ropersik Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Mam pytanko zapuscilem dzis ten bios -fajna sprawa ale po zmniejszeniu tajmingow pamieci komp pokazuje ze nie jest duronem 1GHz tylko 1050-jak mam to rozumiec-pozatym nie wiem do czego sluza nastepujace funkcje w tym biosie -Dram driver slew rating oraz I0 APIC support-czy ktos cos wie na ten temat-pozdro :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropersik Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Mam pytanko zapuscilem dzis ten bios -fajna sprawa ale po zmniejszeniu tajmingow pamieci komp pokazuje ze nie jest duronem 1GHz tylko 1050-jak mam to rozumiec-pozatym nie wiem do czego sluza nastepujace funkcje w tym biosie -Dram driver slew rating oraz I0 APIC support-czy ktos cos wie na ten temat-pozdro :DJak to nikt nie ma tego biosu?????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...