oczo18 Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 nom tez taka opcja wchodzi w gre! jest jeszcze jeden maly problem...plyta musi miedz dziury wokol socketa...mam zalmana CNPS 7000A-AlCu wiec sami wiecie o co chodzi :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 no za 300 to masz nf7ktory ma dziury. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Logan"]no za 300 to masz nf7ktory ma dziury.Przytniesz troche zapinke i wlezie na tego nfa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oczo18 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 OK Abitka sobie obejrzalem ale wydaje mi sie ze zalman bedzie chaczyl radiatorem o moja zasilke...mam ja dosyc nisko (bude modecom prism) i moz ebyc maly problemik:/ Warto inwestowac w platformy na chipie KT880?? Chodzi mi konkretnie o Asusy (na nForce 2 to tylko wersja deluxe ktora troche kosztuje :/) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 a nie lepieu wywalic zasilke na zewn? bo dobieranie plyty do obudowy to wieksze zboczenie niz plyty do chlodzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...