Zielik Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Witam :) Mam pewien problem. Moja nagrywarka działała bez zarzutu. Zrobiłem formata i nagle nic nie mogę nagrać. chcialem nagrac zdjęcia na cd nagrywa pisze ze nagrało ale potem nie moge odczytać płyty :/ Ciągle czyta az wkońcu sie wiecha i nic sie nie dzieje. Proszę o szybką pomoc !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robslow Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 WITAM MAM PARĘ POMYSŁÓW OKOŁO 2. NA POCZĄTEK CZY MASZ NAGRYWARKĘ JAKO MASTER W NIEKTÓRYCH KONFIGURACJACH JEST TO BARDZO WAŻNE. JEŻELI MASZ MOŻLIWOŚĆ NIE SPINAJ JEJ Z CD-ROM (POJAWIAJĄ SIĘ KONFLIKTY) I NAJLEPIEJ JAK NAGRYWARA JEST NA OSOBNYM GNIEŹDZIE IDE NA PŁYCIE. JESZCZE JEDNA KWESTIA MOŻE MASZ KONFLIKT STEROWNIKÓW ASPI???? POZDRO I POWODZENIA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luminat Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Zainstalowales ASPI - windows domyslnie tego nie instaluje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 WITAM MAM PARĘ POMYSŁÓW OKOŁO 2. NA POCZĄTEK CZY MASZ NAGRYWARKĘ JAKO MASTER W NIEKTÓRYCH KONFIGURACJACH JEST TO BARDZO WAŻNE. JEŻELI MASZ MOŻLIWOŚĆ NIE SPINAJ JEJ Z CD-ROM (POJAWIAJĄ SIĘ KONFLIKTY) I NAJLEPIEJ JAK NAGRYWARA JEST NA OSOBNYM GNIEŹDZIE IDE NA PŁYCIE. JESZCZE JEDNA KWESTIA MOŻE MASZ KONFLIKT STEROWNIKÓW ASPI???? POZDRO I POWODZENIA Caps Locka uzywaj jak mozesz . Zle sie czyta takie wielkie byki :) . A jezeli chodzi o bledy to moze masz plytki kiepskie , moze cos laser brodny itd . Sprawdz sobie jeszcze na innym programie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielik Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Mam CD ROM z nagrywarką razem a skąd wziąsc ASPI ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VRx Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 odepnij CD-ROM bo są konflikty czasem, chociaż u mnie np. było odwrotnie jak odpiałem kiedyś po coś CD to nagrywarka powodowała problem z odpaleniem Win a aspi ?? google rulez - to tylko 4 znaki wystrczy wpisać.... na przykład tutaj masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domator007 Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Mam ten sam problem co Zielik. Mianowicie po formacie i ponownym zainstalowaniu Windowsa moja nagrywarka przestała prawidłowo działać!! Już na samym początku nagrywania wyskakuje błąd. Jeżeli ktoś wie jak ten problem załatwić, lub czym to jest spowodowane proszę o odpowiedź!! MÓJ EMAIL -mc.przemyslaw@interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domator007 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Jeszcze raz proszę o pomoc w tej sprawie. Wczoraj zagadałem do Zielika, który nie potrafił mi udzielić odpowiedzi jak rozwiązał swój proble (nie wiem, czy to brak chęci, czy co, ale nieważne). Jeżeli jednak ktoś wie, w czym tkwi problem to proszę o informacje!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Sprobujcie uzyc innego programu do nagrywania! Na nero sie swiat nie konczy (zakladam, ze go uzywacie). Cudow nie ma.. Ostatecznie mozna uzyc opcji nagrywania z XP (nie pytajcie jak - nie wiem, bo nie uzywam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuzeten Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 hmmm... a moze po prostu uzywasz nero (jezeli go uzywasz) od innej nagrywarki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domator007 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Czy niepoprawne działanie mojej nagrywarki może być spowodowane tym, że nie mam zainstalowaneych tych sterowników (Nero), które było razem z tą nagrywarką?? Nie mogę ich znaleźć, ale mam zainstalowaną wersje 5.9 porzyczoną od kolegi (próbowałem roównież z wersją6...). Postaram się poszukać tej płyty, ale mimo wszystko proszę o porady!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domator007 Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Czy ktoś wie, czym może być spowodowane wadliwe działanie mojej nagrywarki?? Proszę o pisanie odpowiedzi, dzięki którym (mam taką nadzieję) będe mógł ponownie prawidłowo nagrywać!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Jesli to nie jest zadna wymyslna nagrywarka, to nie potrzeba zadnych sterow. Sprobuj zrobic format, odlaczyc net, zainstalowac czysty system (VIA Pack jesli trzeba i tyle) a na to Nero. Jesli nie ruszy, to problem moze byc w ustawieniach bios, tasmie lub samej nagrywarce. Moze update softu? Sprobuj tez innych programow do nagrywania (jeszcze na obecnym systemie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...