Skocz do zawartości
MaKaR

Splinter Cell: Chaos Theory

Rekomendowane odpowiedzi

Ludzie a co powiecie o trybie multi ? Interesuje mnie jak chodzi na słabszych łączach typu Neo 128. Jak ma ktoś CSS to niech porówna pingi w grach. Nie ukrywam że kupuje tą gre głównie dla trybu multi  :) 

A i jak wygląda grafa w multi ? Podobno jest na enginie Pandory  :cry:

1418665[/snapback]

Nie wiem jak będzie ci chodzić na tym łączu. A co do grafy to jek widziałeś PT to CT wygląda niemal identycznie(ale dodali kilka dodatkowych efektów co jednak nie wływa znacząco na rozgrywkę). Przykład: Szpiedzy na deszczy(najemnicy chyba też ale nie wiem dokładnie) mokną(kombinezony się świecą :) ) a po załączeniu Termogogli widać że ich temperatura jest dużo niższa niż normalnie(są schłodzeni deszczem) ale gdy wejdą do pomieszczeń ich ciepłota leci do góry. To ytylko bajer jak reszta ulepszeń ale miły dla oka ;) (za to kombinezon STEALTH wygląda bezbłędnie :cool:. Fajnie że najemnicy mogą wybierać pomiędzy 3 różnymi brońmi(shotgun, Micro UZI, Karabin szturmowy). Każda z nich ma swoje plusy i minusy.

Ty Benq (TrVan),gdzie Ty mieszkasz ?:) bys tu zapodal kawalkiem gry,moze gdzies kolo ZG PL :)

O co chosi z tym Benq ;) ? Wolałbym pozostać anonimowy...ale podam że mieszkam in Zgierz City :P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze się wrzuca, za 10 minut powinien być cały na serwie, musiałem wywalić pierwszy filmik, aby wstawić ten, więc nie mówcie, że pierwszy link nie działa B)

Co do samej gry to dalej mi się podoba, czuje, że będzie spory niedosyt, oj będzie... :?

scct_2kucyk [ waga 35MB / czas 6:28 ]

pozdro źą B)

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kucyk, ja proponuje abyś nagrywał gre jak ją przechodzisz :) bo z tego co widze to kazdemu sie podoba i ten kto niema gry czuje jej klimat. Zrobił byś taki mały serial, kazdy odcinek po 6 minut, 2 odcinki dziennie :)

...pozdro...

P.s....niezle zakonczenie :D wiecej prosze...

Edytowane przez OLAF_SKARPA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D

wczoraj dostalem paczuszke od cenegi (zrealizowali moje zamowienie w 19 h :blink: ).

caly podniecony instalnalem i jest pieknie - gra miecie. wszystko zreszta widac na filmikach kucyka - z wyjatkiem tego klimatu, ktory mozna odczuc jedynie grajac w ta gre osobiscie.

musze powiedziec, ze jestem b. zadowolony z polskiej edycji. osobiscie gram tylko w anglojezyczne wersje gier, ale dla Mirka zrobilem wyjatek - i nie zaluje.

w pudelku dostalem pelno ulotek i konkretna instrukcje obslugi do gry - az mi sie przypomnialo to, co wsadzili do hl2 :lol:

tak przy okazji - czy widzieliscie te filmiki "scct diaries" na tym bonusowym dvd od ubisoftu, ktore cenega wklada do przesylek? jesli nie to polecam - zawsze bylem ciekawy jak powstaje gra pokroju sc:ct. kolesie opowiadaja jak programowali np. ai albo dzwieki w grze. a najbardziej mnie rozwalilo samo studio ubisoftu - oddzial zwiazany tylko z sc:ct - 120 ludzi :blink:

reasumujac: zadowolony z zakupu.

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, mam pytanie, co trzeba zrobic aby ukonczyc misjie z jak najwieksza iloscia %??

Aha jesli chodzi o eliminacje wrogow to czy lepiej ich wyeliminowac nozem czy lepie tylko poddusic i zostawic??? pyam bo nie chce tracic ewentualnych % za zabijanie, pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta gra to w ogole jedna wielka reklama , komercyjne sie te gry robią;/ w pandora tomorrow byl sonyericsson, teraz airwaves, axe, nokia...ech;/

1419702[/snapback]

eee chyba nie grałeś, reklamy są praktycznie wogóle niezauważalne, trafia się jedna na misję albo wcale, bez przesady... <_<

co do największej ilości % to zapomnij o nożu, tylko podduszenie, a najlepiej nic z tego, najlepiej przechodzić niezauważonym choć wiadomo, że nie zawsze można, na spadek % mają też wpływ "rozpoznania" Ciebie przez wroga, alarmy, znaleziona ciała itp B)

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli dzisaj juz filmiku nie bedzie >> kucyk << :)

1419843[/snapback]

idę na piwo właśnie, więc raczej nie, ale kto wie <_<

najbardziej mnie wkurzyla ta guma airwaves.....na pol ekranu opakowanie  :?

1419893[/snapback]

fakt, w tej scenie renderowanej :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O co chosi z tym Benq ;) ? Wolałbym pozostać anonimowy...ale podam że mieszkam in Zgierz City :P.

1418744[/snapback]

Benek to dla mnie sympatyczne okreslenie kogos kogo lubie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[OT]

hydro, do jasnej cholery, mógłbyś nie robić tutaj takiego burdelu? W co drugim poscie piszesz jak to nam zazdrościsz i że też chcesz zagrać... może byś w końcu kupił tą grę i przestał marudzić?

Ręce opadają :/

[/OT]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[OT]

Czemu sie tak denerwujesz ?? Musze chwile sie wstrzymac z zakupem poki nie zdobede czytnika DVD,jakby nie ten szczegol to juz by dawno gra byla na polce a nie bede wciagal teraz czytnika bo to jest nieoplacalne ,ani tez ciagle pozyczal.Wole poczekac i zebrac sobie sianko na nagrywarke DVD a poki co to nie marudze,tylko "marze na glos",ze bardzo bym w to pogral,ale juz ok,nie wiedzialem,ze Ciebie cos takiego zdenerwuje

[/OT]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to spolszczenie naprawde Wam odpowiada? Czytalem Wasze opinie i myslalem, ze jest super, bez porownania do FarCry gdzie naprawde odwalili kawal dobrej roboty, zeby maxymalnie zepsuc przyjemnosc z gry. Obejrzalem sobie wlasnie filmy Kucyka i przyznam, ze z opinii to spodziewalem sie czegos o wiele lepszego. Jest o niebo lepiej niz w FC, ale dalej jakos bez zycia, akcentowane nie tak jak trzeba, ogolnie jakby gra swoje a dialogi swoje (: Moze to takze doznanie byc niezbyt obiektywne, bo czas jaki minie zanim sam osobiscie zagram w te gre, jest blizej nieokreslony /: (niestety)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze się wrzuca, za 10 minut powinien być cały na serwie, musiałem wywalić pierwszy filmik, aby wstawić ten, więc nie mówcie, że pierwszy link nie działa  B)

Co do samej gry to dalej mi się podoba, czuje, że będzie spory niedosyt, oj będzie...  :?

1418981[/snapback]

Człowieku ja cie zabije!!!!!! :)

Zobaczyłem filmik i moja ręka sama zamówiła w ultimie tą gre!!!! :)

Jestem na ciebie obrażony <_< :) :-P

Jutro będzie Splinter Cell i znowu nocki nie przespane :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Człowieku ja cie zabije!!!!!! :)

Zobaczyłem filmik i moja ręka sama zamówiła w ultimie tą gre!!!! :)

Jestem na ciebie obrażony <_<  :)  :-P

Jutro będzie Splinter Cell i znowu nocki nie przespane :)

1420201[/snapback]

hehe, sorry, nie pożałujesz B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość hydro2

Znalazles jakies pluskwy??Taaa,sa wszedzie,nie moge sie ich pozbyc,tu jest jak w ulu.Mialem na mysli mikrofony glupku.Ooooo,coż - troche sie rozejrzalem,ale zadnych nie znalazlem.Troche?? Co to znaczy troche,gdzie szukales? Np. na stole i tentego.Szukales mikrofonow na stole??Tak.No i co??Znalazles jakies??E nie.Nie wazne,sam ich poszukam.Wporzadku,tylko daj mi znac jak bedziesz potrzebwalal pomocy.Buehheheheheh - Limubai,jak mozesz mowic,ze bez zycia - ten moment o ktorym pisze,rozwalil mnie na maxa.Za to ta gra juz ma 10/10 pod wzgledem spolszczenia :P

Edytowane przez hydro2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spolszczenie jest ok, tylko czasem niektórzy podkładający głos nie wczuli się za bardzo w rolę, ale zdarza sie to żadko - co do rozmów pomiędzy postaciami to są rozwalające, praktycznie każda zawiera coś śmieszneg, komicznego itp

jak dla mnie spolszczenie 9/10 - nie pełna dziesiątka ze względu na to co napisałem wyżej B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pytanie jaki maksymalnie antyalasing obsługuje karta Gigabyte Geforce FX 5700 128mb/128bit i jakie anizo tez max obsługuje??.Bo jestem ciekawy czy jak bym ustwaił maksymalny anizo i aa to czy by mi gra rzeczywiście chodziła z takimi ustawieniami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi