KURTUS Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 hmmm dzisiaj podkrecajac mojego geeforca3 programem power strip natknolem sie na klopot program ma ograniczenie 233 i 533,myslalem ze moze zabawy rejestrami cos dzadza i qpa :(( .Wiem ze moze ameryki nie odkrylem ale odpalcie POWERSTRIPA>performance profiles>configure>i kliknijcie kolejno na te 2 ikonki jedna przedstawiajaca pamieci DDR druga procesor karty ukaze sie waszym oczom taka mila tabelka w ktorej zmieniamy sobie defaultowy max powestripa dla danej karty i teraz mozna krecic gf3ti200 np na 348@798 co jest oczywiscie niemozliwe :) ale ja dzieki zwiekszeniu max w PS doszedlem do 279 na 592 .Jezeli nie odkrylem ameryki i jest to znane wszystkim to bardzo przepraszam ale dopiero co sie obudzilem :lol: [/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 ooooo a ja nie wiedizalem :P dzieki :D tera bede krecil gfa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...