Skocz do zawartości
stasimon

Co wybrac: LG GDA-4120B czy Lite-On SOHW-832S?

Rekomendowane odpowiedzi

Doświadczenia w kwestii nagrywarek DVD nieamam ŻADNEGO, ale firmę LG mogę szczerze polecić ze względu na jej serwis gwarancyjny, który jest bardzo solidny. Szybko od ręki i bez gadania. Na kierbedzia w warszawie miałem okazję byc już z 20 razy i za karzdym razem wszystko było w porządku!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co w koncu kupic, chce cos co bedzie porzadnie nagrywac plytki bez zadnych zmian biosow itd.  

Litek 1633S czy NEC 3500A ?

Pozdrawiam

biosy we wszystkich palnikach trzeba zmieniac bo aktualizowane sa strategie zapisu dla wszelakich nosnikow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

_Vip_ napisałeś, że masz LiteOna SOHW 812S@700A. Ja swego czasu zmieniłem LiteOna SOHW 812S@832S. Czy twój MOD biosem daje lepsze efekty niż ten mój :?: Jeśli tak to czy mógłbyś zamieścić link skąd zassać biosik do DVDRW :?: Z góry dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam podmieniony eeprom w napedzie czyli tzw.Z-MOD

wpisz w google "Z-mod Zebra" i znajdziesz co trzeba.Mojego eeproma przeslac Ci nie moge bo jest on dla kazdego palnika inny.Zebra odpowiednio przerobi Twoj eeprom i bedziesz mogl wgrywac niemodowalne,orginalne biosy (ktore jednak daja najlepsza jakosc zapisu)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to co wkońcu lepiej kupić Lite-ON DVD+/-RW SOHW-1633S czy NEC DVD+/-RW ND-3500A ??

czy na obu da sie wypalać płyty DVD, które będą odzczytywane na ponad dwu letnim stacjonarnym odtwarzaczu (panasonic)??

jutro jade na giełde kupować dlatego prosze o porade

z góry dziękuje za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi