zebrac sobie sianko na nagrywarke DVD a poki co to nie marudze,tylko "marze na glos",ze bardzo bym w to pogral,ale juz ok,nie wiedzialem,ze Ciebie cos takiego zdenerwuje

[/OT]

1420124[/snapback]

No a ja miałem zonka z nagrywarką nie chciała odczytać DVD z grą - nagrywara to Liteon najnowszy - całe szczęście że pod reką miałem starego poczciwego Pionka D-116.I pomyśleć że chciałem pionka kumplowi zagonić......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie ta gra jest GENIALNA! Kurcze, jestem na końcu 4 misji i jak narazie czuję się ten zarąbisty klimacik...taki mega skradankowy. Coś czego nei czułem w poprzednich częściach. Teraz to się nprawdę skradam. Dzięki UBI za to że wyleciał ten pier****ny atak łokciem a za to wrzucili wiąkszą swobodę w powalaniu strażników; nóż i piącha. Nie ma to jak podejść do strażnika i przejachać mu kosą przez gardło :). Fisher to teraz BIG MADAFAKA i bardzo dobrze. Jak strażnicy go widzą to nie jest bezbronny jak w poprzednich częściach (tam walisz do kolesia z łokcia a on i tak stoi i nawala z guna, tutaj czegoś takiego nie ma). Jak nie macie tej gierki to lećcie do sklepu bo naprawdę warto! Owszem może i misji nie ma za wile i gierka pęka po około 10 godzinach...ale te 10 godzin to jedne z najlepszych jakie mogą się wam przytrafić!

No a ja miałem zonka z nagrywarką nie chciała odczytać DVD z grą - nagrywara to Liteon najnowszy - całe szczęście że pod reką miałem starego poczciwego Pionka D-116.I pomyśleć że chciałem pionka kumplowi zagonić......

Hmm..coś jest nie tak z tymi nagrywarami LiteOn (chodzi mi o DVD). Mój kumpel taż ma problemy z nią...czyżby firma zaczeła robić buble(oby nie ). Ja np. mam nagryware ale CD i z nią nie mam problemów....wierd so wierd.

Edytowane przez TrueVanDal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mnie roabawił tekst jak rozmawiało dwóch strażników......a nic gram sobie w gierki na kompie ,mam najnowszy Prince of Persja - a na to drugi ...słyszałem że to zaj....a gierka - uśmiałem się do rozpuchu .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mnie roabawił tekst jak rozmawiało dwóch strażników......a nic gram sobie w gierki na kompie ,mam najnowszy Prince of Persja - a na to drugi ...słyszałem że to zaj....a gierka - uśmiałem się do rozpuchu .

1420537[/snapback]

w koncu to tez gra ubisoftu:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktos mial kiedys klopoty z głosem nie?? chyba ty truevandal ale niewiem. zajzyj tu 1420804[/snapback]

No fakt, ja mam problemy z głosem ale w grach i nie wiem w czym ma mi to pomóc (foobar 2000...niby po co mi to ;) ). A co do sterów kx to nie obsługuja EAXa a żeby było zabawniej to na stonce kx-a, SB Live! 24Bit NIE jest wypisana na liście supportowanych....Mimo wszystko dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oo kurcze ;o oglądnołem filmik kucyka i jestem bardzo, ale to bardzo mile zadowolony !! Chyba jutro trzeba sie wybrac do MM :D Mam jeszcze jedno pytanko, czy gra bedize smigac na :

A64 3000+ s.754 ;/

Gigabyte K8NS nVidia nForce3 250

DDRAM TWINMOS 512 /400 2.5

Ge-Force 4200 Ti4200 - 128ddr / agp x 8 /// PixelView

jesli beidze to ile mniej wiecej fps i czy bedzie sie dalo spokojnie pograc :> ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

myśle, że spokojnie będzie bardzo fajnie śmigać, choćby z powodu tego, że będzie chodzić w trybie ps 1.1  B)

1421070[/snapback]

A ja będze mógł spobie pograć płynnie?????

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja będze mógł spobie pograć płynnie?????

Pozdrawiam

1421133[/snapback]

CO ZA LUDZIE :mur: :mur:

KUCYK A MI BĘDZIE DOBRZE CHODZIĆ, NO POWIEDZ PRZECIE WRÓŻKĄ JESTEŚ HEHHEHEH :lol: :lol:

sory, ale nie wytrzymałem :blink:

Edytowane przez cavarr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

działa wam co-op? ja nie moge sie do nikogo podlaczyc, a jak stawiam to tez nikt nie moze wejsc;/ firewall wylaczony. udalo mi sie raz postawic trening i po 20 sek "you've been disconnected", drugi raz to samo. za trzecim razem dzialalo pare minut i tez padlo. dziwne jest jeszcze to ze widze na liscie serwerow serwer ktorego postawilem 2 godziny temu:P

mam patcha 1.02

P.S

zauwazylem jeszcze ze gra zzera od 70 do 99% cpu jak jestem w menu co-op - chyba nie powinno tak byc;o

Edytowane przez Elbios

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dostaniecie z nastepnego levela dziś wieczorem jakiegoś movie  B)

1420927[/snapback]

Nie gniewaj się kucyk ale grasz jak fajtłapa.Z ciekawości jakiś filmik obejrzałem i uśmiałem się setnie.Ale widzę, że masz masę wielbicieli. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CO ZA LUDZIE :mur:  :mur:

KUCYK A MI BĘDZIE DOBRZE CHODZIĆ, NO POWIEDZ PRZECIE WRÓŻKĄ JESTEŚ HEHHEHEH :lol:  :lol:

sory, ale nie wytrzymałem :blink:

1421185[/snapback]

Weż cfaniaczku nie denerwuj się tak. :-| :-| :-| :-|

Co za lol :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem, "cfaniaczku", po instalacji dema o wszystkim sam sie przekonasz...

PS.

9550 ta gra jest zupełnie niegrywalna (może jakieś 18fps w 800x600 będzie ale co z tego?). Czekając na x800xt wracającego z serwisu jechałem własnie na zastępczym asusie 9550 "pro gamer" :lol: - to był akurat czas gdy demo pc wypłynęło do sieci. Wyglądało do bani, a animacja rwała.

Naturalnie reszta sprzętu bez zmian, tylko antek był wtedy ustawiony na 260x10.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem, "cfaniaczku", po instalacji dema o wszystkim sam sie przekonasz...

PS.

9550 ta gra jest zupełnie niegrywalna (może jakieś 18fps w 800x600 będzie ale co z tego?). Czekając na x800xt wracającego z serwisu jechałem własnie na zastępczym asusie 9550 "pro gamer" :lol: - to był akurat czas gdy demo pc wypłynęło do sieci. Wyglądało do bani, a animacja rwała.

1421297[/snapback]

Standartowe taktowania 250/400 czy z OC ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wlasnie przeszedlem demo na sprzecie z podpisu...

W opcjach graficznych wylaczylem filtrowanie trojliniowe i te inne bajery, zostawilem tylko high quality decals czy jak to sie tam wabi i przelazlem cale demko, framerate nigdy nie schodzil ponizej 30fps, myslelem, ze bedzie cienko, ale jestem mile zaskoczony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@draak ==> czytajac twoje topiki dochodze do wniosku , ze szukasz wrogow ... opanuj sie :)

pozdrawiam

Edytowane przez EaC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takty standardowe- pisałem, że była to karta zastępcza.

@ath- dodaj jeszcze, że grałeś w 1600x1200 by ściemy stało się zadość.

1421362[/snapback]

A gdzie ty wyczytales, ze gralem w 1600... jaki lol [;

Takie sa fakty i juz, moze ci potwierdzi jeszcze ktos kto ma podobny konfig jak moj i prosze cie wiecej nie zaprzeczaj faktom o ktorych nie masz pojecia bo to niezdrowe....

edit.

Jak grales w 250/400 to chyba dyskusja nie ma sensu... :lol:

Edytowane przez ath

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS.

1421297[/snapback]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Koleś rozśmieszasz mnie :lol: :lol:

hahahahahaha

Bez OC Radek 9550 jest szajski więc co ty możesz wiedzieć??? :blink: :blink: :blink:

A co do tego Dema zainstalowałem ustawiłem 1024x786 i detale normal/hight i gra

pięknie,płynniutko chodzi.Około 30 FPS.

Nie wypowiadaj się o czymś o czym nie masz bladego pojęcia.MISTRZU :lol: :lol: :lol: :blink: :? :-|

Edytowane przez NeoXX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie gniewaj się kucyk ale grasz jak fajtłapa.Z ciekawości jakiś filmik obejrzałem i uśmiałem się setnie.Ale widzę, że masz masę wielbicieli. :lol:

1421257[/snapback]

nie gniewam się, ale nie wiem o co Ci chodzi, bo ja się nie uważam za mastacha jakiegoś w tej grze :blink: <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi