szpak Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Siema Po kilku juz topikach na temat jaki aparat kupic zdecydowalem sie na cos takiego Minolta DiMAGE Z2 + karat 256mb wyniesie mnie to 401$ za taka cene bede go mial ze stanow :) mysle ze chyba dobrze wybralem ... mam jeszcze czas na zmiane wiec jesli jest jakas kakretna wad tego aparatu lub cos to prosze o info .. zmiany wyboru moge ddokonac do poniedzialku www.dealtime.com a dokladnej http://www1.shopping.com/xPO-Minolta_Dimage_Z2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 No cena jak na Z2 dobra. Przy obecnym kursie dolara oplaca sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Z2 bym nie polecal, bardziej szumi od Z1 i nie oplaca sie dac tyle kasy wiecej tylko po to by miec 4mp zamiast 3mp w Z1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 olka wes:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 olka wes:D a niby jakiego :?: :roll: 8O :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 c 5000 strasznie potanial !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Sory ale wczoraj szybko pisałem i sie pogubiłem:Pchodzi o "OLYMPUS C-765 UZ"Do 2000 to jest najlepszy aparat!może prucz niego tylko canona a95 bym chciał! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Sory ale wczoraj szybko pisałem i sie pogubiłem:Pchodzi o "OLYMPUS C-765 UZ"Do 2000 to jest najlepszy aparat!może prucz niego tylko canona a95 bym chciał! Taaa a95 x3 zoom, C765 x10 - dwa ROZNE rodzaje aparatow, zastosowan. PO drugie do sumy 2000zl uwierz mi jest jeszcze duzo innych dobrych aparatow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Przeciez za 2k PLN mozna juz kupic Minolte Z3 + 256SD akumy i ladoware i wogle.. Chociazby na allegro.. Z USA da sie juz wyszarpać za 450$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Z3 akurat jest bardzo do d... (szumy przy ISO50??!!!!, hot pixele wali jak... za ta cene :/) Lepszy dobry Panasonic Lumixfz... dokladnie nie pamietam modeli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...