Skocz do zawartości
Pazik

athlonxp 2000+ + abitKR7A upgrade biosu klopoty ???

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !!!

zakupiłem sobie athlona xp 2000+ mam plytke abita KR7A ktora obsługuje przy standardowym biosie athlona do 1900+ zrobilem upgrade biosu wszytko poszło fajnie plyta lyknela athlona 2000+ lecz zaczely sie klopoty 3dmark zwis gry zwis itp chcialem przeinstalowac winde za kazdym razem "niebiański" blad mi nie pozwala winda 2000 przy instalacji tez zalicza zwis czy moze ktoś wie co w czym problem i jak jemu zardzic kupno nowej plytki narazie odpada ??? [/img]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam !!!

zakupiłem sobie athlona xp 2000+ mam plytke abita KR7A ktora obsługuje przy standardowym biosie athlona do 1900+ zrobilem upgrade biosu wszytko poszło fajnie plyta lyknela athlona 2000+ lecz zaczely sie klopoty 3dmark zwis gry zwis itp  chcialem przeinstalowac winde za kazdym razem "niebiański" blad mi nie pozwala winda 2000 przy instalacji tez zalicza zwis czy moze ktoś wie  co w czym problem i jak jemu zardzic kupno nowej plytki narazie odpada  ???  [/img]

To wróć do starego procka lub pożycz jakiś inny (AthlonDuron) i wtedy sprawdzaj. Może to wina procka tego A2000+ (np. jest ukruszony :cry: ) Jak będzie to samo, to wróć też do poprzedniej wersji biosu i sprawdzaj. Narazie nic innego mi do głowy nie przychodzi - ale od tego zacząłbym szukanie przyczyny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...