konio68 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 [OT] Czemu sie tak denerwujesz ?? Musze chwile sie wstrzymac z zakupem poki nie zdobede czytnika DVD,jakby nie ten szczegol to juz by dawno gra byla na polce a nie bede wciagal teraz czytnika bo to jest nieoplacalne ,ani tez ciagle pozyczal.Wole poczekac i zebrac sobie sianko na nagrywarke DVD a poki co to nie marudze,tylko "marze na glos",ze bardzo bym w to pogral,ale juz ok,nie wiedzialem,ze Ciebie cos takiego zdenerwuje [/OT] 1420124[/snapback] No a ja miałem zonka z nagrywarką nie chciała odczytać DVD z grą - nagrywara to Liteon najnowszy - całe szczęście że pod reką miałem starego poczciwego Pionka D-116.I pomyśleć że chciałem pionka kumplowi zagonić...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) Panowie ta gra jest GENIALNA! Kurcze, jestem na końcu 4 misji i jak narazie czuję się ten zarąbisty klimacik...taki mega skradankowy. Coś czego nei czułem w poprzednich częściach. Teraz to się nprawdę skradam. Dzięki UBI za to że wyleciał ten pier****ny atak łokciem a za to wrzucili wiąkszą swobodę w powalaniu strażników; nóż i piącha. Nie ma to jak podejść do strażnika i przejachać mu kosą przez gardło :). Fisher to teraz BIG MADAFAKA i bardzo dobrze. Jak strażnicy go widzą to nie jest bezbronny jak w poprzednich częściach (tam walisz do kolesia z łokcia a on i tak stoi i nawala z guna, tutaj czegoś takiego nie ma). Jak nie macie tej gierki to lećcie do sklepu bo naprawdę warto! Owszem może i misji nie ma za wile i gierka pęka po około 10 godzinach...ale te 10 godzin to jedne z najlepszych jakie mogą się wam przytrafić! No a ja miałem zonka z nagrywarką nie chciała odczytać DVD z grą - nagrywara to Liteon najnowszy - całe szczęście że pod reką miałem starego poczciwego Pionka D-116.I pomyśleć że chciałem pionka kumplowi zagonić...... Hmm..coś jest nie tak z tymi nagrywarami LiteOn (chodzi mi o DVD). Mój kumpel taż ma problemy z nią...czyżby firma zaczeła robić buble(oby nie ). Ja np. mam nagryware ale CD i z nią nie mam problemów....wierd so wierd. Edytowane 1 Maja 2005 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Ale mnie roabawił tekst jak rozmawiało dwóch strażników......a nic gram sobie w gierki na kompie ,mam najnowszy Prince of Persja - a na to drugi ...słyszałem że to zaj....a gierka - uśmiałem się do rozpuchu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Ja mam Litka x8 dvd i x32 cd i nie mam problemów z niczym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Ja mam Litka x8 dvd i x32 cd i nie mam problemów z niczym :) 1420556[/snapback] możliwe że tak płytka mi sie trafiła akurat , a ten stary pionek ma korekte super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) OK,juz zamówiłem jutro gierka będzie :) A mam pytanko:Jak gierka będzie chodzić na mojim sprzęcie?? Pozdrawiam Sam Fisher :D :) Edytowane 1 Maja 2005 przez NeoXX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 ja zadnego filmika nie sciagnelem:) powiedzialem sobie nie:D:D czekam.. dalej nie ma bo z allegro koles nie przyslal.. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Ale mnie roabawił tekst jak rozmawiało dwóch strażników......a nic gram sobie w gierki na kompie ,mam najnowszy Prince of Persja - a na to drugi ...słyszałem że to zaj....a gierka - uśmiałem się do rozpuchu . 1420537[/snapback] w koncu to tez gra ubisoftu:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Heh. W SC:CT jest edytor do robienia mapek do trybu Versus....niezła kosa (ale jak w większości edytorów...za nic się tam nie mogę połapać, to nie dla mnie :) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 ktos mial kiedys klopoty z głosem nie?? chyba ty truevandal ale niewiem. zajzyj tu http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=63498 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 ktos mial kiedys klopoty z głosem nie?? chyba ty truevandal ale niewiem. zajzyj tu 1420804[/snapback] No fakt, ja mam problemy z głosem ale w grach i nie wiem w czym ma mi to pomóc (foobar 2000...niby po co mi to ;) ). A co do sterów kx to nie obsługuja EAXa a żeby było zabawniej to na stonce kx-a, SB Live! 24Bit NIE jest wypisana na liście supportowanych....Mimo wszystko dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) dostaniecie z nastepnego levela dziś wieczorem jakiegoś movie B) Edytowane 1 Maja 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neok05 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 oo kurcze ;o oglądnołem filmik kucyka i jestem bardzo, ale to bardzo mile zadowolony !! Chyba jutro trzeba sie wybrac do MM :D Mam jeszcze jedno pytanko, czy gra bedize smigac na : A64 3000+ s.754 ;/ Gigabyte K8NS nVidia nForce3 250 DDRAM TWINMOS 512 /400 2.5 Ge-Force 4200 Ti4200 - 128ddr / agp x 8 /// PixelView jesli beidze to ile mniej wiecej fps i czy bedzie sie dalo spokojnie pograc :> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 myśle, że spokojnie będzie bardzo fajnie śmigać, choćby z powodu tego, że będzie chodzić w trybie ps 1.1 B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 myśle, że spokojnie będzie bardzo fajnie śmigać, choćby z powodu tego, że będzie chodzić w trybie ps 1.1 B) 1421070[/snapback] A ja będze mógł spobie pograć płynnie????? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) A ja będze mógł spobie pograć płynnie????? Pozdrawiam 1421133[/snapback] CO ZA LUDZIE :mur: :mur: KUCYK A MI BĘDZIE DOBRZE CHODZIĆ, NO POWIEDZ PRZECIE WRÓŻKĄ JESTEŚ HEHHEHEH :lol: :lol: sory, ale nie wytrzymałem :blink: Edytowane 1 Maja 2005 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 A czy jak kupię oryginał to będę mógł pograć w multi bez cd-keya? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) działa wam co-op? ja nie moge sie do nikogo podlaczyc, a jak stawiam to tez nikt nie moze wejsc;/ firewall wylaczony. udalo mi sie raz postawic trening i po 20 sek "you've been disconnected", drugi raz to samo. za trzecim razem dzialalo pare minut i tez padlo. dziwne jest jeszcze to ze widze na liscie serwerow serwer ktorego postawilem 2 godziny temu:P mam patcha 1.02 P.S zauwazylem jeszcze ze gra zzera od 70 do 99% cpu jak jestem w menu co-op - chyba nie powinno tak byc;o Edytowane 1 Maja 2005 przez Elbios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 dostaniecie z nastepnego levela dziś wieczorem jakiegoś movie B) 1420927[/snapback] Nie gniewaj się kucyk ale grasz jak fajtłapa.Z ciekawości jakiś filmik obejrzałem i uśmiałem się setnie.Ale widzę, że masz masę wielbicieli. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 CO ZA LUDZIE :mur: :mur: KUCYK A MI BĘDZIE DOBRZE CHODZIĆ, NO POWIEDZ PRZECIE WRÓŻKĄ JESTEŚ HEHHEHEH :lol: :lol: sory, ale nie wytrzymałem :blink: 1421185[/snapback] Weż cfaniaczku nie denerwuj się tak. :-| :-| :-| :-| Co za lol :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Moim zdaniem, "cfaniaczku", po instalacji dema o wszystkim sam sie przekonasz... PS. 9550 ta gra jest zupełnie niegrywalna (może jakieś 18fps w 800x600 będzie ale co z tego?). Czekając na x800xt wracającego z serwisu jechałem własnie na zastępczym asusie 9550 "pro gamer" :lol: - to był akurat czas gdy demo pc wypłynęło do sieci. Wyglądało do bani, a animacja rwała. Naturalnie reszta sprzętu bez zmian, tylko antek był wtedy ustawiony na 260x10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRo2k Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Moim zdaniem, "cfaniaczku", po instalacji dema o wszystkim sam sie przekonasz... PS. 9550 ta gra jest zupełnie niegrywalna (może jakieś 18fps w 800x600 będzie ale co z tego?). Czekając na x800xt wracającego z serwisu jechałem własnie na zastępczym asusie 9550 "pro gamer" :lol: - to był akurat czas gdy demo pc wypłynęło do sieci. Wyglądało do bani, a animacja rwała. Naturalnie reszta sprzętu bez zmian, tylko antek był wtedy ustawiony na 260x10. 1421297[/snapback] Standartowe taktowania 250/400 czy z OC ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Ja wlasnie przeszedlem demo na sprzecie z podpisu... W opcjach graficznych wylaczylem filtrowanie trojliniowe i te inne bajery, zostawilem tylko high quality decals czy jak to sie tam wabi i przelazlem cale demko, framerate nigdy nie schodzil ponizej 30fps, myslelem, ze bedzie cienko, ale jestem mile zaskoczony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Takty standardowe- pisałem, że była to karta zastępcza. @ath- dodaj jeszcze, że grałeś w 1600x1200 by ściemy stało się zadość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRo2k Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) Może ktoś wie o tym ale napisze Cenega w Środe czy 4 Maja wypuści spolszczone demko SC:CT więc bedzie można "na żywo" wypróbować spolszczenie B) P.S. Źródło dla niedowiarków Polskie demo SC:CT Edytowane 1 Maja 2005 przez MaRo2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EaC Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) @draak ==> czytajac twoje topiki dochodze do wniosku , ze szukasz wrogow ... opanuj sie :) pozdrawiam Edytowane 1 Maja 2005 przez EaC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) Takty standardowe- pisałem, że była to karta zastępcza. @ath- dodaj jeszcze, że grałeś w 1600x1200 by ściemy stało się zadość. 1421362[/snapback] A gdzie ty wyczytales, ze gralem w 1600... jaki lol [; Takie sa fakty i juz, moze ci potwierdzi jeszcze ktos kto ma podobny konfig jak moj i prosze cie wiecej nie zaprzeczaj faktom o ktorych nie masz pojecia bo to niezdrowe.... edit. Jak grales w 250/400 to chyba dyskusja nie ma sensu... :lol: Edytowane 1 Maja 2005 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 (edytowane) Moim zdaniem, "cfaniaczku", po instalacji dema o wszystkim sam sie przekonasz... PS. 9550 ta gra jest zupełnie niegrywalna (może jakieś 18fps w 800x600 będzie ale co z tego?). Czekając na x800xt wracającego z serwisu jechałem własnie na zastępczym asusie 9550 "pro gamer" :lol: - to był akurat czas gdy demo pc wypłynęło do sieci. Wyglądało do bani, a animacja rwała. Naturalnie reszta sprzętu bez zmian, tylko antek był wtedy ustawiony na 260x10. 1421297[/snapback] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Koleś rozśmieszasz mnie :lol: :lol: hahahahahaha Bez OC Radek 9550 jest szajski więc co ty możesz wiedzieć??? :blink: :blink: :blink: A co do tego Dema zainstalowałem ustawiłem 1024x786 i detale normal/hight i gra pięknie,płynniutko chodzi.Około 30 FPS. Nie wypowiadaj się o czymś o czym nie masz bladego pojęcia.MISTRZU :lol: :lol: :lol: :blink: :? :-| Edytowane 1 Maja 2005 przez NeoXX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Nie gniewaj się kucyk ale grasz jak fajtłapa.Z ciekawości jakiś filmik obejrzałem i uśmiałem się setnie.Ale widzę, że masz masę wielbicieli. :lol: 1421257[/snapback] nie gniewam się, ale nie wiem o co Ci chodzi, bo ja się nie uważam za mastacha jakiegoś w tej grze :blink: <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 Kucyk,czekamy na następny filmik :),pospiesz się ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...