Miravo Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Jak przerobić zwykłego Athlon'a Barton na wersję mobile? Szukałem w google ale nic konkretnego nie znalazłem. Poszukałem też na forum ale lipa. Z góry dżiękuję za pomoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddie Chopin Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 cos slabo szukales... AVE!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 od razu trzeba powiedziec ze ta przerobka da Ci cos tylko na plytach z chipsetem via, na nforcie to nic nie da, jesli chodzi Ci oczywiscie o mozliwosc zmiany mnoznika pod winda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 drugi mostek od prawej L5 laczysz i masz mobile i tak jak mowil piotrek_zet zapomnij o zmianie mnoznika na nForce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenetiX Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 i tak mobile ci nic nieda chyba ze masz cienka płyte i bardzo cienkie pamieci bo na mnozniku 11* mozesz wyciagnoc max procesora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...