gabor Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Hello Nie wiem na co sie zdecydowac ?! Komp sluzy przede wszystkim do gier, a musze zakupic nowego proca i nie wiem, czy decydowac sie na bartona 2500+ mobile i skrecic na 3200? Czy moze brac juz jakiegos proca athlona 64? HELP .... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Jak masz kase to bierz A64 jest pod kżdym względem mocniejszy od Ahlonów na Socket A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 I tak dobrze i tak, chociaz lepiej zainwestowac naprzyszłość w athlona 64.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabor Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 sa jakies rozne socketty, z tego co widze, stac mnie jedynie na sockett 754, pozostale to juz full kasy kosztuja ;o Wiec czy warto takie cos czy jednak bartka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 no jak masz na tyle kasy to raczej warto ;) ale jak nie to b2500m wystarczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 A64 jest zajefajny i jak weźmiesz też dobre pamiątki to pokręcisz nieźle. Socket A sie nie umywa da A64, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio-Jedi Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 "Socket A sie nie umywa da A64" Cenowo niestety też :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 To prawda ale jak AMD przejdzie na 0,9 proces to spuści z ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misio-Jedi Opublikowano 19 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2004 Ja w "spuszczone ceny" wierzę dopiero post factum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...