Skocz do zawartości
ketjow20

Nie moge podkręcić

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Podpinam sie do tematu z pytankiem o czestotliwosci PCI - mam plyte Gigabyte GA-7N400L i FSB obecnie ustawione na 190 - wie ktos ile moze teraz wynosic PCI? W BIOS'ie moge ustawic czestotliwosc AGP, ale o PCI ani slowa.

Nigdzie nie moglem tego znalezc, ale mam nadzieje, ze ktos wie :)

Pozdroofka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Podpinam sie do tematu z pytankiem o czestotliwosci PCI - mam plyte Gigabyte GA-7N400L i FSB obecnie ustawione na 190 - wie ktos ile moze teraz wynosic PCI? W BIOS'ie moge ustawic czestotliwosc AGP, ale o PCI ani slowa.

Nigdzie nie moglem tego znalezc, ale mam nadzieje, ze ktos wie :)

Pozdroofka

Przciez to jest na nforsie wiec masz PCI/AGP zablokowane jak chcesz . kurna jak bys troche poczytal o chipsetach to bys wiedzial :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przciez to jest na nforsie wiec masz PCI/AGP zablokowane jak chcesz . kurna jak bys troche poczytal o chipsetach to bys wiedzial  :evil:

Ciesze sie, ze znalazl sie ktos mily i kulturalny, kto udzielil mi odpowiedzi.

Dziekuje Ci bardzo, manfred - byles niezwykle pomocny.

Mysle, ze nie tylko ja zazdroszcze Tobie ogromnej wiedzy, a takze kultury i obycia.

Rowniez pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przciez to jest na nforsie wiec masz PCI/AGP zablokowane jak chcesz . kurna jak bys troche poczytal o chipsetach to bys wiedzial  :evil:

Ciesze sie, ze znalazl sie ktos mily i kulturalny, kto udzielil mi odpowiedzi.

Dziekuje Ci bardzo, manfred - byles niezwykle pomocny.

Mysle, ze nie tylko ja zazdroszcze Tobie ogromnej wiedzy, a takze kultury i obycia.

Rowniez pozdrawiam.

Kulturalny i mily to bede jak wlozysz troche wysilku w przeczytanie co nieco o swoim sprzecie ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kulturalny i mily to bede jak wlozysz troche wysilku w przeczytanie co nieco o swoim sprzecie ....

Spytalem normalnie, bo szukalem i nie znalazlem. Moglbys normalnie odpowiedziec, natomiast musiales dodac jakies farmazony i mila atmosfera forum poszla sie walic...

Nie zamierzam sie klocic, natomiast kazdy czasami czegos nie wie, nie udaje mu sie znalezc i wtedy pyta o pomoc.

Tak czy inaczej serio dziekuje za odpowiedz, bo w sumie kwintesencja bylo to, ze zadalem pytanie i jej oczekiwalem. Moze w troche lepszej formie, ale... ;)

Looz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spytalem normalnie, bo szukalem i nie znalazlem. Moglbys normalnie odpowiedziec, natomiast musiales dodac jakies farmazony i mila atmosfera forum poszla sie walic...

Nie zamierzam sie klocic, natomiast kazdy czasami czegos nie wie, nie udaje mu sie znalezc i wtedy pyta o pomoc.

Tak czy inaczej serio dziekuje za odpowiedz, bo w sumie kwintesencja bylo to, ze zadalem pytanie i jej oczekiwalem. Moze w troche lepszej formie, ale... ;)

Looz :)

Ja tez nie zamierzam, tylko dziwi mnie jedna rzecz > podkrecasz procesor, wiesz z nazwy jaki masz sprzet > i jeszcze nie dowiedziales sie o chipsecie na plycie jakie ma mozliwosci, przeciez to jedna z pierwszych spraw przy oc (dzielniki, blokada pci/agp itd) >> to powiedz mi na jakiej zasadzie wybierałeś płytę główną i po co na nforsie ???

Miła atmosfera jest do wtedy jak komus sie lenistwa nie ujawni :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez nie zamierzam, tylko dziwi mnie jedna rzecz > podkrecasz procesor, wiesz z nazwy jaki masz sprzet > i jeszcze nie dowiedziales sie o chipsecie na plycie jakie ma mozliwosci, przeciez to jedna z pierwszych spraw przy oc (dzielniki, blokada pci/agp itd)  >> to powiedz mi na jakiej zasadzie wybierałeś płytę główną i po co na nforsie ???

Miła atmosfera jest do wtedy jak komus sie lenistwa nie ujawni  :wink:

Powiem szczerze - chcialem sie upewnic. Wklepalem w google'a, ale nic jakos mi od razu nie znalazlo, a po przeczytaniu wypowiedzi na temat przetaktowywania zaniepokoilem sie, ze moge miec wyzsze PCI. No to od razu wyslalem posta na forum. Dowiedzialem sie o co chodzi i juz jest OK :)

Natomiast nie lubie ganienia na forach, wiec sie deko wzburzylem i tyle :)

Kazdy moze cos czasami przeoczyc, nie?

:roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi