berkut Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Czekam na zdjecia twojego ukladu no berkucik jak tam Twoje zdjecia cos nie widac; berkucik to moga do mnie mowic tylko kumple (bardzo zadko), rodzice i siostra A zdjecia (dla leniwych): http://www.xtremesystems.org/forums/attachment.php?s=&postid=211275 http://www.xtremesystems.org/forums/attachment.php?s=&postid=211277 http://www.xtremesystems.org/forums/attachment.php?s=&postid=211278 http://www.xtremesystems.org/forums/attachment.php?s=&postid=211284 I co dalo sie wycisnac z procka (mialem zawilgocony uklad i przerywal, moge powiedziec ze 2.65ghz tez lazilo ale nie przeprowadzilem testow) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginger78 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 berkucik to moga do mnie mowic tylko kumple (bardzo zadko), rodzice i siostra nie gniewaj sie itak jestem od Ciebie mlodszy.Niestety nie mam jeszcze cyfraka ale w srode bedzie raczej napewno.Dzisiaj zlutowalem uklad na starym kompresorze i uzyskalem temp -29*C ;( ale mialem przeciek na parowniku i kiedy przylozylem termometr do miejsca gdzie ulatnial sie freon bylo -44*C :lol: teraz robie izolacje ; troche sie boje zalozyc to na proca gdyz slaba mam zapinke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 uzywasz R22 ?? bo -29C znaczy ze masz bardzo mocno "przeladowany" uklad lub maz za duza kapilare a -44C to twoj termometr myli sie o 4C albo mieszkasz z 3000-4000 mnpm 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginger78 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 no kapilara to cos kolo 3,5 m a tak poza tym to ile kosztowala twoja kielicharka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Kielicharka sporo kosztowala- to jest kielicharka i roztlaczarka, zobacz sobie na www.berling.com.pl (prowadza sprzedaz wysylkowa- szczerze polecam) jaka jest srednica wewnetrzna tej kapilary ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Niezbyt profesionalnie wyszło ci to chłodzenie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginger78 Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 znam tylko w calach dlugosc i srednice: zacznij od 150" kapilary 0.028" i skracaj (kup 2 takie rurki) o taka ale moze byc taki skecz ze rurka ssaca jest za duzej srednicy bo az 9mm fi wew wlasnie podlancza waz fi wew 6mm zobaczymy Niezbyt profesionalnie wyszło ci to chłodzenie czlowieku ja jeszcze nawet nie podlaczylem pozadnego kompesora a ty juz mowisz ze mi to slabo wyszlo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Niezbyt profesionalnie wyszło ci to chłodzenie 8) 1. To jest uklad testowy, to nie powinno istniec tak do konca 2. zrob to lepiej, nie bronie ci nie bede tego robil "ladniej" bo to pozyje jeszcze tylko kilka dni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_marko Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Korzystając z chwilki wolnego czasu wykonałem test szczelności i krótki (bardzo krótki) test temperaturowy. Katalog z testem A oto wykres temperatury utworzony na podstawie danych zapisanych podczas testu. Pomiar (każdy wpis w pliku) wykonywany co do 0.01 stopnia, uśredniany na podstawie 5 pomiarów. PLIK Z DANYMI Zdjęcia zapodam później. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_marko Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Fotki (640x480 ... bo za poprzednie admin mnie zrugał, więc jak ktoś chce większe to niech się odezwie na priv). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginger78 Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 no najnizsza temp jaka udalo mi sie dzisiaj uzyskac to -34*C. W piatek bede mial kompresor z rurka ssaca 8mm dozuce jeszcze "dehydrator" i zobaczymy jaka bedzie wtedy temp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginger78 Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 no wiec dlugo oczekiwany moment a mianowicie fotki http://qwerty193.webpark.pl/ http://ginger78.webpark.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginger78 Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 a to jest moj nowy parownik ktorego w niedalekiej przyszlosci bede uzywal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 ja koncze moje nowe chlodzenie jutro zapodam fotki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 berkut te Twoje ostatnie parowniki to sa banalnie proste do wykonania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 takie maja byc ;] nie musza byc bardziej skomplikowane, na chipset nie potrzebuje nic ambitniejszego, do procka takze, tylko na grafe bedzie ambitniejszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 no wyleczylem kaca wiez zaraz zapodam fotki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackkpl Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 no wyleczylem kaca wiez zaraz zapodam fotkizapodawac zapodawac, najlepiej wraz z wynikami oc. Czekam od paru tygodni na jakis przelom (typu berkut 20k w 3dmarku) itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 wynikow jeszcze nei bedzie bo mam jeszcze troche roboty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginger78 Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 a kiedy zdjecia beda?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 po co ten pospiech ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 no wyleczylem kaca wiez zaraz zapodam fotkizapodawac zapodawac, najlepiej wraz z wynikami oc. Czekam od paru tygodni na jakis przelom (typu berkut 20k w 3dmarku) itp. Narazie pochwale sie tylko 19.2k bez o/c grafiki Gdybym mial ram na winbondach BH5 napewno bym 20k przekroczyl (2-2-2-5 zamiast 2-3-3-8 byloby w timingach) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginger78 Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 raf gdzie kupiles taki piekny skraplacz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginger78 Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 berkut to na tym parowniku z zaslepki od rurki tyle wyciagnoles?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 kupilem kiedys na allegro dalem chyba 80zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 ta moglbym wiecej ale na zwyszym napieciu pozatym widac teraz moc tego tecumesh'a 10k btu/h parownik pewnie nigdy nie mial >-50C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 nowe zdjecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginger78 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 nie bede gorszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 zaraz przeinstaluje windowsa i nie bede wam dluzny ;] Narazie katuje "mini fc", zaraz powiem wiecej, mam -21C po pierwszym burn in na 1.83ghz 1.65V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 ehh zazdrosny jestm ja prace nad swojim zawiesilem z kilku powodow brak kasy (drogie hobby) :( szkoda btw radek_marko fajne biurko masz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...