ath Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Patch 1.03 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 nie chce sobie zepsuc instalki;) Ktos instalowal patcha? Trzeba odinstalowac spolszczenie, czy gre i instalowac... Patch 1.03 i dopiero spolszczenie? Testował ktoś? Bo jeżeli nie, to dzisiaj wieczorkiem stestuje.. Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boomer Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 @peseq Readme - 4. Narzędzie do aktualizacji UWAGA!: Po zainstalowaniu polskiej nakładki do gry, narzędzie do aktualizacji nie będzie działać. Aby dokonać instalacji nowego patcha do wersji angielskiej, należy odinstalować grę, zainstalować ją ponownie, uruchomić narzędzie do aktualizacji, zaktualizować grę i dopiero wtedy zainstalować polską nakładkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 tye to wiem:) ok.. ale tak czytam i patrze że te bugi które tam są wypisane, wcale mnie nie obchodzą, toteż chyba nie bede go instalowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matikk Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Wie ktoś może czy są jakieś nowe mapy do trybu współpracy?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lcs Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Wie ktoś może czy są jakieś nowe mapy do trybu współpracy?? :wink: 1484058[/snapback] no wlasnie ... czy te 4 czy 5 bodajze to jedyne dostepne czy trzeba je skonczyc, odblokuja sie nowe a ty pytasz o jeszcze nowsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 działa ta gra na GeForce 4 Ti 4600 128Mb ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matikk Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 no wlasnie ... czy te 4 czy 5 bodajze to jedyne dostepne czy trzeba je skonczyc, odblokuja sie nowe a ty pytasz o jeszcze nowsze? 1488283[/snapback] Ja pytam sie o inne niż są na początku. Nie wiem czy po przejsciu sie jakies nowe odblokowywują. Ja mam: -szkoleniową -Paname -Dworzec -bunkier i Seul I to jest wszystko jak ktos cos wie to był bym wdzięczny za odpowiedź. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayWaski Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Siema! Mam dziwny problem...instaluje gre a pozniej jak chce zainstalowac spolszczenie to wyskakuje ze nie ma zainstalowanej angielskiej wersji :mur: Co to moze byc? PS.Mam oczywiscie oryginala! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 moze patcha 1.2 nie instalujesz.. a jest konieczny do spolszcenia.. nie wiem:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 jeśli ktoś jest zainteresowany oryginalną wersją SCCT w wersji ANG, nówka w folii w śmiesznie niskiej cenie to walić na PW/GG B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 jeśli ktoś jest zainteresowany oryginalną wersją SCCT w wersji ANG, nówka w folii w śmiesznie niskiej cenie to walić na PW/GG B) 1498850[/snapback] :blink: :blink: Czyli w jakiej cenie?? :-| :? :blink: Podaj więcej informacji "specu". Jeśli jest w "śmiesznie niskiej cenie"mogę kupić(urodziny znajomego :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matikk Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Sa jakies nowe mapy to cooperativ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remi_K Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 (edytowane) pewnie dla Was zadaję banalne pytanie ale jak grać na sieci? to wymaga rejestracji na serwerze ubisoftu? jakoś instrukcja traktuje to po macoszemu... pada jakieś pytanie o hasło przy próbie odpalenia gry w trybie nie solo, co tam trzeba użyć? kodu który jest naklejony na płycie z grą? i jak rozumiem kod z angielskiej wersji? co do żali to nie wie czemu, a nie pisałem maili do dystrybutora, mam w komputerze napęd dvd lg i nagrywarkę dvd liteona 1593 i jako, że staram się nagrywarkę "oszczędzać" to gry odpalam na dvd lg i co dziwne SC-PT sobie chodziła spokojnie z lg, tak SC-CT pisze, że niewłaściwy napęd przy tym okienku z weryfikacją płyty i dopiero przełożenie płyty do nagrywarki umożliwia granie, ktos wie co może być powodem? Sorry za założenie nowego tematu, prośba do moderatorów o podpięcie go ew do tematu tej gry, nie to nacisnąłem będąc w temacie, a nie mam jak usunąć postu stąd... Edytowane 28 Czerwca 2005 przez Remi_K Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 pewnie dla Was zadaję banalne pytanie ale jak grać na sieci? to wymaga rejestracji na serwerze ubisoftu? jakoś instrukcja traktuje to po macoszemu... pada jakieś pytanie o hasło przy próbie odpalenia gry w trybie nie solo, co tam trzeba użyć? kodu który jest naklejony na płycie z grą? i jak rozumiem kod z angielskiej wersji? co do żali to nie wie czemu, a nie pisałem maili do dystrybutora, mam w komputerze napęd dvd lg i nagrywarkę dvd liteona 1593 i jako, że staram się nagrywarkę "oszczędzać" to gry odpalam na dvd lg i co dziwne SC-PT sobie chodziła spokojnie z lg, tak SC-CT pisze, że niewłaściwy napęd przy tym okienku z weryfikacją płyty i dopiero przełożenie płyty do nagrywarki umożliwia granie, ktos wie co może być powodem? Sorry za założenie nowego tematu, prośba do moderatorów o podpięcie go ew do tematu tej gry, nie to nacisnąłem będąc w temacie, a nie mam jak usunąć postu stąd... 1519488[/snapback] starforce 3 , to twoj powod , lol , nie jest kompatybilne z wieloma czytnikami a zeby grac na necie to musisz tylko zrobic sobie konto w grze i podac cd key ktory zaczyna sie na sc3 to wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remi_K Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 starforce 3 , to twoj powod , lol , nie jest kompatybilne z wieloma czytnikami a zeby grac na necie to musisz tylko zrobic sobie konto w grze i podac cd key ktory zaczyna sie na sc3 to wszystko 1519671[/snapback] czyli wpisuję sobie jakiegoś "nicka" i jako hasło kluczyk z płyty dvd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 robisz nicka a potem jak sie pyta zeby podac cd key to go podajesz to wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remi_K Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 robisz nicka a potem jak sie pyta zeby podac cd key to go podajesz to wszystko 1520528[/snapback] ale on mnie nie pytał o cd key tylko jakieś hasło, gdyby to był cd key to bym nie pyatł, więc pytam czy to hasło to jest właśnie cd key? czy to jest jakieś hasło do profilu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2005 Witam mam pytanie czy mógłby mi ktoś dokładnie wyjaśnić na czym polega tryb współpracy i jak sie gra w takim trybie ??.Prosiłbym o dokładny opis z góry dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 mam pytanko pograłby ktoś z was w Chaos Theory w trybie współpracy ?? :) jak coś to moje gg 2983287 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Witam panowie.Przejzalem wszystkie strony ale nie znalazlem odpowiedzi wiec pytam.Otoz na statku wykonalem wszysytkoie misje i zabilem tego Lassarda czy jak mu tam no i prosze no Was przeszedlem caly statek i nie wiem co teraz,brakuje mi znalezc spis ladunkow czy cos takiego.Gdzie tam isc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati666death Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 (edytowane) Mozecie mi napisac jak PRZYWALIC Z BANI lub SPRZEDAC KOPNIAKA Aha jeszcze jedno, po przejsciu gry po raz pierwszy mialem tylko 63% po paru dniach chcialem poprawic wynik, ale nie przechodzic gre od nowa, tylko poprawic procenciki w poszczegolnych misjach, czy jest to mozliwe?? Edytowane 13 Lipca 2005 przez Muniol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Jest to możliwe. Możesz wybrać każdą misję oddzielnie. Masz podane nawet ile wcześniej procent w niej miałeś. A koniaka albo z dynki? hmmm są dwa przyciski uziemniania typa tylko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati666death Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Jest to możliwe. Możesz wybrać każdą misję oddzielnie. Masz podane nawet ile wcześniej procent w niej miałeś. A koniaka albo z dynki? hmmm są dwa przyciski uziemniania typa tylko. 1545587[/snapback] Szkoda... Ale gdzie są podane te procenty, napisz mi , jak w menu dotrzec do wybierania kazdej misji oddzielnie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati666death Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 (edytowane) No ODPOWIEDZCIE!! Wiem, ze wiele osob wchodzi na ten temat i po prostu nie chce im sie odpisywac!! Edytowane 15 Lipca 2005 przez Muniol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 (edytowane) No ODPOWIEDZCIE!! Wiem, ze wiele osob wchodzi na ten temat i po prostu nie chce im sie odpisywac!! 1547891[/snapback] Ja przeszedłem 2 razy i dalej nie wiem :lol: a dawno nie grałem. Edytowane 15 Lipca 2005 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 No ODPOWIEDZCIE!! Wiem, ze wiele osob wchodzi na ten temat i po prostu nie chce im sie odpisywac!! 1547891[/snapback] dobra.. wieczorem zainstaluje i ci powiem.. Bo ją ukończyłem i gram ostatnio w GTA SA.. Nie pamiętam dokładnie, zainstaluje i ci powiem.. Teraz mógłbym, ale mam za 15min do pracy. (IIzmiana :( Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati666death Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 OK, juz wiem, jak to zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 OK, juz wiem, jak to zrobic 1548713[/snapback] B) B) B) B) jak człowiek poszuka to znajdzie :rolleyes: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 mam pytanie,słyszałem że w którejś misji jest taka opcja że jak zauważą cie strażnicy to nie szczelają do ciebie jak zawsze tylko cie pojmują i wrzucają do celi,i ponoć nie ma "misja nie udana" tylko można sie uwlonić i grać dalej.Czy to prawda to prosiłbym o podanie dokładnej nazwy misji w któej ten bajer można zrobić :wink: Z góry dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...