qbass17 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 mam problem z cd-romem! niby jest sprawny, ale mam problemik:( wszytsko dziala poprawnie, normalny odczyt płyty, przeglądanie zawartości, kopiowanie itp. Problem pojawia się jednak wtedy gdy chcę coś zainstalować, przykładowo grę fifa2004! Nie wiem czemu ale mój CD-ROM nie uruchamia plików *.exe np. autorun.exe:( Kiedy podejmuję próbę otworzenia czegoś takiego pojawiaja się błedy: setup wykonał nieprawidłową operację, albo brakuje jakiegoś tam pliku *.dll, coś kernel i jakieś liczby! qrde masakra czemu tak sie dzieje i czy jest sposób na naprawę? POMOCY!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 To nie problem z CD a z systemem.Przyjrzyj się dobrze czego tam brakuje.!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass17 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 kernel32.dll czy coś takiego ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VRx Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 a spróbuj skopiować zawartość płyty na dysk i wtedy odpalić setup.exe i sprawdź czy wtedy będą błędy ja kiedyś miałem podobny problem z officem raz sie instalował z płyty raz nie i po skopiowaniu i odpaleniu instalki z płyty było oki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Spóbyj nałorzyc system na siebie tak aby zaaktulizowac i dograc pliki (bez formatu, do tego samego katalogu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Spóbyj nałorzyc system na siebie o tak genialny pomysl ! :/ na bank bedzie wszystko lepiej smigac ;) System Ci sie wysypal czeka Cie najzwyklejsze jego odswiezenie czyli reinstall nie nakladaj przypadkiem systemu nie dosc ze spowolni to prac komputera a o stabilnosci juz nie wspominajac. Nie napisales tez jaki masz system ale z tych danych ktore podales wnioskuje ze win9x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Zrob najnormalniejszy format.... na nowo system, nie bedzie zadnych problemow, a i komp moze troche przyspieszy jezeli dawno nie robiles reinstalki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...