Lagier Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Wiem że to juz pewnie było ale szukałem i wyskoczyło mi kilkaset stron do przejrzenia więc pomyślałem że szybciej będzie jak zadam to pytanie, które brzmi: czy udało się komus odblokować athlona przez połączenie mostków L1. Jeśli tak to jakiego ołówka używaliście (twardy miękki średni twardy) szkoda mi trochę kasy na nowy procek więc chyba też się w to pobawie :twisted: p.s. mile widziane jakieś linki z góry thx za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 goto =====> FAQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Mnie sie udalo. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Mnie sie udalo. Pozdro Dexter a może jakieś konkrety typu jaki ołówek do tego używałeś. Aha istnieje ryzyko spalenia proca przy tym??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 goto =====> FAQw faq to guzik jest :lol: mnie nie chodzi jak to zrobić bo to wiem. Tylko pytam o szcegóły takie jak wyżej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 a może jakieś konkrety typu jaki ołówek do tego używałeś. Aha istnieje ryzyko spalenia proca przy tym??? Ja uzywalem smaru grafitowego (taki pyl grafitowy). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Wiem że to juz pewnie było ale szukałem i wyskoczyło mi kilkaset stron do przejrzenia więc pomyślałem że szybciej będzie jak zadam to pytanie, które brzmi: czy udało się komus odblokować athlona przez połączenie mostków L1. Jeśli tak to jakiego ołówka używaliście (twardy miękki średni twardy) szkoda mi trochę kasy na nowy procek więc chyba też się w to pobawie :twisted: p.s. mile widziane jakieś linki z góry thx za pomoc ja tam wyjąłem jakiegoś HB z piórnika, zamalowałem i wszystko wporzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 weź ołowek HB i maluj.. ale ołówek , ołówkowi nierówny , chodzi o zawartośc grafitu.. przyjmuje się że HB jest ok... u mnie HB zadziałał , ale dopiero drugi ołówek HB bierz i maluj i wtedy sie przekonasz jaki ołówek jest ok. ( nie pamietam firmy mojego ołówka :lol: :lol: ) Jak będzie więcej takich postów to nagle na allegro pojawią się specjalne , magiczne ołówki HB do odblokowywania procków AMD :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 weź ołowek HB i maluj.. ale ołówek , ołówkowi nierówny , chodzi o zawartośc grafitu.. przyjmuje się że HB jest ok... u mnie HB zadziałał , ale dopiero drugi ołówek HB bierz i maluj i wtedy sie przekonasz jaki ołówek jest ok. ( nie pamietam firmy mojego ołówka :lol: :lol: ) Jak będzie więcej takich postów to nagle na allegro pojawią się specjalne , magiczne ołówki HB do odblokowywania procków AMD :lol: a czy istnieje ryzyko zdupczenia procka w ten sposób??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Ktos raz pisal że zdoopczyl w ten sposób, ale moim zdaniem to jest bardzo małe ryzko że tak się stanie.. ja odblokowałem swojego kilka ni po kupnie, na poczatku mogłem zmienic tylko w górę, w dół były porblemy, ale druim ołówkiem pojechałem i pomogło.. o wiel wieksze ryzyko jest że ukruszysz jądro podczas ciągania/zakładani radiatorka .. Moim zdaniem masz jakies 99% szan że wszystko będzie OK , jeśli zrobisz wszystko takjak ma byc :lol: Moim zdaniem nie masz co się bać, berz ołowek i próbój... A jak chcesz dokąlndie wiedziec komu się to nie udało to zrób ankiete w której napisz .. odblokwoywałem procka AMD ołowkiem i: 1 . udało , procek chulla 2. zdoopczyl się.. :D wtedy będizesz miał dokładniejesze rozeznanie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 ok dzieki za rady!! bede probowal tylko najpierw musze skoczyc po paste :lol: bo aktualnie nie mam w domu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 ok unlock się udal :lol: :twisted: 8) mój athlon chodzi teraz na 1,2Ghz :P wrzuciłem jeszcze dodatkowo CSa zobaczymy co bedzie pokazywac temperatura. Jak zrobie testy to sie odezwę dzieki pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Gratuluje.. :D Witamy wśród bractwa ołówkowców... :lol: 1200 to max?? czy po prostu więcej nie sparwdzałeś? do jakich MHz ten athlon jest stabilny?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Gratuluje.. :D Witamy wśród bractwa ołówkowców... :lol: 1200 to max?? czy po prostu więcej nie sparwdzałeś? do jakich MHz ten athlon jest stabilny?? więcej nie sprawdzałem. Po prostu tyle mi wystarczy ;) ;) ;) a tak poważnie do nie mam za dobrego chłodzenia bo mój Titan D5TB chyba by nie schłodził więcej. Co do stabilności to cały czas testuję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...