Kwiecień Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Kupiłem dzisiaj pierwszą częśc z 45 tego zeszytu (co 2 tyg. wychodzi). Niby wszystko spoko bo tylko 6.9zł, dopiero zaglądam do środka a tam - 2 numer 18zł a 3 i kolejne po 25zł :/ Domyślałem się że tak będzie ale aż 25zł ?? :cry: No i nie wiem co teraz. Składać do samego końca czy dać sobie spokój. Samochodzik fajny, 60km/h pojedzie ale trzeba kupę kasy na niego wydać i sporo czekać :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 tia , gazetka pewnie albo po 5 nr jak sie nie przyjmnie przestanie sie ukazywac albo bedzie wychodzic w nieskonczonosc i samochodzik warty 400zł wyniesie cie duuuzo wiecej IMO nie ma sensu kupowanie badziewia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Dokładnie, daj sobie spokój. 7zł w plecy to pikuś przy tym ile mogą z ciebie wycisnąć :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Nie bierz. Też myślałem o tym ale kolejne nr 25zł O_o To już wolę od razu wydać to 300 na gotowca :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 co bylo w 1 numerze ?? jakie czasci ?? moze kupie tylko 1 numer ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Felga, opona,jeden element zawieszenia zdaje sie - z tego co widzialem w TV :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Żadna łaska. Jak mają być po 3 elementy to dziękuje ( i tak mam to gdzieś bo dorgie. Ale jest moja najukochanienienieinenieineniejsza Impreza :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 to caly samochod wyniesie troche ponad 1000 zl za tyle to se mozna kupic lepszy model i miec odrazy a nie czekac 2 lata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Żadna łaska. Jak mają być po 3 elementy to dziękuje ( i tak mam to gdzieś bo dorgie. Ale jest moja najukochanienienieinenieineniejsza Impreza :) )e tam :P nowa seria Miśków EVO rulezz miałem okazje pojeździć sobie sporo EVO7 i wierz mi wiem co mówie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 e tam :P nowa seria Miśków EVO rulezz miałem okazje pojeździć sobie sporo EVO7 i wierz mi wiem co mówie :twisted: Eeeeeeee tam. Każdy woli co innego 8) Dla mnie nie ma ładniejszej bryczki. Ale nie wątpie w to że evo się świetnie prowadzi. http://www.radiocontrol.pl/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 tez bylem zainteresowany ta oferta, ale jak zobaczylem ceny - 22,40 (w prenumeracie) za 43 czesci + 24,80 za 1 i 2 czesc co w sumie daje 988zl, to mi przeszlo. wolalbym dorzucic pare zl i zmontowac sobie helikopter. poza tym co mnie rozbawilo: czas ciaglego uzytkowania 10-12 minut, czas ladowania baterii 12-14 godzin. :lol: przepraszam, to juz wole kupic od reki w sklepie modelarskim samochodzik z silnikiem spalinowym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Ja tez sie nad tym zastanawialeem i jednak sie skusze zbierac to do konca, ale narazie nie moge nigdzie tego dostac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 [...]poza tym co mnie rozbawilo: czas ciaglego uzytkowania 10-12 minut, czas ladowania baterii 12-14 godzin. Trafne spostrzeżeni , mam jeden samochód sterowany na baterie i 8 paluszków , akumulatorków 2000mAh starcza na jakieś 20 min . Takie samochodziki strasznie dużo czerpią energi więc kupno takiego autka na baterie mija się z celem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Z tego co tu piszecie jeszcze dokladnie przemysle sprawe 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snooki Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 http://www.modele.sklep.pl/product_info.ph...ef2b5513d21c974 ..a tu podobne autko za 499 zł i też osiaga 60km/h!!!! i oczywiście tez jest dostępny model SUBARU ....ja tam zobacze może się pobawie w składanie tego autka (juz pierwszy numer mam :-) ) ...tylko że długo trzeba czekac na efekt koncowy aby to jeździło :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF-2 Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 ...tylko że długo trzeba czekac na efekt koncowy aby to jeździło :?A skąd wiesz że nie zapomną o jednym malutkim nic nie znaczącym elemencie bez którego toto wogóle nie pojedzie??? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Ja pamietam ze kiedys sie skladalo jakiegos robota (ta sama cena byla czyli 25 zl) i po 5 numerach okazalo sie ze zle jest skonstrowany i wycofali ta gazete z produkcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czareq Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Za tysiaka to mozna dorwac juz naprawde fajne autko z napedem spalinowym które osiąga prędkosc powyzej 80km/h. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Albo czegos po drodze nie zepsujesz/zgubisz ? Takie pozycje to tylko wyciaganie kasy od ludzi. Na ten model bedziesz czekal prawie 90tygodni, wiec zastanow sie czy jest sens sie w to pakowac. Taki sam (albo lepszy) model kupisz w wiekszosci sklepow z modelami i nie bedziesz czekal na niego poltora roku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Albo czegos po drodze nie zepsujesz/zgubisz ? Takie pozycje to tylko wyciaganie kasy od ludzi. Na ten model bedziesz czekal prawie 90tygodni, wiec zastanow sie czy jest sens sie w to pakowac. Taki sam (albo lepszy) model kupisz w wiekszosci sklepow z modelami i nie bedziesz czekal na niego poltora roku :D Wiesz ja akurat nie mam tyle kasy odrazu, a lepiej kupowac po 25 zl miesiecznie niz 500 zl za jednym zamachem, dla tych co nie maja kasy ta pozycja jest lepsza, ja akurat bym uzbieral tyle kasy ale wole juz miec jakies czesci, choc sie jeszcze zastanowie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 No tak, ale 45 numerow to daje ok 1000zł, a nie 500 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Za 1000zł to sobie można kaszlaka kupić :D i to prawdziwego, a nie jakiś tam model :>. Ogólnie czuje, że to jakaś lipa będzie po pół roku okaże się, że gazeta jest nie opłacalna i przestanie się ukazywać. Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czareq Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Wiadomo ze mozna kupic za te 1000zł jakiegos szrota kaszlaka :) ale stary nie wiesz co mówisz. Przyjemnosc z jazdy takim bzykiem jest napewno lepsza niz elektrykiem, tylko musisz miec odpowiednio duze miejsce do smigania bo krawęznik zaliczyc to nie problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snooki Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Na ten model bedziesz czekal prawie 90tygodni, wiec zastanow sie czy jest sens sie w to pakowac. ....w prenumeracie to wychodzi o połowe krócej bo dają odrazu po dwa numery No tak, ale 45 numerow to daje ok 1000zł, a nie 500 ;)...tak tylko że do tych 500 trzeba doliczyć jeszcze troche ponad drugie tyle na nadajnik sterujący samochodem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Ja nadal sie zastanawiam czy zaczac to kupowac, bo jak pzestna to produkowac bo im sie przestanie to oplacam to sie wkur.... :/ Mam dylemat :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 W prenumeracie daja po 2 numery ? Co z tego, jak bedziesz musial placic od razu za 2 sztuki ? ;] I juz nie masz 22,40zl tylko 44,80zl - wiec rozowo nie jest. Ja bym wolal uzbierac kasy i kupic model od pewnego sprzedawcy i dobrej firmy. Ale to co wy robicie ze swoimi pieniedzmi to juz wasza sprawa. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Co do baterii to mozna jezdzic nawet caly dzien nonstop, az do znudzenia. Trzeba kupic dobre baterie (2 sztuki) i dobra ladowarke. Mam "podobny" model i na jednej baterii jezdzi okolo 30 minut, laduje sie je w 40 minut. Co do samego samochodu, to zadzwoncie do tej gazety i zapytajcie czy mozna dostacz czesci zapasowe. Wyobrazcie sobie co sie dzieje z modelem kiedy wjezdza w kraweznik z predkoscia 60km/h (zreszta on pojedzie tylko okolo 40km/h ale to i tak duzo). Pozatym auto ma naped tylko na tylna os, bedzie trudne w kontroli. Ten rodzaj napedu jakos mi nie pasuje do Subaru :lol: Jesli ktos chce sobie kupic podobny model to niech sie zainteresuje ta aukcja http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31296394. Sklep http://www.rojna.pl obiecuje ze bedzie mial te auta w listopadzie w cenie 390zl. Model z tego ogloszenia jest 100% kopia auta TL-01 znanej firmy Tamiya. Czesci zapasowe mozna kupic na miejscu w Polsce, jest nawet oficjalny dystrybutor. Tym samochodem mozna startowac w organizowanych zawodach, jest dla niego specjalnie wydzielona klasa. Przedewszystkim to auto ma naoed 4x4. Wiecej na jego temat mozna przeczytac tutaj http://www.rcauto.pl/poczatek/topstock/pie...rwsze_kroki.htm i http://www.rcauto.pl/poczatek/topstock/rad...y_zawodnika.htm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snooki Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 A swoją drogą ciekawe czy cięzko jest przerobić taki model z silnika elektrycznego na spalinowy ??? i ile by kosztowała taka przeróbka .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Jak nie stać Cię wydać tak odrzu kasy to weź sobie taką zabawke na raty, IMO duuuuużo lepszy pomysł. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Ja nadal sie zastanawiam czy zaczac to kupowac, bo jak pzestna to produkowac bo im sie przestanie to oplacam to sie wkur.... :/ Mam dylemat :( Przecież ta oferta jest sorry za określenie, ale skierowana do idiotów... :roll: :oops: :lol: :idea: :) 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...