Skocz do zawartości
qbass17

CD-ROM, PROBLEM!!!

Rekomendowane odpowiedzi

mam problem z cd-romem! niby jest sprawny, ale mam problemik:( wszytsko dziala poprawnie, normalny odczyt płyty, przeglądanie zawartości, kopiowanie itp. Problem pojawia się jednak wtedy gdy chcę coś zainstalować, przykładowo grę fifa2004! Nie wiem czemu ale mój CD-ROM nie uruchamia plików *.exe np. autorun.exe:( Kiedy podejmuję próbę otworzenia czegoś takiego pojawiaja się błedy: setup wykonał nieprawidłową operację, albo brakuje jakiegoś tam pliku *.dll, coś kernel i jakieś liczby! qrde masakra czemu tak sie dzieje i czy jest sposób na naprawę? POMOCY!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a spróbuj skopiować zawartość płyty na dysk i wtedy odpalić setup.exe i sprawdź czy wtedy będą błędy

ja kiedyś miałem podobny problem z officem raz sie instalował z płyty raz nie i po skopiowaniu i odpaleniu instalki z płyty było oki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spóbyj nałorzyc system na siebie

o tak genialny pomysl ! :/ na bank bedzie wszystko lepiej smigac ;) System Ci sie wysypal czeka Cie najzwyklejsze jego odswiezenie czyli reinstall nie nakladaj przypadkiem systemu nie dosc ze spowolni to prac komputera a o stabilnosci juz nie wspominajac. Nie napisales tez jaki masz system ale z tych danych ktore podales wnioskuje ze win9x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi