Skocz do zawartości
MaKaR

Splinter Cell: Chaos Theory

Rekomendowane odpowiedzi

nie chce sobie zepsuc instalki;)

Ktos instalowal patcha? Trzeba odinstalowac spolszczenie, czy gre i instalowac... Patch 1.03 i dopiero spolszczenie? Testował ktoś? Bo jeżeli nie, to dzisiaj wieczorkiem stestuje..

Dzieki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@peseq

Readme - 4. Narzędzie do aktualizacji

UWAGA!: Po zainstalowaniu polskiej nakładki do gry, narzędzie do aktualizacji nie będzie działać. Aby dokonać instalacji nowego patcha do wersji angielskiej, należy odinstalować grę, zainstalować ją ponownie, uruchomić narzędzie do aktualizacji, zaktualizować grę i dopiero wtedy zainstalować polską nakładkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wie ktoś może czy są jakieś nowe mapy do trybu współpracy?? :wink:

1484058[/snapback]

no wlasnie ... czy te 4 czy 5 bodajze to jedyne dostepne czy trzeba je skonczyc, odblokuja sie nowe a ty pytasz o jeszcze nowsze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie ... czy te 4 czy 5 bodajze to jedyne dostepne czy trzeba je skonczyc, odblokuja sie nowe a ty pytasz o jeszcze nowsze?

1488283[/snapback]

Ja pytam sie o inne niż są na początku. Nie wiem czy po przejsciu sie jakies nowe odblokowywują. Ja mam:

-szkoleniową

-Paname

-Dworzec

-bunkier i Seul

I to jest wszystko jak ktos cos wie to był bym wdzięczny za odpowiedź. :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli ktoś jest zainteresowany oryginalną wersją SCCT w wersji ANG, nówka w folii w śmiesznie niskiej cenie to walić na PW/GG  B)

1498850[/snapback]

:blink: :blink:

Czyli w jakiej cenie?? :-| :? :blink:

Podaj więcej informacji "specu".

Jeśli jest w "śmiesznie niskiej cenie"mogę kupić(urodziny znajomego :wink: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie dla Was zadaję banalne pytanie ale jak grać na sieci?

to wymaga rejestracji na serwerze ubisoftu?

jakoś instrukcja traktuje to po macoszemu...

pada jakieś pytanie o hasło przy próbie odpalenia gry w trybie nie solo, co tam trzeba użyć? kodu który jest naklejony na płycie z grą?

i jak rozumiem kod z angielskiej wersji?

co do żali to nie wie czemu, a nie pisałem maili do dystrybutora, mam w komputerze napęd dvd lg i nagrywarkę dvd liteona 1593 i jako, że staram się

nagrywarkę "oszczędzać" to gry odpalam na dvd lg i co dziwne SC-PT sobie chodziła spokojnie z lg, tak SC-CT pisze, że niewłaściwy napęd przy tym okienku z weryfikacją płyty i dopiero przełożenie płyty do nagrywarki umożliwia granie, ktos wie co może być powodem?

Sorry za założenie nowego tematu, prośba do moderatorów o podpięcie go ew do tematu tej gry, nie to nacisnąłem będąc w temacie, a nie mam jak usunąć postu stąd...

Edytowane przez Remi_K

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie dla Was zadaję banalne pytanie ale jak grać na sieci?

to wymaga rejestracji na serwerze ubisoftu?

jakoś instrukcja traktuje to po macoszemu...

pada jakieś pytanie o hasło przy próbie odpalenia gry w trybie nie solo, co tam trzeba użyć? kodu który jest naklejony na płycie z grą?

i jak rozumiem kod z angielskiej wersji?

co do żali to nie wie czemu, a nie pisałem maili do dystrybutora, mam w komputerze napęd dvd lg i nagrywarkę dvd liteona 1593 i jako, że staram się

nagrywarkę "oszczędzać" to gry odpalam na dvd lg i co dziwne SC-PT sobie chodziła spokojnie z lg, tak SC-CT pisze, że niewłaściwy napęd przy tym okienku z weryfikacją płyty i dopiero przełożenie płyty do nagrywarki umożliwia granie, ktos wie co może być powodem?

Sorry za założenie nowego tematu, prośba do moderatorów o podpięcie go ew do tematu tej gry, nie to nacisnąłem będąc w temacie, a nie mam jak usunąć postu stąd...

1519488[/snapback]

starforce 3 , to twoj powod , lol , nie jest kompatybilne z wieloma czytnikami a zeby grac na necie to musisz tylko zrobic sobie konto w grze i podac cd key ktory zaczyna sie na sc3 to wszystko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

starforce 3 , to twoj powod , lol , nie jest kompatybilne z wieloma czytnikami a zeby grac na necie to musisz tylko zrobic sobie konto w grze i podac cd key ktory zaczyna sie na sc3 to wszystko

1519671[/snapback]

czyli wpisuję sobie jakiegoś "nicka" i jako hasło kluczyk z płyty dvd?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

robisz nicka a potem jak sie pyta zeby podac cd key to go podajesz to wszystko

1520528[/snapback]

ale on mnie nie pytał o cd key tylko jakieś hasło, gdyby to był cd key to bym nie pyatł, więc pytam czy to hasło to jest właśnie cd key?

czy to jest jakieś hasło do profilu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam panowie.Przejzalem wszystkie strony ale nie znalazlem odpowiedzi wiec pytam.Otoz na statku wykonalem wszysytkoie misje i zabilem tego Lassarda czy jak mu tam no i prosze no Was przeszedlem caly statek i nie wiem co teraz,brakuje mi znalezc spis ladunkow czy cos takiego.Gdzie tam isc ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mozecie mi napisac jak PRZYWALIC Z BANI lub SPRZEDAC KOPNIAKA

Aha jeszcze jedno, po przejsciu gry po raz pierwszy mialem tylko 63% po paru dniach chcialem poprawic wynik, ale nie przechodzic gre od nowa, tylko poprawic procenciki w poszczegolnych misjach, czy jest to mozliwe??

Edytowane przez Muniol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to możliwe. Możesz wybrać każdą misję oddzielnie. Masz podane nawet ile wcześniej procent w niej miałeś.

A koniaka albo z dynki? hmmm są dwa przyciski uziemniania typa tylko.

1545587[/snapback]

Szkoda... Ale gdzie są podane te procenty, napisz mi , jak w menu dotrzec do wybierania kazdej misji oddzielnie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ODPOWIEDZCIE!! Wiem, ze wiele osob wchodzi na ten temat i po prostu nie chce im sie odpisywac!!

1547891[/snapback]

Ja przeszedłem 2 razy i dalej nie wiem :lol: a dawno nie grałem.

Edytowane przez TrueVanDal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ODPOWIEDZCIE!! Wiem, ze wiele osob wchodzi na ten temat i po prostu nie chce im sie odpisywac!!

1547891[/snapback]

dobra.. wieczorem zainstaluje i ci powiem.. Bo ją ukończyłem i gram ostatnio w GTA SA.. Nie pamiętam dokładnie, zainstaluje i ci powiem.. Teraz mógłbym, ale mam za 15min do pracy. (IIzmiana :(

Pozdrowienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanie,słyszałem że w którejś misji jest taka opcja że jak zauważą cie strażnicy to nie szczelają do ciebie jak zawsze tylko cie pojmują i wrzucają do celi,i ponoć nie ma "misja nie udana" tylko można sie uwlonić i grać dalej.Czy to prawda to prosiłbym o podanie dokładnej nazwy misji w któej ten bajer można zrobić :wink:

Z góry dzięki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi