/\/\ Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Właśnie założyłem WC i zupełna cisza. Nagle do mych uszu dobiegł cichutki dźwięk z budy jakby coś piszczało. Zbliżyłem się, nasłuchiwałem. Z płyty "wydostają" się cichutkie dźwięki, czasem przerywane. Niewiem od czego one zależą. Miał ktoś podobny problem, co to może być?? PS Czy opt1 (jak w instrukcji) powinien się podświetlać na czerwono cały czas?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 ja mam to samo te dzwieki z czasem beda dluzsze i glosniejsze to jest wiatrak na chipie sprawdzilem to wylanczajac wszystkie wentyle oprocz tego z chpa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/\/\ Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Woda jest także na NB więc to nie to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 no cewki ci piszcza i tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/\/\ Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Zauważyłem że pisk pojawia się dopiero po wejściu do windy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/\/\ Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Zmniejszyłem tkatowanie procka i pisków nima. Więc piski pojawiają się na początku przy ruszaniu myszą 8O Po zalogowaniu i bez ruszania mychą pisków nima. Jeśli włącze coś np. teraz przeglądarkę to piszczy cały czas. Czy nikt się z czymś takim nie spotkał?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/\/\ Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Teraz to już niewiem co mam myśleć. Włączyłem winampa i pisków niema. Chyba coś nie tak z płytą. POMOCY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 No tak jak pisał ci Logan , cewki na ferrytach ci piszczą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 uzywasz programowego chlodzenia procka? mi na asrocku jak uzywalem s2k albo biosa z funkcja H@I to tez piszczalo mobo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 moze Ci piszczy w uszach...? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Teraz to już niewiem co mam myśleć. Włączyłem winampa i pisków niema. Chyba coś nie tak z płytą. POMOCY u mnie jest tak samo jak przywale na procka duze napiecie i mghz ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Moze jeszcze zasiłka piszczeć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 nene mobo sprawdzalem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 nene mobo sprawdzalem ;] Qc80cu too weak??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 nene wc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 spox :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 10.5x217@1.8 ;] pentagram juz chyba nie dal by rady :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 No dać by dał ale by sie fest grzał :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 niech zgadne komp piszczy Ci w idle a w stress czyt. jak zaczyna cos robic przestaje :?: :) idz do biosu i wylacz opcje cpu disconnect function :] powinno pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 odpowiedz jak grom z jasnego nieba! ;) czy to pomoze...? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/\/\ Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Lagier padam do stóp mistrzu. POMOGŁO !!!!!!!! Mógłbyś jeszcze wyjaśnić co za sobą niesie wyłączenie tej funkcji bo wogóle nie rozumiem. Jeszcze raz DZIĘKI !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Lagier padam do stóp mistrzu. POMOGŁO !!!!!!!! Mógłbyś jeszcze wyjaśnić co za sobą niesie wyłączenie tej funkcji bo wogóle nie rozumiem. Jeszcze raz DZIĘKI !!!! he hee 8) cpu disconnect function to nic innego jak rodzaj softowego coolera tyle ze wbudowany w nasz BIOS a jak wiadomo softcoolerki czesto lubialy wlasnie w ten sposob krzaczyc czy to z sama mobo czy z karta dzwiekowa. Zauwazylem ze ten problem zaczal sie pojawiac na nowszych biosach w szczegolnosci po zainstalowaniu patcha obnizaniajacego temp. chociaz trzeba przyznac nie przejawia sie to na kazdym abiciaku u mnie np tego nie ma :) :twisted: Po wylaczeniu tej fkcji zauwazysz pewnie minimalny skok temp w idle ale generalnie powinna poprawic sie stabilnosc gdyz fkcja ta gdy jest wlaczona powodowuje duze skoki vcore przez co nasz system moze (choc wcale nie musi) stac sie niestabilny badz mniej stabilny pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 no u mnie piszczy jak dostanie stressa to chyba nic juz nie pomoze no nie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/\/\ Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Miałeś racje z temperaturami. Różnica pomiędzy idle a stresem to ok. 2-3*C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 no to sie pytalem o H@I to nie odpowiadal. a ja tez lubie jak mi padaja do stop:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 no u mnie piszczy jak dostanie stressa to chyba nic juz nie pomoze no nie :?: na jakim biosie lecisz :?: instalowales patcha dla nf2 zbijajacego temp :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 bios org 26 probowalem wszystkie ... mialem ten patch i tez nic ... jak procek potrzebuje wiecej pradu to to slysze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 rozumiem ze cpu discnct disabled :? a zasilke jaka masz :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 yes fortron 300gtp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 no cos wiecej napisz jaki config nie moge Ci nic powiedziec na temat sprzetu jesli nie bede wiedziec jaki on jest ;]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...