TrueVanDal Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 (edytowane) A ja musze czekac na jutro az do empiku przywioza chodz pewnie i tak troszq jeszcze poczekam bo zawsze sie spozniaja :( 1413938[/snapback] Oby się nie spóźnili....to także w moim interesie ;). Ale jak znam moje szczęście to nie będę miał do przyszłego tygodnia :mur: .... Jak nie chapnę tego jutro albo w piątek to zostaje niedziela (tu już Media albo jakieś inne Tesco ;) )bo w sobotę mam taki chory dzień że mnie szlag bierze jak tylko pomyślę :(.....Błagam Cię Panie Boże....spraw abym już jutro mógł zagrać w tą wypaśną gierekę..... Edytowane 27 Kwietnia 2005 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Oby się nie spóźnili....to także w moim interesie ;). Ale jak znam moje szczęście to nie będę miał do przyszłego tygodnia :mur: .... Jak nie chapnę tego jutro albo w piątek to zostaje niedziela (tu już Media albo jakieś inne Tesco ;) )bo w sobotę mam taki chory dzień że mnie szlag bierze jak tylko pomyślę :(.....Błagam Cię Panie Boże....spraw abym już jutro mógł zagrać w tą wypaśną gierekę..... 1413998[/snapback] dzisas- tylko sie nie spultaj przy okazji :D robisz sie juz conieco pretensjonalny :cry: no offence- ale nie mogłem sie powstrzymac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 dzisas- tylko sie nie spultaj przy okazji :D robisz sie juz conieco pretensjonalny :cry: no offence- ale nie mogłem sie powstrzymac :lol: 1414020[/snapback] No co mam poradzić że się napaliłem ???? Nigdy tak nie miałeś? Pewnie nie i dlatego takie rzeczy wypisujesz ;)....no offence of course :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Ja w czasie czekania gram w Second Sight.Gierke,ktora jest skrzyzowaniem hitmana 3 z MGS2.Idealna na czas oczekiwania.Prawdziwy Vandalu - Tobie tez to radze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Ja w czasie czekania gram w Second Sight.Gierke,ktora jest skrzyzowaniem hitmana 3 z MGS2.Idealna na czas oczekiwania.Prawdziwy Vandalu - Tobie tez to radze 1414160[/snapback] Dzięki za troskę ;). Ale żeby zagrać w Secind Sighta trzeba go najpierw mieć....ja nie mam. Są inne gry, wiem, ale już niedługo nie będę musiał sobie "umilać czasu do...". Ale zawsze jest to jakiś sposób (jak w jendnej z reklam..."metoda na głoda" :D ). Do jutra i mam nadzieję że już z softem w łapkach :). Pozdro 4 All. Już jutro premiera!!! (jak nie ściemnieją :lol: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 ciekawe kiedy typek z allegro wysle.. kasa na konto poszla juz przed wczoraj;) mam nadzieje ze w sobote bede gral. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 (edytowane) Zagrałem ponad pół godzinki i gra jest GENIALNA. Spolszczenie jest poprostu niesamowite, scenki głosowe jakie grają postacie można przesłuchiwać w nieskończoność, poprostu miód. Teraz gra zyskała całkiem nowy smak, coś co "zmusza" mnie do przechodzenia jej rozkoszując się każdym zakątkiem. Co do samej płynności gry to wydaje mi się, że troszkę się poprawiła względem demka, miałem tylko mały problem z uruchomieniem gry, który wnikiał z tego, że był załadowany windows blinds :blink: , którego należało wyładować... Co do grafiki to do wyboru tylko ps.1.1 i 3.0 :blink: Shadery 3.0 robią wrażenie, hdr kopie ostro nie powiem, podoba mi się :-] Jeżeli chodzi o dźwięki jakie wydaje otoczenie to tak jak mówiłem rewelka, mam nadzieje, że gra się dalej nie popsuje, jeśli tak będzie to naprawdę będzie można zaliczyć to lokazlizację do jednej z najlepszych! I jeszcze na marginesie gra posiada wsparcie dla A64 B) cokolwiek ono oznacza B) Edytowane 27 Kwietnia 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 (edytowane) Kucyk,chyba niedawno zmieniales karte graf.Powiedz mi czy roznica wydajnosci miedzy naszymi kartami to duzy skok i czy to bylo oplacalne dla SC3?? Edytowane 27 Kwietnia 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 (edytowane) Kucyk,chyba niedawno zmieniales karte graf.Powiedz mi czy roznica wydajnosci miedzy naszymi kartami to duzy skok i czy to bylo oplacalne dla SC3?? 1414399[/snapback] Fakt, zmieniłem, jeśli chodzi o różnice pomiędzy moim były 9700pro@9800pro to jest zauważalna ale nie można powiedzieć tutaj kolosalna, choć nie ukrywam, że SCCT zyskał na płynności, no i ten hdr :rolleyes: Osobiście na miejscu użytkownika 9700/9800 przesiadłbym się na 6600gt tylko przy bardzo małej dopłacie lub zmianie agp -> pci-e B) Edytowane 27 Kwietnia 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ceus Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Panowie przepraszam za brak odzewu, ale musiałem pozostawić swojego kompa w Wawie ponieważ obecnie jestem w Gliwicach gdzie instaluje sprzęt dla mojej firmy za okrągły milion ale dolców i zaprzestałem grę podczas rozpoczętej drugiej misji na statku, gra jest naprawdę bomba , brawa dla Mirka Baki i Cenegi za doskonałe spolszczenie, niestety w grze można potwierdzam ustawić SMR 1.1 i 3.0 , niestety pogram dopierow piatek jak wrócę do domu Pozdrawim JJanicki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Jak narazie wypowiadali sie na temat gry tylko posiadacze gfocow szostej generation.Chcialbym jednak wypowiedz kogos z radeonowcow od 9550 w zwyz,byc moze oni beda mieli ps.2.0 mozliwy do wyboru.Jest to realne,co mowie ?? :) Wiecie - pocieszam sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 w grze bedzie do wyboru only sm1.1 lub sm 3.0 pisali o tym w recenzji gry gdzies na jakims serwisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 nagrajcie jakies filmy, bo mnie normalnie skreca! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Kucyk - do roboty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 hehe pewnie lupia w splintera i nie reaguja na swiat zewnetrzny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Jak narazie wypowiadali sie na temat gry tylko posiadacze gfocow szostej generation.Chcialbym jednak wypowiedz kogos z radeonowcow od 9550 w zwyz,byc moze oni beda mieli ps.2.0 mozliwy do wyboru.Jest to realne,co mowie ?? :) Wiecie - pocieszam sie :) 1415085[/snapback] 9800Pro - dostępny 1.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Z tym PS 1.1 i 3.0 to rowne przegiecie ze strony spolki Ubisoft -NV :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 mam Splintera!! czekalem w Empiku 20 minut..wlasnie akurat przywiezli :D :D ok do instalacji przystepuje:))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Tutaj jest kilka trailerów z SC:CT. :D Chyba jeszcze ich nbie widzieliście. :lol: Tutaj kilka innych trailerów. Są do ściągnięcia na dole. Polecam Snake'a z MGS. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 trailery mnie nie interesuja :) ja chcem avika z PL SPCT :) najlepiej tak jak qcyk ma 6600gt zeby moznabylo zobaczyc efekty HDR :) ja dzis bylem w carrefourze i przy okazji wstapilem do Empika, patrze na pulki... nie ma,pytam sie goscia a on mi mowi ze w najblizszym czasie powinny przyjsc, ja sie pytam no a dokladnie? a on "no tak za 3-4 dni" MEGA LOL :) no ale czego wymagac od filii Empika.. no nic i tak nie mam tyle kasy wiec pozostaje tylko obserowac i czytac recenzje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 To nie są zwykłe trailery. Zerknij na nie. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 trailery mnie nie interesuja :) ja chcem avika z PL SPCT :) najlepiej tak jak qcyk ma 6600gt zeby moznabylo zobaczyc efekty HDR :) ja dzis bylem w carrefourze i przy okazji wstapilem do Empika, patrze na pulki... nie ma,pytam sie goscia a on mi mowi ze w najblizszym czasie powinny przyjsc, ja sie pytam no a dokladnie? a on "no tak za 3-4 dni" MEGA LOL :) no ale czego wymagac od filii Empika.. no nic i tak nie mam tyle kasy wiec pozostaje tylko obserowac i czytac recenzje :) 1415417[/snapback] Z tym LOLem dla EMPIKU to się zgadzam w 100%. U mnie Mission Failed :( :( :( :(. Napaliłem się :arrow: poszedłem do EMPIKU :arrow: nie mieli :arrow: zbluzgałem ich :arrow: wyszedłem. Niby mogę próbować jutro....ale czy będą już mieć, wątpię. Chyba poczekam na Weekend. Wtedy pojadę do Media Marktu albo do Tesco (może oni będą mieli). Taaaak......no more comments......Mam nadzeję że innym poszło lepiej niż mi. Nara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Z tym LOLem dla EMPIKU to się zgadzam w 100%. U mnie Mission Failed :( :( :( :(. Napaliłem się :arrow: poszedłem do EMPIKU :arrow: nie mieli :arrow: zbluzgałem ich :arrow: wyszedłem. Niby mogę próbować jutro....ale czy będą już mieć, wątpię. Chyba poczekam na Weekend. Wtedy pojadę do Media Marktu albo do Tesco (może oni będą mieli). Taaaak......no more comments......Mam nadzeję że innym poszło lepiej niż mi. Nara. 1415438[/snapback] Rozwalacie mnie, czemu czekacie na empiki itp? Zamówiłem w Cenega we wtorek popołudniu, w środę rano miałem w rękach gre - przesyłka kurierem, cena razem - 99,90 B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 kucyk w jakiej rozdzialce grasz i z jakimi aa i anizo???? jakie jest framerate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 1024x768 wszystko na maksa, hdr cienie i inne w trybieps 3.0, AAx0 AFx4 i chodzi miodzio, praktycznie cały czas ponad 30klatek B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 (edytowane) SC 3 ma tylko 10 misji w trybie single player.Gdybym wiedział wcześniej to bym jej w życiu nie kupił.Multiplayer który tak wszyscy zachwalali wogóle mi się nie podoba.Taki jakiś dziwny.Zapłaciłem 100 zł za grę,którą przejdę w 2 dni.Ale ze mnie Lolek. Edytowane 28 Kwietnia 2005 przez RALF11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewbieGRACZ Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 No cóż. 10 misji to w sumie dosyć niewiele, ale gdyby Ubisoft wypuścił edytor map (o ile tego wcześniej nie zrobił, nie jestem pewny) to w Sieci zaroiło by się od map, które przedłużały by rozgrywkę. Ale niektóre misji są dosyć rozbudowane i wymagają sporo czasu, czasami można utkąć :mur: Ogólnie gra jest bardzo dobra, na szczególną pochwałę zasługuje grafika, muzyka i AI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 co wy macie za Empiki..u nas w bydgoszczy przyjechalo chyba z 50 splinter celli:)) widzialem jak wyladowywali z kartonu gra spox..pogram wieczorkiem dalej..imho lepiej chodzi niz demko..minimalnie ale lepiej...u mnie praktycznie ZAWSZE powyzej 30fps...srednio 40..wyjatkiem jest plaza na poczatku (20-30fps) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domell Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 co wy macie za Empiki..u nas w bydgoszczy przyjechalo chyba z 50 splinter celli:)) widzialem jak wyladowywali z kartonu gra spox..pogram wieczorkiem dalej..imho lepiej chodzi niz demko..minimalnie ale lepiej...u mnie praktycznie ZAWSZE powyzej 30fps...srednio 40..wyjatkiem jest plaza na poczatku (20-30fps) 1415527[/snapback] jakie detale i rozdziałka? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 co wy macie za Empiki..u nas w bydgoszczy przyjechalo chyba z 50 splinter celli:)) widzialem jak wyladowywali z kartonu gra spox..pogram wieczorkiem dalej..imho lepiej chodzi niz demko..minimalnie ale lepiej...u mnie praktycznie ZAWSZE powyzej 30fps...srednio 40..wyjatkiem jest plaza na poczatku (20-30fps) 1415527[/snapback] No jakie Empiki....Łódzki EMPIK na ulicy Narutowicza....byłem tam przed 12 rano i nie zapowiadało się na to że "zaraz będą mieli"....Mnie to nie dziwi. Taki mam fart (a raczej nie fart ;) ). A poza tym to trudno żeby nagle zaraz w każdym sklepie z grami zaroiło się od SCków :). A co do multi to nie każdemu musi pasować no nie? A misji jest chyba 11 a nie 10 (tak wynika z oficjelnej srony SC...ale dwie misje są w Seulu-seul1 i seul2). Hmm..może wypuszczą edytorka ale na razie bym na to nie liczył. Jedyny oficjalnie dostępny edytor jest dostępny do wersji Multi i to do SC:PT...ale skoro engine ten sam to pewnie da się coś na nim machnąć też do SC:CT (kto wie może nawet już są jakieś mapki....). Nara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...