Skocz do zawartości
MaKaR

Splinter Cell: Chaos Theory

Rekomendowane odpowiedzi

SPOLILERS:

SPOLILERS:

SPOLILERS:

Buzzyli:

Mozesz zlamac kod skanera.

Wciskasz (defaultowo) 1.

Włącza sie "lornetka". Celujesz na ten skaner spojówki, i czekasz az przeskanuje.. Jak juz wyswietli sie ikonka klikasz przycisk odpowiedzialny za akcje i pojawia sie hackerski sprzet;)

po prawej stronie na dole, masz ciag znakow.. po prostu musisz naciskac te liczby ktore sie podswietlily.

Zakumasz o co codzi;)

SPOLILERS:

SPOLILERS:

SPOLILERS:

1436433[/snapback]

w tej lokacji nie ma żadnego skanera spojowki... :blink:

czy na pewno mówimy o tym samym miejscu??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No w napadzie na bank, jak zjezdzasz po linie... i jeden koles spi na krzesle.. tak?

1436469[/snapback]

dalej, juz go zalatwilem, przeszedlem przez szklane drzwi, wszedlem go glownego hollu, gdzie jest polkoliste biurko z kilkoma kompami, glowne dzrwi i koles za biurkiem.

Kolezka przeniosl sie juz na łono Abrahama, nie mial nic ciekawego do powiedzenia, ale zanim poplynal, zamknal (naciskając coś na konsoli) drzwi szklane - tzn odcial mnie od tej sali, gdzie sa lasery i byl ten spiacy na krzesle. W jego biurku zrobilem juz wszystko w kompach, wlaczalem wylaczalem wszystko i nic....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Hoop-less

Buzyyli hehe miałem ten sam problem co ty... JA po prostu zacząłem misje od nowa bo chciałem ja skończyć na 100% a przez główne drzwi bez alarmu nie da się wyjść... Inna sprawa ze do tego komputera trzeba się dostać aby wgrać email... A kolo za każdym razem zamknie te drzwi jak cos go zaniepokoi wiec moja rada jest taka - trzeba podejść bardzo blisko niego, zagłuszyć kamerkę nad nim to wstanie i wtedy go łapiemy i po kłopocie… Nie zdąży podejść do kompa…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby ktoś łaskieawie odpowiedział na moje pytanie co do mojej konfiguracji sprzętu w stosunku do gry...

1436491[/snapback]

Sciagnij sobie demko i wszystko bedzie jasne... ogolnie wydaje mi sie ze pelna wersja jakos lepiej mi chodzi niz demo, ale to moze zludzenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale po co mam ściagać ponad 100 mega, kiedy możecie mi poprostu powiedzieć. Przecież widzicie mój sprzęd na dole.

1438147[/snapback]

Na tym sprzęcie możesz grać bez najmniejszych problemów!! i to na wyższej rozdziałce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na tym sprzęcie możesz grać bez najmniejszych problemów!! i to na wyższej rozdziałce

1438686[/snapback]

Tylko shadow musisz obnizyc do low

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesć, pytanie może głupie, ale...

trzymam kolesia i przesłuciach!ę go - którym przycikiem myszy zabijam go a którym ogłuszam?????

Jestem w misji 4 i naprawde nie chcę kasować biednych gości z gwardii narodowej :) aha - instrukcja do gierki nic nie mówi o moim problemie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli ktos sie waha z kupnem to prosze jeszcze przeczytac recke. Ledwo co sie pokazala

1440424[/snapback]

wlasnie czytalem kolejna recka ktora tak wychwala te gre, nic trzeba bedzie kupic, tylko co ja powiem narzeczonej ze wydalem 80zl na gre komuterowa, juz mi sie oberwalo jak kupilem HL2, nic trzeba cos wymyslec.

Co do gry to wszystko super oprocz tego ze ja dalej nie rozumiem czemu nie ma PS 2.0 jak cholera widac tutaj lapowke nvidii bo dla mnie nie ma innego wytlumaczenia.

Jednak ja dalej uwazam ze ten HDR to bzdura, i te screeny co sa w tej recenzji uswiadamiaja mnie w tym przekonaniu, sorak chlopaki ale te oswietlenie nie jest naturalne (chodzi mi o te 2 obrazki na ktorych jest z i bez HDR) a do tego nie mozna wlaczyc FSAA z HDR'em, a do tego zeby z nim pograc to chyba max 1024 rozdzielczosc bo zwalnia strasznie animacje, wiec w 1024 bez FSAA hmmmm "schody" na maxa. Nie bede sie spieral mocniej bo nie widzialem splintera na karcie GF6 na zywo, ale narazie jak dla mnie to te HDR nie jest az tak wazny/istotny/ wart zainteresowania, ale to tylko moje osobiste zdanie i tyle

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie czytalem kolejna recka ktora tak wychwala te gre, nic trzeba bedzie kupic, tylko co ja powiem narzeczonej ze wydalem 80zl na gre komuterowa, juz mi sie oberwalo jak kupilem HL2, nic trzeba cos wymyslec.

1440518[/snapback]

Jezeli nie mozesz sobie kupic gry raz na pol roku (czyli defacto realizowac swoje hobby) to pozostalbym w narzeczenstwie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Jordi

Nie wiem jak oni to zrobili ale shadery (te niby 1.1) w SC:CT wyglądają conajmniej tak samo dobrze (imho lepiej) jak te 2.0 z HL2 i np. Far Cry. Dla mnie oprawa a-v w tej grze miażdży :)

Grywalność też jest ogromna- jedyny problem to fakt, że ta gra jest po prostu... za krótka. Misji mało przez co fabuła nadmiernie uproszczona. Szkoda, bo chciałoby się przynajmniej tych 15 zadań do realizacji (jest 10).

Mimo to, szczerze polecam! Kupisz tańsze fele do nissmo (dobrze myślę z tą marką? ;)) i masz jak znalazł na splinterka. Pozdro!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaeres : hehe niestety termin juz ustalony ;) 3 wrzesnia 2005 i koniec wolnosci :D

draak: no dobrze gadasz, a co do nissmo hmmmm skad to wiesz ;) cos czuje ze

nissan klub polska sie klania :), no chyba ze sie myle hehe

pozdrowka serdeczna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już we wrześniu tego roku... ? Bo zacznę się czuć jak stary kawaler przy Was ;)

PS. Nie nissan klub polska (sam jeżdzę hiszpańskim temperamentem :P), a forum streetracing na które kiedyś na krótko zagościłeś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już we wrześniu tego roku... ?

PS. Nie nissan klub polska (sam jeżdzę hiszpańskim temperamentem :P), a forum streetracing na które kiedyś na krótko zagościłeś.

1441299[/snapback]

tak 3 wrzesnia 2005

a streetracing czesto tam zagladam, szczegolnie na forum driftu

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ludzie potrzebuje szybko odpowiedzi

chce pograć w multi i nie wiem gdzie ustawić punkbuster na enable

mam patcha 1.31

w pandora tommorow .dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi