Pucha18 Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 witam mam pytanie... chce zrobic taki panel logowania do poczty... cos takiego jak jest tutaj.. http://www.lama.net.pl sorki jezeli nie mozna linkowac takich stron bo nie jestem pewnien... czy na to jest takis skrypt?i nie wiem jak to zrobic czy ktos by mogł mi napisac w jakim jezyku to trzeba zrobic...mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 php/jsp/asp... etc. ;] Możesz sobie ściągnąć coś gotowego, jakiś squirrel mail albo coś podobnego. Gugle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucha18 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 znaczy ja juz miałem gotowy panel logowania a chcialem go zrobic wbudowany w www.. ale juz rozwiazałem problem :] thx za odpowiedz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...