IronField Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Mam Win XP [bez sp] i po jakimś czasie wyłączają się myszka i klawiatura. Tzn. Puszczam 3dmark'a, gdy się wyłącza to już nie mogę nic zrobić, po prostu tracę kontrolę nad kompem. System pracuje, zegar leci, jak akurat mam włączoną gierkę to ona też leci, a nie mogę sterować. Czasem też niewiadomo czemu restartuje się. Co robić???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 WIELKI PROBLEM ... 5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. ... Zmień temat na regulaminowy. Można to zrobić poprzez edycję pierwszego postu (przycisk ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VRx Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 może troche więcej szczegółów na temat myszki i klawy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Sprawdź czy nie masz konfliktu na przerwaniach między PS2 a czymś tam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 A moze jakis virus/trojan/spyware. Jaką masz tą mysz i klawierke?? pod jakie porty?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronField Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 NIe wydaje mi isę żeby wina była po stronie myszki czy klawy. Wcześniej działało. Vira raczej nie mam. System startuje noramlnie, a po jakimś czasie jakby porty PS2 wysiadały... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VRx Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Mi tez sie tak kiedys wydawalo jak jeden z klientow uparł sie ze chce myszke i klawe (komplet radio optic) A4techa. W sumie tez wyglądało podobinie - miesiąc oki a potem po godzinie od startu nie działała klawiatura i mysz a problem był w sterach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronField Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Myszka logitech'a z kablem, a klawa jakaś zwykła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 klawiaturka rozumiem podlaczona pod ps/2 a mouse USB :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronField Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 klawiaturka rozumiem podlaczona pod ps/2 a mouse USB :?: Nie, wszystko pod ps/2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 reinstal windows: napewno pomoze!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronField Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 reinstal windows: napewno pomoze!! format c: był. Teraz zobaczymy co teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 U mnie tak sie działo na zasilaczu 250W, bo było bardzo niskie 5V, pomagała wymiana zasiłki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 a jednak te zasilacza to wszystkiemu winne:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Logan"]a jednak te zasilacza to wszystkiemu winne:DMówiłem poważnie :) przecież tego nie zmysliłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IronField Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 no działa. Jakoś. Nie mogę grać bo w grach się "zwiesza". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 a ja sie powaznie usmialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...