yogurcik Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 wiec kiedy odpalisz swoj sprzecik tak na dobre ???? p.s. zebym mieszkal w wawie to bym wpadl z cyfrakiem do ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 odpale gdy uporam sie z problemami dzieciecymi mojego ukladu: zamarzaniem po chili dzialania... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 odpale gdy uporam sie z problemami dzieciecymi mojego ukladu: zamarzaniem po chili dzialania... :/moze ci jakos pomoc np. duchowo ,telepatycznie itp. ??????? :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 jak umiesz :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 I jak postępy? Dziś rurka nie powinna Ci tak szybko zamarzać bo jest cieplej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 dzisiaj rozkladam te fc na czesci pierwsze i zmontuje od nowa, moze przy okazji znajde przyczyne... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Więc mam apel do kolegów/kolezanek z forum. Trzymamy kciuki za berkuta i jego FC :) Jak się uda to jutro będzie hardcore'owe kręcenie 1.8A :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 O tak! Ja zdecydowanie popieram ten apel! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 wlasnie spuscilem gaz do butli ktora zrobilem z kawalka rury miedzianej o srednicy 3cm, do tego zawor kulkowy :) zara bede meczyl sie z tym fc i przekonam sie co sie zjebalo.. :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 OK, panie i panowie, wlasnie zmontowalem od nowa fc oto lista zmian (z grobsza, jestem tak zmachany ze nie pametam wszystkich... :/ -inna rurka ssaca -kapilara dluzsza -inaczej poprowadzona kapilara -ograniczony system superheating -lepsze chlodzenie kompresorow oparami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 wlasnie opruzniam system pompa prozniowa :) za jakies 5min bede uruchamial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 ok, wlaczylem, zwieksza sie cisnienie w skraplaczu, zaraz sie skropli mieszanka i zacznie dzialac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 szlag by to trafil, za malo gazu jest :/ :cry: :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 I prosze panstwa napiecie rosnie. Czy mu sie uda?? Czy nasz bohater BerkutoCop pokona bezlitosne sily natury??. Zostancie z nami dalsza czesc przygod BerkutoCopa po przerwie !! :lol: Tak na powaznie powodzenia czekamy na rezultaty. Acha moze istnieje taka mozliwosc zebym jutro wpadl do Ciebie popatrzec na te Twoje dzielo i zobaczyc co tam wykombinujesz z tym kompem Rafala. Jak imprezka to moge tez flaszke przyniesc 8) Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 On nic z moim kompem nie bedzie kombinował :D Biore mobo+cpu+ddr+grafika pod pachę więc ciężko to nazwac komputerem. A picia nie będzie do czasu porządnego wyniku. Chyba, że będzie 3.0GHz to myślę, że możnaby to oblać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Berkutowi pewnie jeszcze nie wolno, z flaszka to byl zart. Jestem poprostu ciekawski bo szukajac po sieci jest bardzo malo na ten temat. Sam mysle nad zrobieniem sobie FC i chetnie sie dowiem czegos wiecej. Doswiadczenia nic nie zastapi 8) Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 ok, mam juz butan, wlalem go wiecej, zaraz wam powiem jakie temp. wyciskam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 aha, apropo flaszki- ja nie pije alkoholu, nie pale, nie biore wiec to wszystko na sucho by sie obywalo :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Stary a cobys powiedzial na ciekly azot????To musi byc odlot:)Widziales terminatora 2??? 8)A tak w ogoole gratuluje ja z fizyka zawsze mialem cholerne problemy:):):):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 tam byl ciekly tlen :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 To tak jak ja :lol: Wiec jezeli Ci to nie sprawi klopotu to bym jutro wpadl do Ciebie. Jezeli sie zgadzasz to walnij na priva adres i ewentualna godzine zbiorki 8) Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 tam byl ciekly tlen :/ Japonce co chwila chlodza cos cieklym azotem i bija wszystkich moze poszedlby jako przedstawiciel naszego narodu w konbkury z zooltkami ,co????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 tam byl ciekly tlen :/ Japonce co chwila chlodza cos cieklym azotem i bija wszystkich moze poszedlby jako przedstawiciel naszego narodu w konbkury z zooltkami ,co????? w sumie moglbym ale mnie to nie cieszy, wole miec system ktorym moge sie cieszyc godzinami niz taki co na 10min starcza ... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 ok, przy 1 uruchomieniu mam -16C zaraz dopasuje ilosc butanu to zejdzie do tych -30C :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolko Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Berkut zyjesz ??? Odezwij sie !!! martwimy sie o ciebie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 hehe, zyje i caly czas pracuje nad tym ile musi byc butanu w ukladzie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jotmar Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 trzymam kciuki za Cebie berkut, no i za Twoją konstrukcję też ofkoz i taki mój mały apel do moderatorów - może przykleić ten topic na jakiś czas ?? bo to jest ewenement na skalę Tweaka na pewno., a może i na większą skalę też no i trochę fizyki się poduczymy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Macie linka do wielkich zasobow na ten temat ale po angielsku niestety. Wlasnie znalazlem i biore sie za czytanie 8) http://www.xtremesystems.org/forums/forumd....php?forumid=80 Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 nie widzialem tego :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 dajcie mi tyle forsy... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...