Gość igrok Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 wlasnie, czy da sie zmienic ten obrazek bez kozystania z programow ala "stylexp" i jak ewentualnie bo slyszalem ze zamiana bitmam .sys juz nieprzejdzie. i 2 pytanie troche z innej beczki czy i jak mozna zmienic czcionke na pasku zadan tylko nie w menu start... jak odpali sie jakas aplikacje np. winampa to na pasku zadan pojawiaja sie "przyciski paska zadan" z nazwa danej aplikaci (czyli np. winamp)- jak zmienic rozmiar czcionki tego napisu?... uf chyba dobrze wyjasnilem? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 wlasnie, czy da sie zmienic ten obrazek bez kozystania z programow ala "stylexp" i jak ewentualnie bo slyszalem ze zamiana bitmam .sys juz nieprzejdzie. Wyedytowanie ntoskrnl.exe za pomocą programu WinHack, Exescope, Restorator bądź innego - zapewne jest ich wiele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arias Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Właściwości i wygląd i tam sobie możesz pozmieniać rozmiar kolor i czcionke i wiele innych pierdułek co do wyglądu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 tak ale nieda sie tam zmienic czcionki napisow wyswietlanych na pasku start... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 z tego co wiem.. to podczas edycji ntoskrnl'a np w fotoszopie.. trzeba zassać z netu specjalny plik z próbkami kolorów... bez tego nie szło zrobić... pzrynajmniej za czasów kiedy ja zmieniałem loga... a do paska zadan.. ja uzywam astona.. tam jest pełna konfiguracja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 ano aston czy style xp to sie wie, tam mozna wiele ustawiac. tylko ze ja nielubie dodatkowych programow zrzerajacych pamiec i tak np. zmiane stylu/thema mozna zrobic bez zadnych programow, jedynie podmieniajac biblioteke w windowsie, wlasnie tak sobie zmienilemwyglad pulpitu, niestety owy them ma 1 minus- ustawia zaduza jakdlamnie czcionke w pasku... no coz, trza sie przyzwyczaic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 a od kiedy aston to dodatkowy program? :lol: przesz on zastepuje Ci shella bilowego na szybszy i bardziej przezroczysty... :lol: a jak czconka za duza.. zawsze mozna zwiększyc rozdzielczosc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 no niby tak ale niechce mi sie go instalowac co za 2 razem ogranicza sie do zminy wpisu. pozatym gdy mialem ostatnio astona to byl cholernie niefunkcjonalny, a to wazniejsze niz wodotryski, inna sprawa ze to dawno bylo i pewnie aston od tamtego czasu zrobil wielki krok wkoncu nawet kde jest juz w miare przyjemne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...