Gość Hoop-less Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 (edytowane) "[ Za to tryb Coop to padka! Nawet jak widzę serwer i chcę się do niego podłączyć to widzę tylko napis że się łączę.....teraz ani do gry nie wejdę ani z niej wyjśc nie mozna :( i pomaga tylko Alt+Ctrl+Del i end process na splinterku bo zwiecha totalna gry....albo to wina mojego łącza (nie mogę wykluczyć wręcz nawet na to stawiam) albo ta gra jest chora jakaś. Kurna czemu mój kumpel z LANu jedzie na GF2 MX :mur:." EEE Tryb kooperacji jest rewelacyjny... Ja się łącze bez problemu i serwów jest kilkanaście z czego na jednym zawsze widze około 50 osób... Feeling z przechodzenia misji w 2 osoby jest zarąbisty szczególnie jak trzeba planować akcję zeby wymanewrować przeciwnikow nie mówiąc o wspólnych ruchach... Dla mnie bomba... Edytowane 7 Maja 2005 przez Hoop-less Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 yyy hoop-less - jestes nowy... ok (witamy w naszych szeregach :P) ale na przyszlosc staraj sie edytowac posty a nie pisac 2 po sobie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michomis Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Witam Wlasnie zacząłem grac w tę grę. Na pierwszy rzut oka jest lepiej zrobiona niż dwie poprzednie części i chyba bardziej wciąga. Na razie gram w trybie "solo" aby trochę sie oswoic i nabrac wiekszej wprawy. Miałem tylko problem podczas instalacji polskiej wersji językowej. Płyta DVD z patchem wsadzona do napedu zwieszala caly komputer. Musialem przegrac z niej wszystkie pliki na HDD i dopiero stamtad uruchomic. Jednak uruchomienie z dysku, pliku PL_install tez stwarzalo problemy, trzeba bylo poczekac kilka minut az komputer "zaskoczy" i uruchomi instalacje. W sumie polecam tę grę tym, ktorzy jeszcze nie zagrali i sam z niecierpliwoscia czekam na film Splinter Cell :D pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 U mnie nie bylo problemu.. Jestem na 5misji.. nocka przedemna:) po grze zdam relacje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadmundo Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Mam nagrany motyw który rozbawił mnie do łez. Polonizacja jest naprawdę cudowna ! Jakość filmiku jest straszna (ostra kompresja i brak gogli, zapomniałem sobie), ale tu się liczy wyłącze audio :) Plik waży tylko 4MB. Ściągnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRo2k Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Hahaha dobre "niezgodne z przepisami bezpieczeństwa" :D Chyba jednak kupie tą grę tylko sie muszę wyrobić z kasą :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Oki.. nocka przegrana..:) jak narazie najciezej bylo mi przejsc misje wlasnie w seulu:/ tylko 44% :/ bede musial potrenowac, ale to i tak ta gre bede jeszcze raz przechodzil:D aby miec 100% :) Jest miodna do bólu.. A z tym oknem to niezle:) Tez jak gralem i podsluchalem ta rozmowe to myslalem ze padne:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Dzisiaj byłem w MM w Zabrzu zobaczyć ile Splinter kosztuje i co ? wcale nie było śladu żeby ta gra tam była :angry: trzeba będzie jechać do Katowic <_< 1432283[/snapback] Ja byłem wczoraj i gra była :) Ale gierke już mam z Ultimy i właśnie ide sobie zagrać(4 misja) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Mam nagrany motyw który rozbawił mnie do łez. Polonizacja jest naprawdę cudowna ! Jakość filmiku jest straszna (ostra kompresja i brak gogli, zapomniałem sobie), ale tu się liczy wyłącze audio :) Plik waży tylko 4MB. 1432768[/snapback] Dobre dobre ale do textu z pluskwami sie nie umywa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 EEE Tryb kooperacji jest rewelacyjny... Ja się łącze bez problemu i serwów jest kilkanaście z czego na jednym zawsze widze około 50 osób... Feeling z przechodzenia misji w 2 osoby jest zarąbisty szczególnie jak trzeba planować akcję zeby wymanewrować przeciwnikow nie mówiąc o wspólnych ruchach... Dla mnie bomba... 1432488[/snapback] Nie twierdzę że tryb Coop jest zły (co to to nie), ale po prostu widzę mało serwerów i nie mogę się dołączyć bo mi się gra wiesza :mur: Jestem w sieci osiedlowej za serwerem z Firewallem i mam WEWNĘTRZNE IP i to pewnie przez to. Ja kupiłem grę również z myślą o Multi a tu taki wałek :(. Po prostu mam pecha i nic z tym nie zrobię. Mogę poprosić o publiczne IP ale wtedy to ja muszę zadbać o ochronę i swojego kompa i całej sieci (jak ktoś się włamie przez mój komp do sieci to będę musiał bulnąć za karę DUUUUŻEEEE pieniądze a tego nie chcę). Trochę to przykre ale nic nie poradzę. Od razu mówię że przesiadka na np. NEO+ jest nieopłacalna w moim przypadku (np. 128kbps to toszku mało a tak mam 160-192kbps za 54 zł miesięcznie i to bez żadnych limitów...tyle że jak już bym chronił to tylko mojego kompa i nie martwiłbym się o innych). Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hoop-less Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Oki Z tego co tutaj wyczytałem to widzę tylko same "ochy" i "achy" ta temat tej gierki ale nie ma się co oszukiwac - nie jest idealna... Główne zarzuty (i chyba jedyne) mam do AI przeciwników... Drażni mnie przedewszystkim: 1) Dlaczego przeciwnicy nie widzą w ciemnośći 3 światełek noktowizora Sama? Pewnie myślą że to swietliki i nie zwbudza to u nich żadnych podejrzeń ale o tym pewnie juz było wiele razy... 2) Dlaczego jak łapie typa dosłownie krok od jego kolegi i zaczynam przesłuchanie on tego nie słyszy? Kpina 3) Dlaczego jak zachodzę przeciwnika od tyłu to że jest przed nim mój cień nie wzbudza w nim żadnych podejrzeń hmm 4) Dlaczego przeciwnicy nie słyszą dzwięku otwieranych drzwi, i innych dzwięków (np: w misji na statku siedzący tuż obok typ nie usłyszy jak otwieram szufladę co wyraznie słychac) a na zakłucenie pracy żarówki reagują tak żywiołowo jakby to było nie wiadomo co... Żeby nie było że przeciwnicy to totalni kretyni to dodam że fajne jest to że potrafią zauważyć wyłamany zamek, zgaszone swiatło czy pozostawione otwarte drzwi... Poziom expert nie różni się za wiele od normal po prostu trochę trudniej się zakraść i ginie się po jednej serii z karabinu co jest realistyczne... A teraz sie biorę za przechodzenie 7 misji na 100% na expercie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Hoop-less jesli chodzi o pytanie nr 3 to oni poprostu sie boja obrocic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 1) Dlaczego przeciwnicy nie widzą w ciemnośći 3 światełek noktowizora Sama? Pewnie myślą że to swietliki i nie zwbudza to u nich żadnych podejrzeń ale o tym pewnie juz było wiele razy... 1433282[/snapback] a to akurat dzis wyczytalem na GAMEFAQ...te 3 swiatelka sa "dla nas"..abysmy po prostu my gracze mniej wiecej widzieli nasz postac w ciemnosci..a po drugie jest to "znak firmowy" Sama i UBI nie chce zrezygnowac z tego..lepiej troche mniej realistycznie, ale przynajmniej kazdy wie o jaka postac chodzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRo2k Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Ja byłem wczoraj i gra była :) Ale gierke już mam z Ultimy i właśnie ide sobie zagrać(4 misja) :) 1432924[/snapback] Hmm to musieli dostać dostawę, a nie orientujesz po ile był ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 skonczona gra wlasnie przed chwila...ja chce juz Splintera 4 :sad: :sad: :sad: :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 (edytowane) Dzis kupiłem splintera w Empiku w Katowicach za 79zł. Gra jest wypasiona! jestem teraz w misji na statku i niemoge sie od niej oderwac :D o dziwo gierka ładnie mi chodzi w 1024 na 768 high bez aa i af nawet płynnie (na oko ;]) :D Wieczorem zapodam screenami, a teraz wracam do gry :D Edytowane 8 Maja 2005 przez sLiM JiM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper3 Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Ja jestem jak w tej chwili na początku misji 7. Narazie musze przyznać że najfajniejsza była misja z napadem na bank. Dużo fajniejsze misje były w SC Pandora Tomorrow:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 (edytowane) Hmm to musieli dostać dostawę, a nie orientujesz po ile był ? 1433427[/snapback] Gre dostałem już w piątek za 89 zł+kurier(w ultimie) A w MM kosztuje 100zł Edytowane 8 Maja 2005 przez NeoXX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Z cenami jest tak różnie że sam nie wiem. Ja kupiłem w EMPIKU z 99.90 a inni pokupowali też w EMPIKU za 79 :?...Widziałem grę w MM za 79...ja już nie wiem o co chodzi :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hoop-less Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 No kurna własnie skończyłem 7 misje z oceną 95% bo znalezli jedno ciało... Ech teraz trzeba będzie szukać i ukrywać zwłoki bo nie wiadomo o które chodzi... Orientuje się ktoś czy są jakies bonusy za ukoczenie gry na 100% na expercie...??? Za pierwszym razem gierke skonczyłem na normalu, ciesząc się fabułą i nie przejmując za bardzo niczym i miałem srednią na koniec około 70%... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michomis Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 faktycznie trudno osiagnac te 100%, czy do tego liczy sie tez czas ukonczenia misji ? u mnie wypada srednio godzina na misje (na razie jestem w trzeciej :)), zadania glowne i poboczne wykonane, rozpoznano mnie dwa razy (na statku) i mam przez to tylko 57% :( pozatym mam dwie uwagi. nie mozna celowac z pistoletu opierajac sie o sciane (tak jak w poprzednich czesciach) i nie mozna, opierajac sie, "przemykac" miedzy np dwoma filarami (a moze niewiem jak to zrobic :D). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRo2k Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Dzisiaj wrescie sciągłem polskie demko :blink: No i musze powiedzieć że spolszczenie mi sie spodobało. Teraz tylko zobacze czy sie wyrobie z kasą i pojade do empiku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hoop-less Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 apropo tego czasu na ukończenie misji to jakos nie zauważyłem żeby wpływał na ocenę końcową chociaż wszystkie misje do 7 włącznie skończyłem poniżej 40 minut i miałem 100%... Być może jest tak że jeżeli katujemy misję ponad 1h to ocena jest niższa... Nie trzeba grzebać we wszystkich komputerach ani wydobywać informacji z przesłuchań aby mieć 100%... Liczy się po prostu wykonanie zadań... Jak to zrobimy nasza sprawa... Na razie najszybciej skończyłem misje w biurowcu Displace - 23 min, 2 ogłuszonych przeciwników i dostałem 100%... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 No wreszcie zakupiłem gierę w Empiku za 79zł.Lecę grać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan06 Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 apropo tego czasu na ukończenie misji to jakos nie zauważyłem żeby wpływał na ocenę końcową chociaż wszystkie misje do 7 włącznie skończyłem poniżej 40 minut i miałem 100%... Być może jest tak że jeżeli katujemy misję ponad 1h to ocena jest niższa... Nie trzeba grzebać we wszystkich komputerach ani wydobywać informacji z przesłuchań aby mieć 100%... Liczy się po prostu wykonanie zadań... Jak to zrobimy nasza sprawa... Na razie najszybciej skończyłem misje w biurowcu Displace - 23 min, 2 ogłuszonych przeciwników i dostałem 100%... 1435226[/snapback] niekoniecznie, ja przechodze misjie nie spieszac sie , wykonuje w miare wszystkie zadania dodatkowe , ale nie zabijam przeciwnikow tylko ich ogluszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzyli Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 cześć, prosze o pomoc ze spliterkiem ..:)) utknąłem w misji 3 - napad na Bank. wszedlem do biura, które znajduje się w hollu głównym (tam gdzie jest główne wejście do banku). Załatwiłem gościa który siedział za biurkiem recepcji, ale on zdążył zamknąć szklane drzwi, przez które wszedłem (prowadzą to do tego pokoju,gdzie opuściłem się na linie z dachu). Nie da się ich otworzyć, a wyjście na zewnątrz (na trawnik przed bankiem gdzie zaczynala sie misja) odpada - wchodzę na lampy, 3 strażników i kamerę :) Co robic?? :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 SPOLILERS: SPOLILERS: SPOLILERS: Buzzyli: Mozesz zlamac kod skanera. Wciskasz (defaultowo) 1. Włącza sie "lornetka". Celujesz na ten skaner spojówki, i czekasz az przeskanuje.. Jak juz wyswietli sie ikonka klikasz przycisk odpowiedzialny za akcje i pojawia sie hackerski sprzet;) po prawej stronie na dole, masz ciag znakow.. po prostu musisz naciskac te liczby ktore sie podswietlily. Zakumasz o co codzi;) SPOLILERS: SPOLILERS: SPOLILERS: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 SPOLILERS: SPOLILERS: SPOLILERS: Buzzyli: Mozesz zlamac kod skanera. Wciskasz (defaultowo) 1. Włącza sie "lornetka". Celujesz na ten skaner spojówki, i czekasz az przeskanuje.. Jak juz wyswietli sie ikonka klikasz przycisk odpowiedzialny za akcje i pojawia sie hackerski sprzet;) po prawej stronie na dole, masz ciag znakow.. po prostu musisz naciskac te liczby ktore sie podswietlily. Zakumasz o co codzi;) SPOLILERS: SPOLILERS: SPOLILERS: 1436433[/snapback] yyyy..to sa wg Ciebie spoilery??? heheheheheh...to sa ogolne informacje o grze zawarte tez najprawdopodobniej w instrukcji (nie wiem nie czytalem nawet:).. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freemen Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Cześć. Mam małe pytanie, czy na sprzęcie w sygnaturce ta gra będzie chodzić u mnie dobrze? Bo zastanawiam sie nad kupnem orginału, ale wole mieć pewność, że warto. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 hehehe.. lepiej napisac, nizli potem miec problemy:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...