macmet Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 wyszły nowe drivery do n-forca 2 oznaczone 5,... coś tam czy ktoś juz testował ? jak działa sound storm i drivery od IDE ?? -pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 stare sterowniki nowa nazwa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Wlasnie sciagam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 ja narazie nie ściagam.. poczekam na relacje :wink: ps. macmet zmień nazwe topicu na normalną bo jak inni bedą tak nazywać topici o sterach to sie zrobi bajzel... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limal32 Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 bez zmian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 bez zmian ja od wersji 2.03 nie zauważam żadnych zmian :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menphis Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 NAWET NIEWIECIE JAK SIE MYLICIE >>> KOMP DZIAŁA STABILNIE NA 12.5 *200 ... NA STEROWNIKACH 4. cos tam .. POTEM WGRAŁEM 5.03 . I od TEGO MOMENTU CUDA WIANKI DZIKIE WEZE >> PROBLEMY ZSZEDŁEM DO 2400 i ok .. TERAZ WGRAŁEM 5.10 i JEST ZNOWU DOBRZE NA 12,5*200 .... MAŁA RADA JAK MASZ STERWOWNIKI 5.03 To Wy#@$@$% ten Syf z KOMPA !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 NAWET NIEWIECIE JAK SIE MYLICIE >>> KOMP DZIAŁA STABILNIE NA 12.5 *200 ... NA STEROWNIKACH 4. cos tam .. POTEM WGRAŁEM 5.03 . I od TEGO MOMENTU CUDA WIANKI DZIKIE WEZE >> PROBLEMY ZSZEDŁEM DO 2400 i ok .. TERAZ WGRAŁEM 5.10 i JEST ZNOWU DOBRZE NA 12,5*200 .... MAŁA RADA JAK MASZ STERWOWNIKI 5.03 To Wy#@$@$% ten Syf z KOMPA !!! a przeinstalowywałeś system po zmianie sterów, bo tak jest zalecane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 jak już to lepiej użyć driver cleaner poco reinstalowac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 jak już to lepiej użyć driver cleaner poco reinstalowac :/Dokladnie - nalezy odinstalowac stery i uzyc najnowszego DriverCleanera (3.3 do sciagniecia tutaj) i po klopocie... Jak ktos ma zaciecie to moze jeszcze sam szukac wpisow w rejestrze i je usuwac ;-) DriverCleaner jest idealnym rozwiazaniem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esem Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Już od 3.13 nie ma potrzeby odinstalowywania starszych driverów. A jak coś jest nie tak - to reinstalka windy wyjdzie tylko na zdrowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 a nie wiecie jak wplywaja te stery na prace glosnika centralnego ? bo u nie ze sterami 4 cos tam to glucho z centera :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Musiusz niestety zainstalować stary control panel i tam włączyć centrala inaczej sie nieda :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 ktory to plik ? jka sie to je? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 sciagnij jakieś stare stery ja np: takie mam na płycie z driverami od płyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 hiehie no coz wiadome rzeczy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirTIM Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Wow wkoncu SMART mi zadzialal;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 przesiadłem sie z wersji 2.45 na te nowe i jedyne co zauważyłem to, Side Band Addressing przestawił się na Enabled 8O dziwne troche, poza tym w benchmarkach różnych wyniki te same, +/- pare punktów nie wiem co nVidia robiła przez cały rok, poza tym że rozmiar pliku instalacyjnego zwiększył się 10MB do 30MB... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hellriser Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 Witam..mam pytanko zwiazane ze sterami 4.27 do nforca2...zainstalowalem je i zaraz po resecie system juz nie wstal,zrobilem formata po zainstalowaniu systemu i potem po ponownym instalowaniu 4.27,reset kompa i nzow system nie wstal,czy ktos nie orientuje sie o co moze biegac? kiedys uzywalem 3.13 i dzialalo wyszystko normalnie a teraz mam jakies problemy,dodam tylko ze mam plyte glowna EPOX 8RDA3I na nforce2,moze cos w biosie mam posrane z tym SMART,jesli ktos mial podobny problem to prosze o pomoc.THX pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 sciagnij jakieś stare stery ja np: takie mam na płycie z driverami od płyty [gluteus maximus]lala za przeproszeniem :) - w rejestrze trzebabbylo pogrzebac i w "createcenter" wpisac wartosc 1 i hula Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 sciagnij jakieś stare stery ja np: takie mam na płycie z driverami od płyty [gluteus maximus]lala za przeproszeniem :) - w rejestrze trzebabbylo pogrzebac i w "createcenter" wpisac wartosc 1 i hula JEzus maria ja niewiedziałem że można wpisem do rejestru ja to robiłem starym control panelem a potem nowym sie bawiłem bo on już niewyłaczał jakoś centrala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Zainstalowałem stery nForce2 oznaczone numerkiem 5.10 i powiem wam, że mam problemy z dźwiękiem. Sytuacja wygląda tak, że dźwiek jest odgrywany z lekkim opóźnieniem. Moja płyta główna to A7N8X-E Deluxe. Czy ktoś się spotkał z taką samą sytuacją u siebie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zen Opublikowano 7 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2004 Ja po zainstalowaniu 5.10 mialem problem z winda. A mianowicie nie chciala wstac :( Okazalo sie ze to byla wina sterow IDE. Po formacie odznaczylem pole, zeby mi tego shitu nie istalowalo i bylo git. Komp chodzi jak powinien... Wiec jesli macie problemy z winda, nie chce wam wstac to bedzie to wina wlasnie softu IDE!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 :arrow: 5.10 + Większa wydajność niż 3.13 + Zaintalowałem IDE SW - co przy 3.13 się nie dało + lepszy nvMixer w porównaniu do 3.13 - problemy z obsługą kanału centralnego, duże szumy przy oglądaniu filmów z AC3 Problemy z dźwiękiem rozwiązałem tak że zainstalowałem stery do muzy z pakietu 4.27 i teraz jest super :!: Polecam paczuszkę 5.10 + 4.27 (sam dźwięk) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
def Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 sciagnij jakieś stare stery ja np: takie mam na płycie z driverami od płyty [gluteus maximus]lala za przeproszeniem :) - w rejestrze trzebabbylo pogrzebac i w "createcenter" wpisac wartosc 1 i hula JEzus maria ja niewiedziałem że można wpisem do rejestru ja to robiłem starym control panelem a potem nowym sie bawiłem bo on już niewyłaczał jakoś centrala no niestety u mnie nie działa sposób z rejestrem chyba żo coś zrobiłem nie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Musi działać... znajdź WSZYTSKIE wpisy (bo jest ich kilka) z "createcenter" i zmień wartość na 1 - potem reboot i działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 a mój sposób działa na pewno :P wystarczy właczyć i zaznaczyć a potem wyłaczyć :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
def Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 już wszystko w porządku - rebot załatwił sprawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 14 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2004 u mnie jest tylko 1 wpsi z createcenter i reboot zalatwil sprawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...