Pazik Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Witam !!! zakupiłem sobie athlona xp 2000+ mam plytke abita KR7A ktora obsługuje przy standardowym biosie athlona do 1900+ zrobilem upgrade biosu wszytko poszło fajnie plyta lyknela athlona 2000+ lecz zaczely sie klopoty 3dmark zwis gry zwis itp chcialem przeinstalowac winde za kazdym razem "niebiański" blad mi nie pozwala winda 2000 przy instalacji tez zalicza zwis czy moze ktoś wie co w czym problem i jak jemu zardzic kupno nowej plytki narazie odpada ??? [/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazik Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 szkoda chyba nikt nie ma pomyslu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Via4in1? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazik Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 via4in1 nic niedaja niestety :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Witam !!! zakupiłem sobie athlona xp 2000+ mam plytke abita KR7A ktora obsługuje przy standardowym biosie athlona do 1900+ zrobilem upgrade biosu wszytko poszło fajnie plyta lyknela athlona 2000+ lecz zaczely sie klopoty 3dmark zwis gry zwis itp chcialem przeinstalowac winde za kazdym razem "niebiański" blad mi nie pozwala winda 2000 przy instalacji tez zalicza zwis czy moze ktoś wie co w czym problem i jak jemu zardzic kupno nowej plytki narazie odpada ??? [/img] To wróć do starego procka lub pożycz jakiś inny (AthlonDuron) i wtedy sprawdzaj. Może to wina procka tego A2000+ (np. jest ukruszony :cry: ) Jak będzie to samo, to wróć też do poprzedniej wersji biosu i sprawdzaj. Narazie nic innego mi do głowy nie przychodzi - ale od tego zacząłbym szukanie przyczyny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazik Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 ten procek u kumpa na msi 3 ultra chodzil bez zazutów chyba ze przy wkladaniu cos nie tak poszlo ale faktycznie sprawdze na innym procku !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...