ryba Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 czasem ubolewam ze nie mam srodkow zeby zakupic sobie czesci na te klocki lego ;) ale jedne kompresor do robienia prozni w ukladzie juz mam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Od Chilly1'ego dostałem. Ładny, nie? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 A co u was, już ktoś majstruje/zmajstrował agregat? :) 1453651[/snapback] nie, ale wczoraj dokompletowałem swoją nowa zabawczkę i po rozmowie z ravenem (thx za moje upierdliwe pytania :)) doszliśmy do wniosku, ze można cos juz tym robic (własciwie to on doszedł ;)) no i mogę wkońcu zacząć. nówka funkiel nie smigany, wczoraj przeszedł test bojowy (narazie na cynie i nagrzewnicy :/ ale kilka kolanek miedzinych do czerwoności sie szbko rozgrzało) Ech naciagęło to mój budżet troche, ale co tam.... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astray Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 hehe moja mobo nie wytrzymala zalozenia glowicy ;) nie wiem tylko dlaczego padla bo nic sie nie skroplilo, wszystko bylo niby ok, ale co najsmieszniejsze procek bootowal tylko na default, zmiana choc o 1mhz = zwis, mysle, zabezpieczenie jakies bo temp nie podaje, wyswietla N/A wiec sciagam glowice a plyta juz wiecej nie wstaje ;/ z nerwow ukruszylem jeszcze jajko cpu ;/ stalo sie to jakos z 2-3 tyg temu ;D teraz juz wiem ze nici z gwarancji bo serwis odrzucil, trudno, czas na a64, powinno byc niebawem pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 (edytowane) FC adasiego juz skonczone i odebrane Efekt koncowy ponizej a wiecej fotek pod adresem ktory juz z 2 razy podalem ;) Edytowane 21 Maja 2005 przez RaVeN155 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 Za ciemno, jakieś niedociągnięcia ukrywasz, czy jak? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość =H2o=Destroyer[PL] Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 FC adasiego juz skonczone i odebrane Efekt koncowy ponizej a wiecej fotek pod adresem ktory juz z 2 razy podalem ;) 1457029[/snapback] KUrcze podoba mi sie bardzo,wszystko zamkniete w obudowie a nie jakies kable,rurki na wierzchu,tak trzymaj :-P Kaski mi przybywa wiec moze uderze cos do ciebie Raven,tak jak mowilem(mam nadzieje :lol: ). Pozdro all Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 (edytowane) kilka niedociagniec jest ale ciemno bylo bo pol godziny po wschodzie slonca przewaznie jest jeszcze troche ciemno, pozatym 24h bez spania bylo wiec juz nawet ze zmeczenia moglem zle foty porobic :P update: amatorow mojej tworczosci informuje o tym ze kolejne agregaciki sie tworza: Silent freeze dla pana luksa :P Pure cold dla pure ;) foto na zachete: Edytowane 27 Maja 2005 przez RaVeN155 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Już nie moge się doczekać, aż założę FC na mojego P4 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 luks a ile taka zabaweczka kosztuje??:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pałeł Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 poznaje parownik na zdieciu :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 luks a ile taka zabaweczka kosztuje??:P 1467242[/snapback] hmm zależy co wymyślisz, taki agregat to 1500-2000zł poznaje parownik na zdieciu :D:D:D 1467251[/snapback] Jeszcze raz wielkie dzięki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 a gdzie można taki fajny skraplacz nabyć i ile życzą sobie za niego? btw. jest ktoś w stanie załatwić mi 3m kapilary 0.7, bo u mnie na wsi nie ma :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Fajny sprzęcik, ciekawe jak się będzie spisywał (szkoda że nie da rady upchnąć tego do budy ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 a gdzie można taki fajny skraplacz nabyć i ... 1467265[/snapback] Tu: LINK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Fajny sprzęcik, ciekawe jak się będzie spisywał (szkoda że nie da rady upchnąć tego do budy ;) ) 1467268[/snapback] nie konkretnie to ale da rade :> zobaczysz wkrotce, podpowiem chieftec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pałeł Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 co wy na to:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 fajny dywan ;) i parowniki czy jak to sie nazywa tez;) robota 1 klasa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 moje moje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 jeszcze trzech brakuje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 dwoch, jednego juz pospawalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 parowniki sa imponujace ale ja wciaz boje sie o 1 problem - waskie kanaly pozwola na wydmuchiwywanie cieczy ... juz o tym mowilem na gg ;\\\ chyba ze kalibrujesz na suchosc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 No w sumie tam i tak duzo miejsca jest jak i w parowniku chillyego no ale ja nie chce teoretyzowac bo jak bedzie to sie sprawdzi w praktyce. Teoretyzowac i obliczac nie lubie bo malo zeczy sie sprawdza ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 to sie czuje ;) uzyj mocy Luke, badz jak twoj ojciec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 zaraz zaraz przeciesz Wader sie w FC niebawił :D chyba dobrze skojażylem ??.. dawno dawno temu w polsce pewni psycho fanatycy zimna użyli swich lodówek i gwiezdnych mieczy (czyt. palników) do chłodzenia kompów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 parowniki sa imponujace ale ja wciaz boje sie o 1 problem - waskie kanaly pozwola na wydmuchiwywanie cieczy ... juz o tym mowilem na gg ;\\\ chyba ze kalibrujesz na suchosc ;) 1490587[/snapback] :unsure: Jeśli tam są wąskie to co mam myśleć o moim parowniku ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 luks to pewnie byla aluzja do mojego imienia szaraczek ;) kurfa nie marudzic z tymi parownikami, luksa bede testowal jutro i sie zobaczy czy dobre czy nie :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 mniemam że masz na imie Łukasz:P?? ale parowniki naprawde jak na ta ilosc swietna robota;) duzo cieprliwosci trza miec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 mniemiasz niemal idealnie ;) tak Łukasz agregat luksa ktory rowniez jak mozna wymniemywac ma imie łudząco podobne do mojego ;) a tutaj jak dziala co2, tylko niskie cisnienie jest podlaczone, +0,1bara jest wiec temp malo realna na 404a samym ;) jak poizoluje itp to poteztuje :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 wyśmienicie;):P robota naprawde godna podziwu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...