demek Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 mysle ze jak chlopaki dorwa conroe to w polsce nie dogonimy wynikow az sami nie dorwiemy goJESLI gosc nie rzuci slow na wiatr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) i cos chyba nie ma tego Conroe... :/ A szkoda, z checia zobaczylbym wreszcie polskie testy tego procka... a juz szczegolnie w lapach demka, czy Devil'a :] : :] Edytowane 2 Czerwca 2006 przez mickey Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 a czy ktos powiedzial, ze nie ma? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Jakis tescik dla purepc i trzymacie buzie na klodki? :) Bo strona oc-team jest juz troche czasu nie dostepna.. ale mam nadzieje ze wroci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 a czy ktos powiedzial, ze nie ma? :D :legal: Ostatnio to wszyscy coś ukrywaja :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 a czy ktos powiedzial, ze nie ma? :DAż se monit oplułem, aleś ty jest łóś... :mur: Devil: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 :mur: najlepiej sie oddzywac nic nie wiedzac :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) Nie no nie wiem co się z wami chłopaki ostatnio dzieje. Zakochaliście sie czy co :mrgreen: ciągle kłótnie AMD vs Intel i inne takie tam przepychanki. :blink: Jak nie padnie jakiś rekord oc :blurp: to się w końcu pozabijacie :plum: Edytowane 3 Czerwca 2006 przez kamilo23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 ciekawe kto pierwszy wsadzi conroe pod freon w polsce ;) mnie bardziej interesuje kiedy bede mogl go azotem zalac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Jeśli kogoś to interesuje to został mi jeden danfoss NL11F :] Jak co pytać na PW lub gg :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 no berkut i kiedy zobaczymy twoja 10-stopniowa kaskade ? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy007 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Jak to jest z ColdBugiem? Mam opterona 165 CCBWE 0547 TPMW, i zastanawiam się nad kupnem FC do niego, ale obawiam się ze pojawi mi się przy jakiejś temp coldbug i nie bede mogl wykorzystac w pelni mocy FC. Moze ktos mi odpowiedzieć jak wskazuje praktyka z temperaturami pojawiania się coldbuga? Inne pytanie czy mozna na codzień używac procek chlodzony FC przy napięciach rzędu 1.7V? nie jest to zabojcze dla niego? A może lepiej kupic wodne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Jak to jest z ColdBugiem? Mam opterona 165 CCBWE 0547 TPMW, i zastanawiam się nad kupnem FC do niego, ale obawiam się ze pojawi mi się przy jakiejś temp coldbug i nie bede mogl wykorzystac w pelni mocy FC. Moze ktos mi odpowiedzieć jak wskazuje praktyka z temperaturami pojawiania się coldbuga? Inne pytanie czy mozna na codzień używac procek chlodzony FC przy napięciach rzędu 1.7V? nie jest to zabojcze dla niego? A może lepiej kupic wodne? chcesz kupic ? patrz moj sig :D cb objawia sie tym ze im nizsza temp tym mniejsze max stable htt mozesz osiagnac, bylo to omawiane wiele razy, sprawdz sobie poprostu na najnizszym mnozniku i divie ile mozesz osiagnac htt i przy normalnym w miare procku na fc ta wartosc spadnie o 50-80, w extremalnym przypadku o 200 :P. napiecie rzedu 1.7 jest w miare bezpieczne, procek raczej sie nie przegrzeje od tego :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy007 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Dzieki, ale to już wiem, pytam o konkretny procek :) Pytałem na XS ale bez odpowiedzi, to może ktoś tu miał doświadczenie z opteronem 165... CO do Twojego sprzętu... zobaczymy. Nic nie obiecuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Dzieki, ale to już wiem, pytam o konkretny procek :) Pytałem na XS ale bez odpowiedzi, to może ktoś tu miał doświadczenie z opteronem 165... CO do Twojego sprzętu... zobaczymy. Nic nie obiecuję. mialem opka 165 na fc, dramat tego procka polegal na tym, ze 1st core krecilo sie w miare, a drugie to porazka byla :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Jak to jest z ColdBugiem? Mam opterona 165 CCBWE 0547 TPMW, i zastanawiam się nad kupnem FC do niego, ale obawiam się ze pojawi mi się przy jakiejś temp coldbug i nie bede mogl wykorzystac w pelni mocy FC. Moze ktos mi odpowiedzieć jak wskazuje praktyka z temperaturami pojawiania się coldbuga? Inne pytanie czy mozna na codzień używac procek chlodzony FC przy napięciach rzędu 1.7V? nie jest to zabojcze dla niego? A może lepiej kupic wodne? jakieś 90% A64 ma Cold Buga nie śledzę "magicznych serii" - może myrdin się wypowie na Twoim miejscu z kupnem FC do tego proca bym się wstrzymał i sprawdziłbym czy nie ma CB najpierw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 jakieś 90% A64 ma Cold Buga nie śledzę "magicznych serii" - może myrdin się wypowie na Twoim miejscu z kupnem FC do tego proca bym się wstrzymał i sprawdziłbym czy nie ma CB najpierw Yoto, jak kolega ma to sprawdzic (czy nie ma Coldbuga), nie majac FC, wg Ciebie ? pozdro Piotres Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 woda + lod juz styknie..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) woda + lod juz styknie..... no nie bardzo, jakby mial extreme CB jak ja przy +5 to spox, moze da rade spr, ale juz jakby mial cb przy - 20 czy chociaz -10, to woda+lod nic mu nie poradzi Edytowane 23 Czerwca 2006 przez ryba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 ale bedzie mial oglad czy wogole sie warto bawic w chlody Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 ale bedzie mial oglad czy wogole sie warto bawic w chlody chaos u siebie na wc mial max stable htt 410, kombinowalem jak szlo, tylko tyle..... przyjechal do mnie i na fc zrobilem 440, troche nie w ta strone co trzeba to poszlo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 chaos u siebie na wc mial max stable htt 410, kombinowalem jak szlo, tylko tyle..... przyjechal do mnie i na fc zrobilem 440, troche nie w ta strone co trzeba to poszlo :Pe .. misiu .. bylo 400 na fc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 narazie robi sie moj RST, juz jezdzi... potencjal jest ogromny juz to czuje, szkoda ze cos mi sie zdaje ze bede mielil kapcie na wszystkich biegach poza 5tka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Tak myślałem!! :D berkut zrobi nowe FC jak mu furaka ktoś ukradnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy007 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) mialem opka 165 na fc, dramat tego procka polegal na tym, ze 1st core krecilo sie w miare, a drugie to porazka byla :D Jaka seria? i jak się krecił? u mojego pierwsze jądro jest słabsze niż drugie :) pewnie cierpi na wnętrostwo :mur: A może ktos z Trojmiasta ma FC i mogłby mi pomoc w sprawdzeniu jak tam u mnie z CB B) Sprawdzenia za pmocą wody i lodu... nie mam WC a wydawac kilkaset złotych na WC zeby sprawdzić a potem wydac znowu na FC to nie dla mnie... To juz chyba lepiej zrobic chiller ze starej lodowki (widzialem na XS :) ) Edytowane 24 Czerwca 2006 przez Jimmy007 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 kszonek jest chyba z tamtych rejonow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 I ja tez :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy007 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) Sprawdzalem moje HTT, max jaki udalo mi sie zrobic to 367 :(, prz max mnozniku x9, nie daje to za dużo :( (ok. 3300MHz), a jesli bedzie CB :(:( :mur: na AC mam 312MHz.......moze lepiej WC niż FC "Zycie to sztuka wyboru, ale potem każdej decyzji się załuje :( " Edytowane 26 Czerwca 2006 przez Jimmy007 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Sprawdzalem moje HTT, max jaki udalo mi sie zrobic to 367 :( , prz max mnozniku x9, nie daje to za dużo :( (ok. 3300MHz), a jesli bedzie CB :( :( :mur: na AC mam 312MHz.......moze lepiej WC niż FC "Zycie to sztuka wyboru, ale potem każdej decyzji się załuje :( " zmien procka :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy007 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 zmien procka :Pna co? Znajdz mi lepszy dualcore. W Polsce mają tylko CCBWE, więc to co ja :) wbrew temu co pisze 1nemezis na swojej aukcji na allegro nie jest to najlepsza seria. On osiągnąl 2900 na WC przy napięcu 1.56 i 1.52V ja mam przy 1.45 2800 na AC to który lepszy? Na XS mozna zobaczyć co potrafią serie CCBBE i CCB1E. Dla niedowiarków screen z XS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...