Outlander Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Cóż .... test jak test. luks__pl :arrow: Popraw podpisy do tabelek bo tempy na HIGH są wyższe niż na LOW :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Cóż .... test jak test. luks__pl :arrow: Popraw podpisy do tabelek bo tempy na HIGH są wyższe niż na LOW :D :?: sorry ale nie widzę gdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 KloN - dokładnie. Jeden prezentowany zestaw - CM ma plusy - mała ilość zajmowanego miejsca + ładny wygląd. CR wygląda jak eCiePeCie po tuningu : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 niemiec napisal zeby miec temp lepsze niz na gigabyte to nie trzeba sie specjalnie starac, bo wydajnosc maja cieniutkaja nie mialem na mysli kart gigabyte tylko ze mam coolera gigabyte ja tez mowie o coolerach a nie o krtach, bo do kart nic nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Dla mnie kupowanie takiech zestawów w polsce to kompletnie poroniony pomysł w stanach za 184$ jest takie WC że głowa mała : http://www.koolance.com/shop/product_info....&products_id=90 do tego zestawu pozostaje tylko bloki kupić. a chłodnica jest chłodzona 2 wentylami 120mm więc to też o czymś świadczy.... te zestawy które testowałeś to kompletna porażka... cpc w lepszym wydaniu.... do tego ta cena... no.. za granicą taniej to fakt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amen Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 A ja serio bym CCCPC DOZUCIL:D ten najmocnieszy zestaw:D bo mam wrazenie, ze ten badziew za 500 zl to wcale by lepienj niewyszedl... pompka 70l/h??<lol> ja mam 3 tys/h i mi sie robi malo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSN774 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Nazwa produktu: CoolerMaster Aquagate Cena: 1199zł. To ja dorzuce swoje dwa grosze, jezeli koledzy pozwola, ta cena jest smieszna, nie wiem skad 4 MAX wzial taka cene, ja mam dostep do tego chlodzenia za niecale 830 zl :) po normanych cenach dystrybutora na Polske, wiec sadze iz uwzgledniajac moja cene bedzie to zaliczone na plus we wnioskach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4speed.pl Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 ten atlantic wave jest cholernie drogi w bestcomie - cena 699 jest bez sensu - u nas kosztuje 399 ale niewiedzieć czemu i tak się o niego klienci nie bija... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...