raziel Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 No super, przyslali mi monitor(nec fe990) z serwisiu i spieprzyli, po prostu jakj wylaczam kompa to nie przechodzi w stan czuwania tylko jest jakis bialy ekran? Nie znam sie na monitorach , co mogli spieprzyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Moze (nie wiem) wgrali jakis nowy soft. Pogrzeb troche w opcjach monitora (tzn w menu). Nawyrzej kup listwie zasilającom, jedno cykniecie i masz wszystko wyłączone... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raziel Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Moze (nie wiem) wgrali jakis nowy soft. Pogrzeb troche w opcjach monitora (tzn w menu). Nawyrzej kup listwie zasilającom, jedno cykniecie i masz wszystko wyłączone... Mam listwe, ale nei mam zamiru w takie cos sie bawic :evil:, nie po to wydalem 1000zl zeby robic jakies obejscia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raziel Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Trzeba ustawić opcje zarządzania energią (w monitorze). W instrukcji masz opis. Jeśli nie da się włączyć trybu "Stand-by", to monitor wraca do serwisu. Qrde chlopie, wiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...