peahi Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Cześć. Mam w domu nieużywany monitor highscreen, ostatnio podłączyłem go i moja karta ati 9200 nie wyświetla na nim obrazu. Lampka na monitorze pali się ale wyświetlacz pozostaje czarny. Co o tym sądzicie. Jaka jest tego przyczyna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Moze kabel nie łączy, monitor jest zle ustawiony (tzn. mam wszytko zaciemnone) lub poprostu sie popsuł!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peahi Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Monitor nie był od dawna używany. Chodzi mi tylko o to czy nie występują jakieś problemy w kontakcie karty z tym monitorem, czy ati 9200 powinna normalnie wyświetlać na nim obraz, czy jest z nim niekompatybilna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...