Buzzyli Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 SPOLILERS: SPOLILERS: SPOLILERS: Buzzyli: Mozesz zlamac kod skanera. Wciskasz (defaultowo) 1. Włącza sie "lornetka". Celujesz na ten skaner spojówki, i czekasz az przeskanuje.. Jak juz wyswietli sie ikonka klikasz przycisk odpowiedzialny za akcje i pojawia sie hackerski sprzet;) po prawej stronie na dole, masz ciag znakow.. po prostu musisz naciskac te liczby ktore sie podswietlily. Zakumasz o co codzi;) SPOLILERS: SPOLILERS: SPOLILERS: 1436433[/snapback] w tej lokacji nie ma żadnego skanera spojowki... :blink: czy na pewno mówimy o tym samym miejscu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 No w napadzie na bank, jak zjezdzasz po linie... i jeden koles spi na krzesle.. tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzyli Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 No w napadzie na bank, jak zjezdzasz po linie... i jeden koles spi na krzesle.. tak? 1436469[/snapback] dalej, juz go zalatwilem, przeszedlem przez szklane drzwi, wszedlem go glownego hollu, gdzie jest polkoliste biurko z kilkoma kompami, glowne dzrwi i koles za biurkiem. Kolezka przeniosl sie juz na łono Abrahama, nie mial nic ciekawego do powiedzenia, ale zanim poplynal, zamknal (naciskając coś na konsoli) drzwi szklane - tzn odcial mnie od tej sali, gdzie sa lasery i byl ten spiacy na krzesle. W jego biurku zrobilem juz wszystko w kompach, wlaczalem wylaczalem wszystko i nic.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freemen Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Gdyby ktoś łaskieawie odpowiedział na moje pytanie co do mojej konfiguracji sprzętu w stosunku do gry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 wlacz ustawienia dosmyslne to gra bedzie Ci zasuwac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hoop-less Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Buzyyli hehe miałem ten sam problem co ty... JA po prostu zacząłem misje od nowa bo chciałem ja skończyć na 100% a przez główne drzwi bez alarmu nie da się wyjść... Inna sprawa ze do tego komputera trzeba się dostać aby wgrać email... A kolo za każdym razem zamknie te drzwi jak cos go zaniepokoi wiec moja rada jest taka - trzeba podejść bardzo blisko niego, zagłuszyć kamerkę nad nim to wstanie i wtedy go łapiemy i po kłopocie… Nie zdąży podejść do kompa… Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bless Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Gdyby ktoś łaskieawie odpowiedział na moje pytanie co do mojej konfiguracji sprzętu w stosunku do gry... 1436491[/snapback] Sciagnij sobie demko i wszystko bedzie jasne... ogolnie wydaje mi sie ze pelna wersja jakos lepiej mi chodzi niz demo, ale to moze zludzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 (edytowane) Bo lepiej chodzi. :) jak testowalem, to w jednym miejscu mialem 36fps na demie to w tym samym w Full'u mialem 43fps. Edytowane 10 Maja 2005 przez peseq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freemen Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 ale po co mam ściagać ponad 100 mega, kiedy możecie mi poprostu powiedzieć. Przecież widzicie mój sprzęd na dole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper3 Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 ale po co mam ściagać ponad 100 mega, kiedy możecie mi poprostu powiedzieć. Przecież widzicie mój sprzęd na dole. 1438147[/snapback] Na tym sprzęcie możesz grać bez najmniejszych problemów!! i to na wyższej rozdziałce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Na tym sprzęcie możesz grać bez najmniejszych problemów!! i to na wyższej rozdziałce 1438686[/snapback] Tylko shadow musisz obnizyc do low Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogusz Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 czesć, pytanie może głupie, ale... trzymam kolesia i przesłuciach!ę go - którym przycikiem myszy zabijam go a którym ogłuszam????? Jestem w misji 4 i naprawde nie chcę kasować biednych gości z gwardii narodowej :) aha - instrukcja do gierki nic nie mówi o moim problemie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 przygłuszasz prawym klawisze myszy - przyduszając B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 A dokłądniej to duszenie - Alternatywny strzał (PL wersja). w defaulcie jak napisał kolega wyzej:) RMB;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Jezeli ktos sie waha z kupnem to prosze jeszcze przeczytac recke. Ledwo co sie pokazala frazpc.pl - Splinter Cell: Chaos Theory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Jezeli ktos sie waha z kupnem to prosze jeszcze przeczytac recke. Ledwo co sie pokazala 1440424[/snapback] wlasnie czytalem kolejna recka ktora tak wychwala te gre, nic trzeba bedzie kupic, tylko co ja powiem narzeczonej ze wydalem 80zl na gre komuterowa, juz mi sie oberwalo jak kupilem HL2, nic trzeba cos wymyslec. Co do gry to wszystko super oprocz tego ze ja dalej nie rozumiem czemu nie ma PS 2.0 jak cholera widac tutaj lapowke nvidii bo dla mnie nie ma innego wytlumaczenia. Jednak ja dalej uwazam ze ten HDR to bzdura, i te screeny co sa w tej recenzji uswiadamiaja mnie w tym przekonaniu, sorak chlopaki ale te oswietlenie nie jest naturalne (chodzi mi o te 2 obrazki na ktorych jest z i bez HDR) a do tego nie mozna wlaczyc FSAA z HDR'em, a do tego zeby z nim pograc to chyba max 1024 rozdzielczosc bo zwalnia strasznie animacje, wiec w 1024 bez FSAA hmmmm "schody" na maxa. Nie bede sie spieral mocniej bo nie widzialem splintera na karcie GF6 na zywo, ale narazie jak dla mnie to te HDR nie jest az tak wazny/istotny/ wart zainteresowania, ale to tylko moje osobiste zdanie i tyle pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 HDR ladniutko wyglada ale za bardzo spowalnia, miedzy on - off moze byc roznica nawet 15-20 fps :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Jaka jest wogole roznica??Ze cien pada ladniej od polnocy i jest ladnie zakonczony bez zabkow czy co :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 wlasnie czytalem kolejna recka ktora tak wychwala te gre, nic trzeba bedzie kupic, tylko co ja powiem narzeczonej ze wydalem 80zl na gre komuterowa, juz mi sie oberwalo jak kupilem HL2, nic trzeba cos wymyslec. 1440518[/snapback] Jezeli nie mozesz sobie kupic gry raz na pol roku (czyli defacto realizowac swoje hobby) to pozostalbym w narzeczenstwie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 co do hdr.. ja gram bez (nie chodzi o szybkosc gry), ale wlasnie o ząbki.. ale efekt hdr miazdzy, to niestety ja jakos mam bzika na ich punkcie (ząbków):/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 @Jordi Nie wiem jak oni to zrobili ale shadery (te niby 1.1) w SC:CT wyglądają conajmniej tak samo dobrze (imho lepiej) jak te 2.0 z HL2 i np. Far Cry. Dla mnie oprawa a-v w tej grze miażdży :) Grywalność też jest ogromna- jedyny problem to fakt, że ta gra jest po prostu... za krótka. Misji mało przez co fabuła nadmiernie uproszczona. Szkoda, bo chciałoby się przynajmniej tych 15 zadań do realizacji (jest 10). Mimo to, szczerze polecam! Kupisz tańsze fele do nissmo (dobrze myślę z tą marką? ;)) i masz jak znalazł na splinterka. Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Kaeres : hehe niestety termin juz ustalony ;) 3 wrzesnia 2005 i koniec wolnosci :D draak: no dobrze gadasz, a co do nissmo hmmmm skad to wiesz ;) cos czuje ze nissan klub polska sie klania :), no chyba ze sie myle hehe pozdrowka serdeczna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Już we wrześniu tego roku... ? Bo zacznę się czuć jak stary kawaler przy Was ;) PS. Nie nissan klub polska (sam jeżdzę hiszpańskim temperamentem :P), a forum streetracing na które kiedyś na krótko zagościłeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Już we wrześniu tego roku... ? PS. Nie nissan klub polska (sam jeżdzę hiszpańskim temperamentem :P), a forum streetracing na które kiedyś na krótko zagościłeś. 1441299[/snapback] tak 3 wrzesnia 2005 a streetracing czesto tam zagladam, szczegolnie na forum driftu pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limubai Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Czy ktos juz sie nagral i nie widzi sensu zeby pudelko zagracalo mu polke? albo moze, odpalil i znienawidzil te gre i chce sie jej pozbyc ? [; chetnie przyjme. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frosti Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 ludzie potrzebuje szybko odpowiedzi chce pograć w multi i nie wiem gdzie ustawić punkbuster na enable mam patcha 1.31 w pandora tommorow .dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 tu masz temat do sc pt: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=54520 tam zapytaj:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boomer Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Gdzie wlacza/wylacza sie HDR? Mam wszsytko na haj, srednio 40-50, ale czasem spadnie do 15 jak jest za duzo swiatel ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Gdzie wlacza/wylacza sie HDR? Mam wszsytko na haj, srednio 40-50, ale czasem spadnie do 15 jak jest za duzo swiatel ;/ 1445009[/snapback] a jaka masz grafę?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper3 Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Właśnie skończyłem Chaos Theory:/ Nie specjalnie mi się podobała. Jedna fajna misja (napad na bank), reszta misji to nudy. I tak Pandora Tomorrow została niepokonana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...