Lanc Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) A ja dzisiaj znalazłem czas i skończyłem Splintera ;) Grałem na NORMAL (najłatwiejszy poziom) także to nie żadna rewelacja jeśli chodzi o umiejętności, ale od dzisiaj gram na Hard / Professional (jeszcze sie zastanowie ;] / zobacze czy na pr0 nie będzie za trudno) Udało mi się chociaż 1 misję ukończyć w 100% :D [jak widać preferuje styl gry "Stealth" - nie zabijać nikogo, przemknąć niezauważonym ;] wkońcu splinter to skradanka a nie FPP :) A tutaj koniec gry i podsumowanie w % :] (nie wypadłem chyba tak źle :P) Pozdro Edytowane 20 Lipca 2006 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Lanc. Skoro skończyłeś teraz grę to może powiesz mi, jak nazywa się ten level, o którego pytałem wcześniej? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) Właśnie się nad tym już zastanawiałem wczesniej ale przypomnieć sobie nie umie :/ EDIT: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Właśnie sprawdziłem początki wszystkich misji pokolei. W żadnej z nich nie zaczyna się podwieszonym przy suficie. Jedynie przy misji "Battery" na początku spuszczamy się na linie na dół, a na dole rozmawia 2 kolesi ;] No i jeszcze misja "Displace" na początku trzeba zatrzmać taki wielki wiatrak z szybku wentylacyjnego, potem zejść do szybu i z tego co pamiętam to na dole rozmawialo 3 kolesi, potem sobie wyszli z pokoju, ty zeskoszyłeś na dół i zobaczyłeś bajeranckie szklane drzwi, które się stawały przeźroczyste lub nie ;] Zobacz może to jest to :) W menu load dajesz > Mission jbc ;) Daje do spojlera bo coś tam o grze napisane, jeszcze by się ktoś poczuł urażony :P Pozdro Edytowane 20 Lipca 2006 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Serdeczne dzięki. To właśnie jest DISPLACE. Teraz mogę kontynuować grę. ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 No to się cieszę, że mogłem pomóc [; Zaczynam grę od nowa na Professional :) Powinienem dać sobe rade :D A co do samej gry to zasługuje na to, żeby ją przejść jeszcze ze 2 razy i zrobić we wszystkich misjach te 100% :) Teraz czekam na nowego Splinterka, który zapowiada się rewelacyjnie ;) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Zainstalowałem spolszczenie i mam mieszane uczucia. Jest po polsku więc nie trzeba się skupiać na rozumieniu ale ta wersja jest jakaś drewniana :? Angielska bardziej mi pasuje Trzecia misja: bank. Sam początek, włamywanie się do systemu informatycznego żeby otworzyć zamki. Jak to zrobić? Jak przy pomocy tego dekodera złamać kod? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 co do spolszczenia to uwazam tak samo, tyle ze ja dodatkowo nie moglem zniesc tego "drewnianego glosu Baki. a co do uzywania tego "crackera" hasel-kodow to tez mialem problem na poczatku, moze wlacz sobie tutorial o lamaniu kodow (jest tam gdzies w menu). pozniej nabierzesz wprawy, ja juz nie pamietam dokladnie jak to sie robilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Chodzi wam o ten elektroniczny odpowiednik wytrycha? Hmm o ile pamietam to trzeba naciskac kursorem liczby ktore sie podswietlaja, zanim znikna -_= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 wlasnie skonczylem SCCT na koncu filmik i tekst » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « "dziekuje panie prezydencie, sam nie bedzie podwyzki - jedz na wakacje" i creditsy to cale zakończenie? 0_o LOL! żałosne jak na scenariusz reklamowany tak znanym nazwiskiem... Ale to moze ja jestem przewrazliwiony po ekstra MGS'ach, ktore pod wzgledem fabuły syciły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futureman Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 a mi się gra tak zrąbała że nie dało sięprzejść końcówki gry po prostu komputer sięresetował, z lekka mnie to dobiło i musiałem przeczytać co było na końcu z poradnika ale filmiku końcowego nie widziałem, więc pytanie, czy może ktośnapisać co było w filmiku końcowym ? i czy ktośmiałtaki problem z grą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imba18 Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 (edytowane) hmmm ja mam problem gra mi sie nie uruchamia ;/ Instaluje sie wszystko ok klikam Play i klapsydra pojawia sie na 3 sec i znika i tyle...pograne, nie wiem czemu kiedys gralem i bylo ok moze wina sterow Caty 4,9 ? czy moze brak SP 2... Dodam ze gra jest orginalna... :) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pomoże ktoś ? Edytowane 9 Października 2006 przez imba18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 ja bez zadnego sp go ukonczylem, zadnych problemow nie bylo. ukonczylem na karcie jaka jest w sigu. Nigdy z tą grą nie mialem problemów, czy sp1 czy 2.. czy w ogóle. nie wiem, może jednak te catalysty coś kiepsko sobie radzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 (edytowane) Mam mały problem z SC:ChT mianowicie gdy ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m zeby sprzetowo generował cienie one całkowicie zniakaja,wogole prawie nie ma cieni co sie dzieje??Moja karta graficzna to Geforce 6600GT najnowsze stery 93.71 reszta jak w opisie.Dodam że na mojeje starej karcie graficznej Radku 9700Pro wszystko było ok tylko oczywisice karta obsługiwała Shardery w wersji 2.0 siła rzeczy. PS.Oczywiscie mam zainstalowany ostatni patch do SC:ChT 1.05!! Właśnie przeglądnąłem troche tematu i widze ze podobny problem miał Szpakos jak ja poradził sobie ktos z tym?? Update:Zmiana sterów pomogła już śmiga wszystko.Pozdrawiam Edytowane 3 Grudnia 2006 przez Milo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Witam, chcialem pograc dzisiaj troche przez internet ale nie moge wejsc na zaden serwer, wersja gry to 1.02 (chyba EN), koles na czacie gry sieciowej napisal ze potrzebny patch, sciagnalem patcha 1.2 to v1.03 EU ale nie chce sie zainstalowac bo wywala jakis blad, czy macie dzialajacego patcha ktorym bede mogl uaktualnic gre do wersji 1.05 zeby mozna bylo zagrac przez internet :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Najnowsza wersja patcha jaki ma numer? Czy możecie podać linki do najnowszych patchy dla wersji PL gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 1.05 ? Tutaj są patche, w dziale pliki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sky Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) Bawiłem sie troche tymi savami i [gluteus maximus] bo widzi mi tylko quicksave z ostatniej misji i nic wiecej :( edit: jest gorzej. Jak laduje sie gra to wywala mnie do Windy. kojak_ct co mi poradzisz ? Edytowane 21 Stycznia 2007 przez Sky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serek_x Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Hm, a mam takie pytanko, czy warto grać jeszcze w Splinter Cell'a, czy też lepiej już zapuścic Chaos Theory(nowsze lepsze?)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) Sam nie wiem. Jedynke skonczylem -jaralem sie. W chaos theory dotarlem chyba do 9 misji i juz mi sie nie chcialo-moze jeszcze kiedys wroce.Fabula jest slaba, nudna, nieciekawa jak dla mnie. po drodze byl jeszcze SC: double agent Edytowane 23 Października 2007 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 1 miała lepszy klimat. Za CT przemawia tylko grafa imo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 loool! Nie no mówienie, że w ChT TYLKO grafa jest lepsza to śmiech na sali! Wg mnie ChT to najlepsza część pod każdym względem co więcej potwierdzają to recenzje na różnych serwisach. Yearman- hmm to może graliśmy w 2 różne gry? Nudna fabuła :D? powiem jedno: Tom Clancy - i wszystko jasne ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Śmiać się można dopiero po skończeniu czytania tego posta. Tak, dopiero teraz gram w fulla i mam z tego pełno radochy. Ostatnio w ogóle w gry nie gram ale jako, że tą dostałem w prezencie to sobie zapuściłem. Kozacka gra ale ja nie o tym chciałem napisać. Czy znalazł się sposób na włączenie AA razem z HDR ? - w końcu ma się tego sprzęta do tej gry, nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 Afaik na kartach z serii 7xxx nie jest to możliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezystor Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 (edytowane) Witam, wczoraj zainstalowałem sobie gierkę - serię Chaos Theory (odgrzewam stare kotlety :razz: ) i mam problem, jestem w trzeciej misji - Bank a jako wyposażenie mam tylko karabinek SC-20 i nic poza tym. Czy w dalszej części gry będę miał dodatkowe bronie, tj. pistolet, granaty ogłuszające, obezwładniające itd?. Czy to zależy od efektywności misji, tj. im wyższy procent tym więcej broni dodatkowych dostaje? Edytowane 20 Listopada 2008 przez Rezystor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 z tego co pamietam to wyposazenie zalezy od raodzaju misji. przy kazdej misji masz co innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...