Ravcik Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Vitam Kto udzieli rady względem biosów do IC7-G ?, mianowicie jaki numer daje największą stabilność przy OC ?? bo te nowe biosy chyba jakos niebardzo zmierząją ku temu kierunkowi. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 ja lece cały czas na najnowszych biosach - jak na razie nie zauważyłem problwemów z OC - cały czas płyta działa na fsb275-283 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 BIOS release 2.6 for IC7/IC7-G V1.0/1.1 Enhanced CPU compatibility. Enhanced certain ECC memory module performance on boot. BIOS compile date: 08/30/2004 ic726.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravcik Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 w sumie tesh lece na najnowszych dzisiaj update do 2.6, ze szyną u mnie troche kiepsko 250 - 255 max ale chyba procek za slaby bo dobilem do 3.25 GHz na napięciu 1,700 i więcej juz niechce isc. Czy dodatkowe schłodzenie mofsetów na Abicie da mi jakąś rezerwe OC ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Rav - daruj sobie - bawiłem sie w radiatory i nie wiele to dało - jakies 2-3 st. C - ale w oc żadnej poprawy co do oc twojego proca to chyba trafiła ci sie słaba seria :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravcik Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Mozliwe ze i słaba ale te 3,25 GHz raczej mi wystarczy narazie :), moze po zmianie chlodzenia na WC i podwyższeniu napięcia jeszcze daloby sie coś wycisnąć, teraz leci na 1,700 więc podwyższenie równałoby sie troche z szaleństwem :). Jego oznaczenia : Pentium 4 2.6o C SL6WS FPO#Q336A051 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...