cicherFX Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Witam!!!!!!! Mój problem jest taki : mam ram TWINMOS 128/333 i nie wiem jakiej firmy mam kości pamięci, bo naklejki są tak ponaklejane ( plomby itp. ), że zasłaniają "prawie" wszystkie dane. Jedyne co widać, to w oznaczeniu myślnik i szóstkę (...-6 ), więc to pewnie 6 ns, no i widać jakieś logo, pewnie firmy która zrobiła te kości. A logo wygląda tak : jakby kwadracik zbudowany z czterech osobnych kreseczek.. Nie wiem jak to napisać... Ale coś takiego..... Jak wie ktoś jaka to firma to niech napisze. Ram jest na gwarancji więc nie chcę zrywać plomb. Pozdrawiam!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 zainstaloj sobie aide32 i tam masz nazwe modułu , pozniej 3 min w google i po wszystkiemu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cicherFX Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Jedyne co widze w Aidzie to, że DDR, szybkość, cas, i że mam 128mb :-) i że odświeżanie wynosi...... I nic więcej, to sa informacje o module pamięci Więc to jednak nie 3 minuty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 aida->płyta głowna/SPD i tam nie masz nazwy modułu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cicherFX Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Nie - jest tylko napisane poza ty co już napisałem : w polu opis urządzenia jest : "128 MB PC2700 DDR SDRAM" i to wszycho. Domyślam się, że to przez tego Asrocka, bo np. w bodajże CPU Z też tam gdzie sa informacje o pamięciach (timingi ) to nic tam nie pokazuje!!! :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 no to nie wiem moze i przez osroka ;] , sproboj naruszyc z jedna plombe no wystarczy przecie ze 1 kostke bedzie widac a jakby co to se dokleisz :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cicherFX Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Wiesz jakie sa kurna sklepy i serwisy, coś zauważą i kupa, A plomby są takie, że jak je tknę to pękną a wtedy mogę se kleić... i kleić... :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 no to moze idz do jakiegos kumpla i sprawdz na innym mobo aida itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cicherFX Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 A dokładnie co więcej pokazuje Aida na "normalnej" płycie, np. u siebie co masz napisane o pamiątkach??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cicherFX Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 A tak w ogóle to nie mam kumpla, który miałby płytę pod ddr-y, a nawet jak by się tacy znaleźli, to nie mają czasu na rozkręcanie kompa ( dzieci, rodzina itp. ) :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 http://members.lycos.co.uk/czerwo5/aida%20SPD.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 http://members.lycos.co.uk/czerwo5/aida%20SPD.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cicherFX Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Ahi, no fajnie, tylko szkoda, że nie jest mi dane tego zobaczyć... :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 tzn link ci niedziala czy co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cicherFX Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Nie, link działa, tylko chodzi mi o to, że nie dane mi zoabaczyć takich informacji o moim ramik-u... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...