peseq Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 halo mam pytanie czy jest mozliwosc "wiekszych ustawien grafiki" w SC:PT poza rozdzielczoscia i detalami "low" lub"high" ? 1461467[/snapback] nie ma.. JEST TEMAT o SC PT!!! a ten temat jest o SC CT jakbys sie pytal.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ghost00 Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 halo sami przemadrzali jak widac... no coz,thx for all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shifter Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 heh, szczerze powiedziawszy to wymiana ognia z wrogiem najbardziej przypadla mi do gustu z calej tej gry, mimo iz tak naprawde nie o to tu chodzi :). po wykryciu Sama przeciwnik szybko szuka sobie jakiegos schronienia, wychyla sie w nieregularnych odstepnach czasu ( nie tak jak w innych grach), a jak uslyszy ze zmieniasz magazynek, szybko zajmuje bardziej strategiczne miejsce. Chodzenie z nozem i oszukiwanie straznikow na ten sam patent troche sie potem nudzi ;)... moze gdyby byl troche wiekszy poziom trudnosci.. ehh szkoda ze nie ma juz takich gier jak Commandos: Beyond The Call Of Duty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychol Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 chlopaki powiedzcie mi czy na tym co mam w podpisie gra pojdzie spokojnie, czy nie bedzie chaczyc ? bo mam ochote sobie ja sprawic ale nie chce wywalic kasy po to aby pokaz slajdow ogladac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Da sie to uruchomic bez plytki ? bo nie chce mi sie caly czas wkladac do cdka? jakis crack cos tego ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Da sie to uruchomic bez plytki ? bo nie chce mi sie caly czas wkladac do cdka? jakis crack cos tego ?! 1463731[/snapback] jak byłby crack to wszyscy nie kupowaliby orginałów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 jak byłby crack to wszyscy nie kupowaliby orginałów 1463744[/snapback] etam, co ty, przeciez wszyscy kupuja oryginaly zeby ci co takie ceny ustalili mogli sobie troche zarobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayWaski Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Witam! Mam prośbe... Kupiłem (jako fan seri Splinter Cell) oryginała i jako ze jestem "kolezenski" oczywiscie pozyczylem kilku kolegom ta gierke,a rezultat jest taki ze podczas instalacji wyskakuje blad! I musze ignorowac kilka filmików,aby ukończyć instalacje! Oto lista: back_menu_PC.bik back_menu_PC_Coop.bik credits.bik ESRB.bik introteaser_PC.bik logos_PC.bik movie_teaser_PC_int.bik PS.Wszystkie te pliki znajdują się w pliku "data2.cab"!!! Czy jest ktos w stanie mi pomóc?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Witam! Mam prośbe... Kupiłem (jako fan seri Splinter Cell) oryginała i jako ze jestem "kolezenski" oczywiscie pozyczylem kilku kolegom ta gierke,a rezultat jest taki ze podczas instalacji wyskakuje blad! I musze ignorowac kilka filmików,aby ukończyć instalacje! Oto lista: back_menu_PC.bik back_menu_PC_Coop.bik credits.bik ESRB.bik introteaser_PC.bik logos_PC.bik movie_teaser_PC_int.bik PS.Wszystkie te pliki znajdują się w pliku "data2.cab"!!! Czy jest ktos w stanie mi pomóc?!? 1463882[/snapback] Że co? pożyczyłes kolegom płytke i jak ja dostałes spowrotem wyskakuje blad? :lol: o piratach tu niegadamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayWaski Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Że co? pożyczyłes kolegom płytke i jak ja dostałes spowrotem wyskakuje blad? :lol: o piratach tu niegadamy 1463943[/snapback] O co Ci chodzi!? <_< Mam oryginała ale mi "troche" porysowali! Gra dziala normalnie ale zostaly uszkodzone na plycie pliki które wymienilem w powyzszym poscie! i poprostu chce zeby ktos mnie uratowal bo chce miec kompletnego Splinter Cell'a!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limubai Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 no to musisz pozyczyc od kogos oryginal i zrobic sobie kopie bezpieczenstwa do samego procesu instalacji i po sprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayWaski Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 (edytowane) no to musisz pozyczyc od kogos oryginal i zrobic sobie kopie bezpieczenstwa do samego procesu instalacji i po sprawie 1463995[/snapback] Ale nikt w poblizu nie ma! :mur: Generalnie chodzi o przeslanie mi tych 7 filmików na mail albo jakąs inna metoda! Aby jak najszybciej :D Edytowane 25 Maja 2005 przez DeeJayWaski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limubai Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 DeeJayWaski gdzies (oczywiscie nie mam pewnosci) w necie, ktos(oczywiscie nie wiem kto) moze umiescil (a moze nie) kopie plyty (taka BARDZO KOPIE zrobiona z oryginalu) z mozliwosciaa pobrania (oczywiscie jesli z neta mozna pobierac) przez takich ludzi (oczywiscie nie mam nic do Ciebie), ktorym uszkodzila sie instalka(oczywiscie nikomu tego nie zycze), w celu mozliwosci zainstalowania( ale oczywiscie tylko w tym celu) i pozniejszego grania z wlasna plyta(oczywiscie). Bo te filmy to w koncu duza sprawa (: Wyszlo gdzies ze 130mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayWaski Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 A moze jest tu ktos z Gdańska kto mógłby mnie poratować!? Prosze...bo naprawde zalezy mi na tych plikach! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 (edytowane) A moze jest tu ktos z Gdańska kto mógłby mnie poratować!? Prosze...bo naprawde zalezy mi na tych plikach! 1464773[/snapback] Ja mogę Ci tylko współczuć że koledzy Ci płytkę porysowali. Było nie pożyczać! Brutalne to ale prawdziwe. Sam już też nie bardzo chcę innym pożyczać bo mi gry psują i sobie powiedziałem że nigdy więcę tego nie zrobię! A jak koledzy są tacy koleżeńscy to niech Ci odkupią grę a tą sobie mogą wźiąść! Nie wiem ilu ich tam było (jak "koledzy" to mniemam że dwóch conajmniej) a wtedy to w najgorszym wypadku po 50 zł na łebka a jak było już ich trzech to "tylko" 33zł. W ten sposób pokażą że są twoimi kumplami. Jeszcze raz sorry za szczerość. Pozdro. Edytowane 26 Maja 2005 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayWaski Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Ja mogę Ci tylko współczuć że koledzy Ci płytkę porysowali. Było nie pożyczać! Brutalne to ale prawdziwe. Sam już też nie bardzo chcę innym pożyczać bo mi gry psują i sobie powiedziałem że nigdy więcę tego nie zrobię! A jak koledzy są tacy koleżeńscy to niech Ci odkupią grę a tą sobie mogą wźiąść! Nie wiem ilu ich tam było (jak "koledzy" to mniemam że dwóch conajmniej) a wtedy to w najgorszym wypadku po 50 zł na łebka a jak było już ich trzech to "tylko" 33zł. W ten sposób pokażą że są twoimi kumplami. Jeszcze raz sorry za szczerość. Pozdro. 1465730[/snapback] Wiem...zgadzam sie z Toba i od tego incydentu mam zasade "NIE POZYCZAC PŁYT"!!! A z tym odkupieniem gry to dobry pomysl ale wydaje mi sie ze ich nie stac na taki gest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Wiem...zgadzam sie z Toba i od tego incydentu mam zasade "NIE POZYCZAC PŁYT"!!! A z tym odkupieniem gry to dobry pomysl ale wydaje mi sie ze ich nie stac na taki gest... 1465955[/snapback] Nie tylko i nie stać ich na taki gest ale na dodatek, jakbyś im powiedział że chcesz żeby Ci ją odkupili to pewnie by Cię wyśmiali abo nawet awanturę zrobili. Pokłócilibyście się o to że Ty masz rację a oni są winni i wyszłaby z tego wielka qpa. IMO to nie są koledzy tylko pasożyty. Żeby nie było że jakiś tam mastah w tym temacie jestem to powiem Ci że sam też się na tym przejechałem kiedyś....Ale na pewno teraz będziesz ostrożniejszy i ta sytuacja czegoś Cię nauczy. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Na Allegro można dorwać taniutko SC:ChT: TU. Cena wydaje się atrakcyjna, bo ostatnio w EMPiKu widziałem po 99 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Ze ja nie mam czytnika DVD :( Juz bym dawno ją łyknął Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hellriser Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 witam...wybaczcie mi panowie ale przeczytalem tylko 18 stron z tym tematem i nie bylo tam mowy o moim problemie a mianowicie: przy uruchomieniu gry mam splintercell3.exe blad :( nie wiem co jest grane bo gra juz od poczatku miala taki blad,po formacie juz bylo ok ale tylko przez jakies 3 dni pozniej znow mialem to samo "splintercell3.exe" blad ://moze ktos sie spotkal z takim problemem i moze mi pomoc prosze o pomoc. p.s. oczywiscie gre posiadam originalna w wersji pl,a sprzet na jakim ja odpalam jest w podpisie. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Własnie skonczyłem SC:CT świetna gra! tylko czemu taka krótka... Teraz zabieram sie za multiplayera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Własnie skonczyłem SC:CT świetna gra! tylko czemu taka krótka... Teraz zabieram sie za multiplayera :D 1467091[/snapback] Mam kogos z podobnym sprzetem do Twojego i chcemuy zrobic zrzutke,ale musze wiedziec na jakich grasz detalach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 1024 na 768 cienie średnie,triliniear... i na oko jest płynnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veres Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 A ja mam problem natury multi ;] Mianowicie, chce pograc sobie w coopa (wspolpraca) na LANie. Wszysto ladnie pieknie idzie gra sie laduje z obydwu stron, przechodze z kolega kawalek misji i zwiecha, po czym 'Zostales odlaczony od sesji'; czytaj disconnect. Dzieje sie to za kazdym razem... w krotszym (do 5 minut) badz dluzszym czasie (doszlismy prawie do konca misji treningowej WOW!) Co do specyfikacji samych kompow to : 1. Maszyna hostujaca : sempron 3.0+, 1Gb RAM, R 9700 pro 2. Troszku slabsza, ale dziala bez zarzutu : athlon 1,7+, 512 Mb RAM, G3 Ti200 Mam rowniez modem/switch neostradowy. Jako ze nie jestem pewien co do poprawnosci dzialania owych tepsowych cudeniek, wybralem sie po najprostszy hubik. Sytuacja nie ulegla niestety zmianie. Firewalle : 1. Nie ma wogole 2. Jest kerio, ale wylaczany za kazdym razem, zeby mi nie blokowal, bo tez ma czasem jazdy ow kerio. Pomysly mi sie skonczyly dlaczego tak sie dzieje. Doprowadza mnie to bialej goraczki. Jesli moze ktos doradzic/pomoc - z gory dzieki! PS. Inne gry na lanie chodza cud miod i orzeszki.... tylko ten SC ... brrr a tak ladnie sie zapowiadalo :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Oki slim jim - thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogusz Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Tak mnie zastanowiło.. Sam Fisher raz na jakis czas wydaje z siebie, przez nikogo nie proszony, pełne błogości westchnienie... Co to jest ?? Czy on wtedy pierdzi, czy cos ?? :lol: :lol: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 (edytowane) Mam bardzo wazne pytanie teraz.Czy level 1 to ten z dema czyli latarnia ?? Bardzo mi zalezy na szybkiej odpowiedzi.Pozdrawiam Edytowane 31 Maja 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Mam bardzo wazne pytanie teraz.Czy level 1 to ten z dema czyli latarnia ?? Bardzo mi zalezy na szybkiej odpowiedzi.Pozdrawiam 1473623[/snapback] Tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Mnie zastanawia to, czemu tylko w 1 levelu pada deszcz :blink: :?: Jak ogladałem kiedyś filmiki a SC CT i widziałem ten deszcz, to jak Sam moknie to od razu pomyślałem, że zmiażdżą nas efektami właśnie w tym stylu....a tu LIPA! Nie to żeby mi tego brakowało bardzo ale do końca łudziłem się, że coś takiego walną jeszcze w jednej misji, a tu mocny kop graficzny w pierwszej misji i tyle :? Albo woda: ta spływająca gdzieniegdzie albo wylewająca się na podłogę wygląda nauralnie ale już sama woda w większysch bajorkach (w które można wejść) nijak ma się do wody z SC PT....że o SC1 nie wspomnę (tam wprawdzie do wody się nie wchodzi ale np. na Platformie widać ładną wodę). W SC CT woda otoczenia (morze) wyglada ładnie ale ta np. w misji w łaźniech to lekka pomyłka (albo ta w zalanych przedziałach na statku). O co chosi jakby :huh: Naprawdę tego nie kumam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boomer Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Forum > Giełda > Sprzedam > Splinter Cell Chaos Theory :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...