Gość sew333 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Hej , ostatnio mialem nastepujaccy problem.smile.gif Otóż, jak mialem Servicce Pack 1 (od razu z windą XP) i kompa podlaczonego pod neta(ONLINE) to 3dmark mi wywalal na pulpit góra po 2 testach. Jak odlaczylem neta(OFFLINE) to 3dmark nie wywalał mi wtedy do windy. Teraz natomiast zainstalowalem z ciekawosci Service PAcka 2.0 i o dziwo nie wywala mi ten 3dmark (jak kiedyś) jak komp jest nawet ONLINE. MOzecie powiedziec czemu tak mialem? TO wina service packa , czy co? Aha, i na innej karcie graficznej tez tak było wczesniej , bo sprawdzalem. Bede wdzieczny , za jakieś wszelkie opinie. smile.gif Teraz jest dobrze jak dawniej ,, ale chodzi mi czemu tak mialem po prostu, na Service PAck 1 jak mialem kompa ONline. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Hmm... może ja jestem trochę dziwny... ale jeżeli nie masz już tego problemu to po co zaśmiecasz sobie głowe tym problemem... Tak, to pewnie przez SP.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 brak problemu może być dla niektórych problemem ;-))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...