4rch0n Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Mam pytanie... Nie wiem dlaczego ale gdy włożę do płyty głównej pamięci tak aby działały w trybie 400mhz dual , to co jakiś czas wyskakuje mi niebieski ekran i restartuje się komputer. Gdy włożę aby działały na 333mhz single to nie dzieje się nic niezwykłego... Czy to wina tego, że na tej płycie działa karta zintegrowana? Jeśli nie to o co tutaj chodzi? Jakby się ktoś pytał to mam najnowszego biosa na płycie... Pomocy!!! PLIZ!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 JAkas kośc moze generowac błędy,zle nastawione tmingi, inne pamięci (z ruznych serii) a tak pozatym co czy te kości sa 400 czy 333?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 te kości są pc 3200 400mhz... Kości są identyko (na oko)... a tak w ogóle to jak kupowałem to mówiłem, że to do duala to chyba dobre... A timingów nie mogę zmieniać bo po prostu na tej płycie się nie da... A no i na końcu przypomnę, że kości chodzą bez żadnych problemów gdy nie są w trybie dual... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 no tak ale jak przestawiasz na 333 to fsb czy dzielnik bo moze Ci sie cos przegrzewa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Ehhh... ja nic nie podkręcam i to nie ma prawa się przegrzewać... Po prostu te pamięci w trybie single działają na 333 a na dual 400 No i to się przestawia samo gdy przekładam pamięci z jednego slotu tak aby był tryb dual... Mam nadzieję, że jasno się wyraziłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Już chyba wiem dlaczego te zwiechy... Jak działa karta wbudowana w płytkę to ciągnie 64mb... No i w trybie dual nie pracują 2 x 256 tylko 256 i 192... No nic muszę poprostu7 poczekać na radeon’a 9600 Pro to i od razu włączę sobie tryb dual... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F@L Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 a jak ustawie AGP Apareture Size na 128MB to też ciągnie z pamięci tez mogą pojawiac sie przez to zwisy ??a jak ustawie AGP Apareture Size na 128MB to też ciągnie z pamięci tez mogą pojawiac sie przez to zwisy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...