Cortezon Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Tak przy okazji ciekawe, bo SC CT trzyma cenę 99.90zł (w sklepach, nie liczę allegro itp.). Nara. Ja kupiłem jakieś 2 miesiące temu w EMPIKu za ok 70zł. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 Ja kupiłem jakieś 2 miesiące temu w EMPIKu za ok 70zł. B)a ja chyba z 6 miesięcy temu kupiłem za 79 zł w Empiku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) Z ceną było i jest ciekawie :). Ja kupiłem w empiku za 99.90 w Łodzi podczas gdy w empiku innym też w Łodzi był po 79.90 :blink: Teraz też można natrafić na różnice w różnych sklepach. Edytowane 30 Maja 2006 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 witam Mam dosyc powazny problem i nie wiem jak sie go pozbyc. Na poczatku myslalem ze to wina sterownikow po czym zmienilem je na najnowsze, nastepnie wydawalo mi sie ze zle zrobilem ze wszystkie ustawienia dalem na max po czym zmienilem na domysle i nadal cos mi nie gra z Chaos Theory. a wyglada to tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati666death Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 wydaje mi sie, ze ktos juz mial taki sam problem- sprobuj poszukacna wczesniejszych stronach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) witam Mam dosyc powazny problem i nie wiem jak sie go pozbyc. Na poczatku myslalem ze to wina sterownikow po czym zmienilem je na najnowsze, nastepnie wydawalo mi sie ze zle zrobilem ze wszystkie ustawienia dalem na max po czym zmienilem na domysle i nadal cos mi nie gra z Chaos Theory. a wyglada to tak: <<tu obrazek>> Pioorek miał to samo. On też ma gf 6600 (ale chyba nie GT...ale za to po oc ;) ). Nie wiem czy sobie z tym poradził. Jak coś to napisz do niego na priva i się zapytaj. Ja nigdy czegoś takiego nie miałem jak coś. SM3.0 1024x768 wszystko on/max (bez AA). Spatchuj grę do najwyższej możliwej wersji (1.05 chyba), może pomoże. Patche do polskiej wersji jeśli masz już zainstalowaną nakłądkę. Jak nie to chyba te "normalne" angielskie (nawet nie wiem czy jest podział na europa/ameryka). Pozdro. Edytowane 1 Czerwca 2006 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 jest podział. Ale co do tego, ja mialem takie cos na moim sprzecie gdy wylaczylem mipmapy w RivaTuner.. sprawdz. jezeli nie pomoze, zresetuj ustawienia sterow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) odswieze temat :D : jestem w misji Displace ... i wiem ze mam dojsc do jakiegos servera, ide wentylacja do jakiegos kompa za dzwiami ktorych nie dalo sie otworzyc, zadnych informacji w nim nie bylo, pozniej dalej ide szybem wentylacyjnym i spuszczam sie po linie do pomieszczenia gdzie za szybami widze 2och straznikow , wiecie moze o co tam moze chodzic ??? Edytowane 5 Czerwca 2006 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Szpakos - dokladnie jak mowia ;) mialem ten sam problem i nie dalem rayd go rozwiazac :/ - dokladnie w tym samym miejscu i w pozniejszych misjach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 bez bicia bo moze było wcześniej, jak to z tym HDR-em z AA nie dam rady wł. (Radek 1900) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Raczej nie. Sprawdzałem na ver. 1.5 i nie działa a szkoda. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 witam Mam dosyc powazny problem i nie wiem jak sie go pozbyc. Na poczatku myslalem ze to wina sterownikow po czym zmienilem je na najnowsze, nastepnie wydawalo mi sie ze zle zrobilem ze wszystkie ustawienia dalem na max po czym zmienilem na domysle i nadal cos mi nie gra z Chaos Theory. a wyglada to tak: Ja miałem identyczny problem.Występował on ze sterownikami Beta do karty graficznej i z pózniejszymi od 81.98.A na sterownikach 81.98 tego problemu nie ma więc zainstaluj te stery może pomogą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Ja mogę polecić 81.94 - nie mam na nich żadnych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Też grałem na 81.98 i nie było problemów. Sorka że wcześniej nie wspomniałem :P. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) Witam panowie Mam mały problem z misją a mianowicie jestem w drugiej misji na statku: zeszłem na dół tam gdzie koles sobie spał na stołku, capnąłem go ładnie, zeszłem po drabinie, poskakałem po tych skrzyniach i doszłem do jakiejś skrzynki, otworzyłem ją i to był chyba jeden z celów misji, poszedłem dalej znów poskakałem po skrzyniach, wyszłem po drabince i weszłem do tego pomieszczenia gdzie taki koles ostrzył coś na maszynie, przesłuchałem go,ogłuszyłem noi wyszłem z tego pomieszczenia i obok drzwi są zamknięte, nastepne też, więc wogóle wszysłem z pokładu, pochodziłem po statku i wszytskie drzwi pozamykane, wesżłem między skrzynie ale dalej nie wiem co zrobić, wracałem sie nawet na poczatek gdzie zaczynałem misje, ale lipa, pomóżcie PLEASE!! UPDATE: Problem już rozwiązany, nie było pytania B) +10%. Jesteś świadom, że istnieje taki znak interpunkcyjny jak "."? // Crosis Edytowane 15 Czerwca 2006 przez Crosis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 (edytowane) ja juz sie przyzwyczailem :D czesto slysze "zeszlem, przyszlem" itp :) koniec OT musisz wejsc do szybu wentylacyjnego w pomieszczeniu gdzie jest ten "pokladowy zlota-raczka". idziesz przez szyb i wychodzisz w pomieszczeniu gdzie jest pompa ktora musisz wlaczyc. spostrzegawczosc to bardzo przydatna cecha ;) Edytowane 15 Czerwca 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 i wychodzisz w pomieszczeniu gdzie jest pompa ktora musisz wlaczyc. spostrzegawczosc to bardzo przydatna cecha ;) fajnie tam mozna zdjac tych 2 typkow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 musisz wejsc do szybu wentylacyjnego w pomieszczeniu gdzie jest ten "pokladowy zlota-raczka". idziesz przez szyb i wychodzisz w pomieszczeniu gdzie jest pompa ktora musisz wlaczyc. spostrzegawczosc to bardzo przydatna cecha Wiem wiem, zobaczyłem że jest tam ten szyb wentylacyjny i wszystko gra Pozdro CROSIS WIELKIE THX!! :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanczez Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Witam, poszukuje jakiegos kodu na przeskakiwanie poziomów lub kogoś kto podratowałby mnie sejwem z misji w chinach w jakieś fabryce jak dobrze pamiętam, kiedyś grałem i byłem dość daleko po czym awaria zmusiła mnie do usunięcia sejwów a odświeżyłbym sobie tą zacną szpile niekoniecznie grając od początku . pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 samych saveow nie podrzucisz. Bedziesz musial poprosic kogos o caly swoj profil. Ja tez niestety puscilem z dymem swoje zapisy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 ktos mi poradzi dlaczego HDR jest niedostępny? gra ma patch 1.5 sterownik omega 2625a, gdy zainstaluje nowszy mam ten problem: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=186688 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Przecież HDR dostępny jest na kartach GF 6xxx i 7xxx oraz Radeon x1xxx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 ktos mi poradzi dlaczego HDR jest niedostępny? gra ma patch 1.5 Pewnie tu tkwi sekret: [XP 1.8GHZ@2.4GHZ SPI 1M][NF-7 2.0][2x 512 KiNGMAX][HIS R9550][LIVE 5.1][WD 80GB][TOPOWER 558P6 EZ] [[sE w800i]] BTW: Ile masz FPS jak dasz wszystko na full i rozsadna rozdzialke? 5? 10? I chcesz jeszcze wlaczyc HDR? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Przecież HDR dostępny jest na kartach GF 6xxx i 7xxx oraz Radeon x1xxx.przeczytaj 35 strone tematu Pewnie tu tkwi sekret: [XP 1.8GHZ@2.4GHZ SPI 1M][NF-7 2.0][2x 512 KiNGMAX][HIS R9550][LIVE 5.1][WD 80GB][TOPOWER 558P6 EZ] [[sE w800i]] BTW: Ile masz FPS jak dasz wszystko na full i rozsadna rozdzialke? 5? 10? I chcesz jeszcze wlaczyc HDR? :blink: a co ma FPS do tego ze nie moge tego właczyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 a co ma FPS do tego ze nie moge tego właczyć? To, ze nie rozumiem wlaczania na sile wszystkich detali kosztem plynnego grania. W zwiazku z powyzszym - nie widze sensu wlaczania opcji, ktora zapewne bardzo mocno obciazy (dodatkowo) GPU, tylko po to, zeby ja wlaczyc. Po prostu nie rozumiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 To, ze nie rozumiem wlaczania na sile wszystkich detali kosztem plynnego grania. W zwiazku z powyzszym - nie widze sensu wlaczania opcji, ktora zapewne bardzo mocno obciazy (dodatkowo) GPU, tylko po to, zeby ja wlaczyc. Po prostu nie rozumiem.Ja wiem jedno, ze napewno nie przez twoje niezrozumienie ta opcja jest niedostępna. Problem jest rzeczowy, nie wiem po co tu sobie prawić morały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) Wraz z patchem 1.4 (chyba) można HDR włączyć na kartach ATI z PS2.0. Robiony inną metodą i dlatego można. A czemu jest ta opcja zablokowana? Może gra z góry zakłada że choć to by poszło na R9550 to pewnie z mizernym frameratem i może dlatego ucina...Jeszcze jedno mi teraz przyszło do głowy i nie wiem czy to ma wpływ. Może masz AA włączone?? Niby tyczy się to tylko GF ale co szkodzi sprawdzić (choć i tak zakładam że masz to wyłączone ale może przez nieuwagę np. w sterach ustawione i się kłóci). Wiem, bełkot z tego posta ale piszę tak spontanicznie ;). Pozdro. Edytowane 26 Czerwca 2006 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 AA mam z góry niedostępny. Zagladałem jeszcze do plików konfiguracji SplinterCell3.ini i tam HDR i ToneMaping sa ustawione na 1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Jest w trzeciej misji, Bank i już docieram do głównego sejfu ( ostatni cel misji) i nie wiem jak przebrnąć przez te duże wejście z takimi mocnymi lampami po bokach?? PS. Wersje mam org. po ENG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Jest w trzeciej misji, Bank i już docieram do głównego sejfu ( ostatni cel misji) i nie wiem jak przebrnąć przez te duże wejście z takimi mocnymi lampami po bokach?? PS. Wersje mam org. po ENG otworzyłeś już sejf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...