Skocz do zawartości
macmet

nowe drivery do nforce 2

Rekomendowane odpowiedzi

NAWET NIEWIECIE JAK SIE MYLICIE >>>

KOMP DZIAŁA STABILNIE NA 12.5 *200 ... NA STEROWNIKACH 4. cos tam .. POTEM WGRAŁEM 5.03 . I od TEGO MOMENTU CUDA WIANKI DZIKIE WEZE >> PROBLEMY ZSZEDŁEM DO 2400 i ok .. TERAZ WGRAŁEM 5.10 i JEST ZNOWU DOBRZE NA 12,5*200 ....

MAŁA RADA JAK MASZ STERWOWNIKI 5.03 To Wy#@$@$% ten Syf z KOMPA !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NAWET NIEWIECIE JAK SIE MYLICIE >>>  

KOMP DZIAŁA STABILNIE NA 12.5 *200 ... NA STEROWNIKACH 4. cos tam .. POTEM WGRAŁEM 5.03 . I od TEGO MOMENTU CUDA WIANKI DZIKIE WEZE >> PROBLEMY ZSZEDŁEM DO 2400 i ok .. TERAZ WGRAŁEM 5.10 i JEST ZNOWU DOBRZE NA 12,5*200 ....

MAŁA RADA JAK MASZ STERWOWNIKI 5.03 To Wy#@$@$% ten Syf z KOMPA !!!

a przeinstalowywałeś system po zmianie sterów, bo tak jest zalecane...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak już to lepiej użyć driver cleaner poco reinstalowac :/

Dokladnie - nalezy odinstalowac stery i uzyc najnowszego DriverCleanera (3.3 do sciagniecia tutaj) i po klopocie... Jak ktos ma zaciecie to moze jeszcze sam szukac wpisow w rejestrze i je usuwac ;-)

DriverCleaner jest idealnym rozwiazaniem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przesiadłem sie z wersji 2.45 na te nowe

i jedyne co zauważyłem to, Side Band Addressing przestawił się na Enabled 8O

dziwne troche,

poza tym w benchmarkach różnych wyniki te same, +/- pare punktów

nie wiem co nVidia robiła przez cały rok, poza tym że rozmiar pliku instalacyjnego zwiększył się 10MB do 30MB... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam..mam pytanko zwiazane ze sterami 4.27 do nforca2...zainstalowalem je i zaraz po resecie system juz nie wstal,zrobilem formata po zainstalowaniu systemu i potem po ponownym instalowaniu 4.27,reset kompa i nzow system nie wstal,czy ktos nie orientuje sie o co moze biegac? kiedys uzywalem 3.13 i dzialalo wyszystko normalnie a teraz mam jakies problemy,dodam tylko ze mam plyte glowna EPOX 8RDA3I na nforce2,moze cos w biosie mam posrane z tym SMART,jesli ktos mial podobny problem to prosze o pomoc.THX

pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sciagnij jakieś stare stery ja np: takie mam na płycie z driverami od płyty

[gluteus maximus]lala za przeproszeniem :) - w rejestrze trzebabbylo pogrzebac i w "createcenter" wpisac wartosc 1 i hula

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[gluteus maximus]lala za przeproszeniem :) - w rejestrze trzebabbylo pogrzebac i w "createcenter" wpisac wartosc 1 i hula

JEzus maria ja niewiedziałem że można wpisem do rejestru ja to robiłem starym control panelem a potem nowym sie bawiłem bo on już niewyłaczał jakoś centrala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainstalowałem stery nForce2 oznaczone numerkiem 5.10 i powiem wam, że mam problemy z dźwiękiem. Sytuacja wygląda tak, że dźwiek jest odgrywany z lekkim opóźnieniem. Moja płyta główna to A7N8X-E Deluxe. Czy ktoś się spotkał z taką samą sytuacją u siebie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja po zainstalowaniu 5.10 mialem problem z winda. A mianowicie nie chciala wstac :( Okazalo sie ze to byla wina sterow IDE. Po formacie odznaczylem pole, zeby mi tego shitu nie istalowalo i bylo git. Komp chodzi jak powinien... Wiec jesli macie problemy z winda, nie chce wam wstac to bedzie to wina wlasnie softu IDE!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:arrow: 5.10

+ Większa wydajność niż 3.13

+ Zaintalowałem IDE SW - co przy 3.13 się nie dało

+ lepszy nvMixer w porównaniu do 3.13

- problemy z obsługą kanału centralnego, duże szumy przy oglądaniu filmów z AC3

Problemy z dźwiękiem rozwiązałem tak że zainstalowałem stery do muzy z pakietu 4.27 i teraz jest super :!:

Polecam paczuszkę 5.10 + 4.27 (sam dźwięk)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JEzus maria ja niewiedziałem że można wpisem do rejestru ja to robiłem starym control panelem a potem nowym sie bawiłem bo on już niewyłaczał jakoś centrala
no niestety u mnie nie działa sposób z rejestrem chyba żo coś zrobiłem nie tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi