Lasman Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Witam, mam maly problem ze sterownikami do mojego Radka 8500, sciagnalem najnowsze Catalysty i Omegi. Lecz zadne z nich nie rozwiazuja pewnych problemow. Otoz porownywalem te sterowniki na grach: Richard Burns Rally i Colin 05 Demo. Na Catalystach w colinie mam ladne rozmazanie tekstur (chodzi mi o ten taki efekt rozmycia trasy w oddali) ale za to w Richardzie migaja mi tekstury. Natomiast na omegach Richard chodzi bez zastrzezen ale Colin nie ma tego rozmycia! O co tu chodzi? Jest na to jakas rada? Moze inne stery. Pomocy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasman Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 nikt mi nie pomoze? Czy moze poprostu nie znacie sie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Nie znamy się... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 masz starego radka (bez obrazy też takiego mam) więc potrzebujesz starszych sterów, ponieważ najnowsze są robione pod najnowsze karty polecam omegi 3.9 lub 4.2 to zassania np stąd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasman Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 niestety 4.2 nic nie pomogly - colin dalej nie ma rozmycia. Natomiast 3.9 jeszcze pogorszyly sprawe - colin nie ma rozmycia i w richardzie migaja tekstury! :( Jakies inne pomysly? hmmm.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 no to nie wiem, może jakiś path ? Zainstaluje te gry i dam znać jak u mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasman Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 okej, czekam na odpowiedz... z gory wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 nie sprawdzałem jeszcze, ale mam inny pomysł stery dna ? A i mam małe pytanko jak ci chodzi farcry bo u mnie fajnie chodzi i co jakiś czas mam jakby takie zamulenia (samo od siebie, nic sie nie pojawia na ekranie dodtakowego), po chwili pzrestaje i chdozi znowu fajnie, żeby nei było ze sąłby proc, malo ramu, zasilacz to mam Athlon2000@Barton2800, 768 mb ddr, szef 350w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasman Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Ja takich problemow nie mam z farcry. Pamietam ze jak gralem to nie mialem takich zamulen. Co prawda nie moglem grac na najwyzszych detalach ale wszystko chodzilo stabilnie i pewnie. A o jakie ci stery chodzi dna? zabardzo nie kapuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasman Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Znalazlem i zainstalowalem najnowesze DNA, ale nic nie pomoglo. W Riczardzie dalej migaja tekstury a Colin jest okej. Szukalem jakiegos patcha do Riczarda ale nic nie znalazlem :/ Siet... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Dokladnie mam ten sam problem w Richard Burns Rally :( Tak ladnie sobie migaja teksturki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasman Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 jedyne rozwiazanie to omegi.... Ur8an jak zainstalujesz omegi to napisz jak ci chodzi Riczard i jak wyglada colin 05 jak masz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Wlasnie zaciagam omegi 2.5.67...sprawdze jak chodzi RBR... Colina 05 nie posiadam.... UPDATE Stery pomogly w Richard Burns Rally ;) ale grac i tak nie moge bo gierca mi wychodzi do windowsa co jakis czas i nie wiem od czego to zalezy :evil: Tak jak mowilem Colina 05 nie posiadam, jesli sie zaopatrze :roll: to powiem co i jak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...