Randall Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Witam Podpinam sie do tematu z pytankiem o czestotliwosci PCI - mam plyte Gigabyte GA-7N400L i FSB obecnie ustawione na 190 - wie ktos ile moze teraz wynosic PCI? W BIOS'ie moge ustawic czestotliwosc AGP, ale o PCI ani slowa. Nigdzie nie moglem tego znalezc, ale mam nadzieje, ze ktos wie :) Pozdroofka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Witam Podpinam sie do tematu z pytankiem o czestotliwosci PCI - mam plyte Gigabyte GA-7N400L i FSB obecnie ustawione na 190 - wie ktos ile moze teraz wynosic PCI? W BIOS'ie moge ustawic czestotliwosc AGP, ale o PCI ani slowa. Nigdzie nie moglem tego znalezc, ale mam nadzieje, ze ktos wie :) Pozdroofka Przciez to jest na nforsie wiec masz PCI/AGP zablokowane jak chcesz . kurna jak bys troche poczytal o chipsetach to bys wiedzial :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randall Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Przciez to jest na nforsie wiec masz PCI/AGP zablokowane jak chcesz . kurna jak bys troche poczytal o chipsetach to bys wiedzial :evil: Ciesze sie, ze znalazl sie ktos mily i kulturalny, kto udzielil mi odpowiedzi. Dziekuje Ci bardzo, manfred - byles niezwykle pomocny. Mysle, ze nie tylko ja zazdroszcze Tobie ogromnej wiedzy, a takze kultury i obycia. Rowniez pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 manfred ci pewnie zazdrosci bycia leniem i niezauwazenia dzialu faq. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Przciez to jest na nforsie wiec masz PCI/AGP zablokowane jak chcesz . kurna jak bys troche poczytal o chipsetach to bys wiedzial :evil: Ciesze sie, ze znalazl sie ktos mily i kulturalny, kto udzielil mi odpowiedzi. Dziekuje Ci bardzo, manfred - byles niezwykle pomocny. Mysle, ze nie tylko ja zazdroszcze Tobie ogromnej wiedzy, a takze kultury i obycia. Rowniez pozdrawiam. Kulturalny i mily to bede jak wlozysz troche wysilku w przeczytanie co nieco o swoim sprzecie .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VRx Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Logan"]a moze sie kolega wybierze do faq?znaczy się to do mnie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randall Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Kulturalny i mily to bede jak wlozysz troche wysilku w przeczytanie co nieco o swoim sprzecie .... Spytalem normalnie, bo szukalem i nie znalazlem. Moglbys normalnie odpowiedziec, natomiast musiales dodac jakies farmazony i mila atmosfera forum poszla sie walic... Nie zamierzam sie klocic, natomiast kazdy czasami czegos nie wie, nie udaje mu sie znalezc i wtedy pyta o pomoc. Tak czy inaczej serio dziekuje za odpowiedz, bo w sumie kwintesencja bylo to, ze zadalem pytanie i jej oczekiwalem. Moze w troche lepszej formie, ale... ;) Looz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Kulturalny i mily to bede jak wlozysz troche wysilku w przeczytanie co nieco o swoim sprzecie .... Spytalem normalnie, bo szukalem i nie znalazlem. Moglbys normalnie odpowiedziec, natomiast musiales dodac jakies farmazony i mila atmosfera forum poszla sie walic... Nie zamierzam sie klocic, natomiast kazdy czasami czegos nie wie, nie udaje mu sie znalezc i wtedy pyta o pomoc. Tak czy inaczej serio dziekuje za odpowiedz, bo w sumie kwintesencja bylo to, ze zadalem pytanie i jej oczekiwalem. Moze w troche lepszej formie, ale... ;) Looz :) Ja tez nie zamierzam, tylko dziwi mnie jedna rzecz > podkrecasz procesor, wiesz z nazwy jaki masz sprzet > i jeszcze nie dowiedziales sie o chipsecie na plycie jakie ma mozliwosci, przeciez to jedna z pierwszych spraw przy oc (dzielniki, blokada pci/agp itd) >> to powiedz mi na jakiej zasadzie wybierałeś płytę główną i po co na nforsie ??? Miła atmosfera jest do wtedy jak komus sie lenistwa nie ujawni :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randall Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Ja tez nie zamierzam, tylko dziwi mnie jedna rzecz > podkrecasz procesor, wiesz z nazwy jaki masz sprzet > i jeszcze nie dowiedziales sie o chipsecie na plycie jakie ma mozliwosci, przeciez to jedna z pierwszych spraw przy oc (dzielniki, blokada pci/agp itd) >> to powiedz mi na jakiej zasadzie wybierałeś płytę główną i po co na nforsie ??? Miła atmosfera jest do wtedy jak komus sie lenistwa nie ujawni :wink: Powiem szczerze - chcialem sie upewnic. Wklepalem w google'a, ale nic jakos mi od razu nie znalazlo, a po przeczytaniu wypowiedzi na temat przetaktowywania zaniepokoilem sie, ze moge miec wyzsze PCI. No to od razu wyslalem posta na forum. Dowiedzialem sie o co chodzi i juz jest OK :) Natomiast nie lubie ganienia na forach, wiec sie deko wzburzylem i tyle :) Kazdy moze cos czasami przeoczyc, nie? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...